С какво ви дразнят свекървите- 17 тема

• 72 168
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
Ето, аз ще се оплача - купила съм слънцезащитен крем за децата, а тя не им напомня да се мажат. Все повтарям на двата комплекта баби, децата да не са твърде много на слънце да се пекат, ама никой не слуша! Не зная защо толкова лековато възприемат това със слънцето.

Едно време модата беше да ни пекат като кебапчета, какви ти кремове.

Peace
Аз затова си пиля на самото дете. Ако трябва, и на всяко чуване дудна Simple Smile

# 556
Ето, аз ще се оплача - купила съм слънцезащитен крем за децата, а тя не им напомня да се мажат. Все повтарям на двата комплекта баби, децата да не са твърде много на слънце да се пекат, ама никой не слуша! Не зная защо толкова лековато възприемат това със слънцето.

Едно време модата беше да ни пекат като кебапчета, какви ти кремове.
и нашите баби забравят да я мажат. Добре че детето съм го обучила и само ги подсеща.
Майка ми онзи ден я пуснала боса в пясъка (няма лошо), но не я напръскала с препарата за кърлежи. Не било нужно.
А дребната докато още прохождаше я хапна едно кърлежче. Няма такава разправия с болници.
Ей мама си го отнесе.

# 557
  • София
мен много ме е страх от кърлежи, като бяха малки, че и сега, периодично ги оглеждам.

# 558
тази жена има голяма нужда от внимание, направо натрапчиво изглежда!

На нея това й е основния проблем. Тя по соц. време колко работни места е сменила, дето тогава хората се пенсионираха на първото си такова. И само защото все се е карала с колежките си, които са я засенчвали. Трябва винаги тя да е център на внимание. Комплекси ко да правиш...

# 559
Еми незнам как да реагирам, но мира не ми дава... Децата скоро имаха рожден ден и баба им казала на баща им, че няма да им даде подаръци, нито парички, защото била посъбрала, но сестра му решила да купува имот във вилна зона и щяла да ги даде на нея. Не си мислете, че става въпрос за някакви големи суми и пр. Последния път, когато им даде пари беше миналото лято за р.д. - 50 лв. за двамата.
Ама ми е тъпо и обидно... Сега разбирам защо и на Коледа не получиха нищо...

# 560
  • I want it all and I want it now.
Ако, иска  Peace Голяма работа, не се ядосвай за глупости. Другият път можеш да се пошегуваш ,че с тези 50лв  е купила мястото.  Laughing

# 561
Момичета, да ви кажа направо ще отида в другата тема  Joy
Моят мъж минал през техните и свекито като ми изпратила- едно цвете, което исках преди време, една модерна  дамска чанта от ест. кожа- става, харесах я, на мъжа една блузка за лятото и неща за ядене  Shocked
Направо съм шокирана. Питала да не й се сърдя за нещо, мн поздрави ми пратила  Thinking
Тези жеги какво ли не правят с хората.

# 562
Само на моята нищо не и става нещо е жегата newsm78 На мен след последния подарък - изпрана употребявана хавлия за плаж на която личаха и щипките, нищо не се е сетила да прати по мъж ми.

# 563
  • София
що, бе, може да е била нова и да я е изпрала!

# 564
От време на време получава проблясъци. newsm81

# 565
Бе гледах я , гледах я, дъл не е нова, ама доста избеляличка си беше Laughing

# 566
Момичета, да ви кажа направо ще отида в другата тема  Joy
Моят мъж минал през техните и свекито като ми изпратила- едно цвете, което исках преди време, една модерна  дамска чанта от ест. кожа- става, харесах я, на мъжа една блузка за лятото и неща за ядене  Shocked
Направо съм шокирана. Питала да не й се сърдя за нещо, мн поздрави ми пратила  Thinking
Тези жеги какво ли не правят с хората.

Мамка им, не ги е срам.

# 567
 Момичета , не вярвам че за вас е по - ценно какъв подарък ще получите от свекърите  Peace
 Сигурна съм че по - важното за вас , е да се чувствате комфортно в отношенията си с тях. Да имате разбирателство с тях , без дребните камъчета да обръщат колата .  Peace Знам че тези отношения са трудни за постигане , и за добър резултат са нужни двама , но пък понякога усилията получават желания резултат . Laughing

# 568
А, бе как ще чакам подаръци- това е смешно. Разбира се, че за отношението говорим. А, и айде сега да не се лъжем, че тази чанта е купена специално за мен. Свеки има мн дълбоки неприкосновенни запаси. То всеки е купувал на времето, ама при нея както й мъжът ми казва е мания. Има три 4- крилни гардероба с  надстройка пълни със сервизи, платове, чанти, дрънкулки и кой знае още какво. Като се има предвид, че вече е дала чеизите. Ще има сигурно и за правнуците.
А, и тя сега започва ремонт, явно прави разчистване.  Joy

Последна редакция: пт, 13 юли 2012, 23:29 от Анонимен

# 569
Бе гледах я , гледах я, дъл не е нова, ама доста избеляличка си беше Laughing

неблагодарница  Joy
стига че ти дала жената, ами и не харесва  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт