С какво ви дразнят свекървите- 17 тема

• 72 914
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
  • Fort Worth, TX
Ама верно са голяма работа свекървите. Пазарувам от едно момченце на пазара. Днес го нямаше и питам съседите му - Къде е хубавото момченце. А тя била майка му. И ми казва - Вие май сте на годините на баба му.
Кво речи , че не разбрах?Понякога такива ги пишеш, че само ти знаеш какво си искала да кажеш!

# 106
Ама верно са голяма работа свекървите. Пазарувам от едно момченце на пазара. Днес го нямаше и питам съседите му - Къде е хубавото момченце. А тя била майка му. И ми казва - Вие май сте на годините на баба му.
Кво речи , че не разбрах?Понякога такива ги пишеш, че само ти знаеш какво си искала да кажеш!

Че зарзаватчийката си пази сина  Joy

# 107
  • Fort Worth, TX

След като го прочетах 4-5 пъти схванах за какво иде реч!

# 108

Извинявам се, би ли  го изтрила., А, някой разбра. 

# 109
Лече, това не е припадане изобщо. Момичетата говорят за припадане и аз си ги представям жените в несвяст, паднали на земята. Аз не бих могла да симулирам припадък, а ще съм три пъти свекърва.

Крайно време е да започнеш тренировки!  Mr. Green
Ама с каска! Joy
Какви припадъци,какви 5 лв!При нас е реване Mr. Green

# 110
Лече, това не е припадане изобщо. Момичетата говорят за припадане и аз си ги представям жените в несвяст, паднали на земята. Аз не бих могла да симулирам припадък, а ще съм три пъти свекърва.

Ама с каска! Joy

Твоята за какво реве?  Rolling Eyes

# 111

Ама с каска! Joy

Твоята за какво реве?  Rolling Eyes
Ами последно,че я болял крака и трябвало да сменя става,но...Събирала пари за сега.Май има нещо вярно,но начина,по който го съобщи,остави мен и мъжа ми с впечатление,че преиграва и става дума за пари.Аз бях по-склонна да й повярвам и съжаля,обаче мъжо хич не се трогна!

# 112
Да, те не могат да разберат, че си правят лоша услуга с това преиграване постоянно. Понякога наистина ще имат нужда от помощ и тогава няма да има кой да им повярва.

Мойта всеки път е със сценарий, понякога имам чустовото, че някъде върви аутокю, така ги рецитира тъпотиите си. Те винаги са предварително намислени как точно да се кажат. И да се опитваме да говорим за друга тема, ни в клин, ни в ръкав си върти нейната. Липсва на всякакъв съдържателен разговор.

# 113

След като го прочетах 4-5 пъти схванах за какво иде реч!

Май не е моя вината, че трудно схващаш. Благодаря EliMery, че й обясни.   

# 114
Unadaptable, аз за наште колко мога да напиша, заради тях съм в тая тема, ама нейсе, нали не бивало....
Сега съм в болнични вкъщи, вчера се обади свеки, да пита, ако имам нужда от помощ, да дойдела, или да вземела детето и т.н. Майка ми - нъцки, обади се за секунди да пита резултатите от прегледа, 'Добре, айде чао' и дотам. Баща ми е по-зле и от нея... Та свекито ми е - с мед да я намажеш просто, предвид, че жилището е тяхно..  Wink Демек, на гости съм. Оооох....

А Трещи не мисля, че е толкова зле, какво пък толкова сте й се вързали. Изглежда интелигентна жена....

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 10:58 от Анонимен

# 115
Браво  Hug  Ето, и някой да се похвали от свекърва, а да не недоволен от майка си.  Joy
Светът е шарен и аз имам приятелки, които ценят свекървите си повече от майките си.

Има майки, които смятат, че като се ожени дъщеря им и вече край- нямат ангажименти към нея. Свекървата и свекъра да се грижат. Все едно сме още в 19 век.

# 116
ние нали живеем с бабата на мъж ми
та тя прави разни изцепки и припадаци
В началото и се връзвах много, нося ядене, чистя, пазарувам.
После си ги навързах нещата- когато имам повод (РД, празници), тя ще мре. Ама наистина- лошо и, припада, аз чистя, готвя, снова с детето и т.н идват гостите и тя о, чудо, оправя се точно за масата.
Един път така, втори и накрая и теглих една наум. Викнах я на една очна ставка, че някой ден наистина ще и стане зле и никой няма да и повярва.

И майка ми е същата. Като почнат едни болести, мани.

# 117
Браво  Hug  Ето, и някой да се похвали от свекърва, а да не недоволен от майка си.  Joy
Светът е шарен и аз имам приятелки, които ценят свекървите си повече от майките си.
Сега, жената си има кусури, идеални хора няма, но са в рамките на допустимото Wink То и аз не съм цвете ... Simple Smile
А за майка ми, ми не, тя си има и син, и към него се държи по същия начин. Той избяга в чужбина де, отърва се....

* от 1 година съм с приятеля ми, преди това доста дълги години бях сама, същото беше положението, та, не е щото съм се оженила
** апропо, не сме и женени даже  Laughing, оооох, на моменти ми прекипява, спирам....

# 118

Има майки, които смятат, че като се ожени дъщеря им и вече край- нямат ангажименти към нея. Свекървата и свекъра да се грижат. Все едно сме още в 19 век.

За да не сме в 19, а 21 век никой не трябва да се чувства ангажиран да се грижи. Лошото е, че те го приемат от едната страна-аз да не се грижа, за теб обаче не важи.... ooooh!

# 119
От страха по-страшно няма. Така, че трябва малко по-остро да им заявите, че следващия път ще си стоят припаднали и да спрете да се впечатлявате. Тогава веднага се замислят, "ами ако взема наистина да припадна?  Shocked". При нас това действа- нашата изведнъж спря и кръвно да вдига, и проблеми със сърцето да има и да припада.

Общи условия

Активация на акаунт