приемам съвети

• 2 916
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
eksipnos, тя казва че ще са при родителите И.

За мен ношната работа изобщо не е за предпочитане. Много зависи кава ще е но по принцип не си е работа. Ще спиш докато децата са на градина ли? Ами ако се разболеят и трябва да тичаш да ги взимаш? Или кой ще готви и чисти в къщи?

Според мен най-доброто което можеш да направиш е да говориш с бившите си шефове. Попитай ги дали не могат да те препоръчат на някой. Друго е когато шеф те препоръчва на друг шеф. Поразпитай и другите колеги, те как са намерили работа, къде... След това попитайсвои приятели, може те да са чули за някой който предлага работа.

Това с гледането на деца не е толкова лесно, поема се голяма отговорност и не всеки може да се занимава.

Успех

# 16
   Ето, че и аз съм тук със съвсем практичен въпрос и моля за идеи. Как се справяте с работата, какво може да работи майка с две малки деца (2 и 4г), която трябва да ги гледа съвсем сама. Скоро ще ми се наложи и идея нямам каква работа  (или няколко) мога да си намеря почасова, нощем и от къщи. Пиша без украсата от емоции, защото трябва да се стегна и да се оправям. В София съм, изтече ми майчинството и старата ми фирма фалира, та не мога да се върна там на работа, а и не мога да съм на пълен работен ден, защото няма кой да ги гледа. Hug
Здравей! Не искам да те отчайвам, но шансовете за надомна работа не са добри.Търсила съм много подобни обяви, общо взето са за лепене на хартиени торбички, стикери и заплащането е повече от нищожно за краткото време, с което разполагаш покрай децата. Завършила съм английска филология, пусках обява че гледам деца вкъщи, малко хора се отзоваха и подхождат с недоверие. Разбираемо е - как да оставят детето си при непознат. За съжаление, май в България всичко става все още с връзки и шуробаджанащина.Питала съм и във фирми за преводи, правя пробни такива и си оставам с обещанията за бъдеща работа. Единственото, което успях да намеря досега са няколкомесечни курсове по английски език. Плащам на едно момиче да стои при малката за 4-5 часа. На едно интервю за работа децата ми се превърнаха в пречка, заявиха ми - вие много ще отсъствате ....Безумие след безумие.Искрено ти пожелавам успех и късмет!  bouquet

# 17
Здравей, ако знаеш език може да потърсиш работа в някой кол център -имат нощни смени, доколкото знам и може да си избираш смените.
http://www.karieri.bg/mojata_kariera/689212_operator_v_kol-centur/

Общи условия

Активация на акаунт