С какво ви дразнят свекървите- 17 тема

• 72 130
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
  • Fort Worth, TX
Ооо, веднага отчете, че блузката ми мила мн хубава, ама "защото аз съм ги купувала от хубавите магазини".  Joy
Е това е редовен номер да се отбелажат новите сандали или новата блуза.Имало е случаи, в които и обеците ми е отбелязвала, макар да са били супер малки и едвам се виждат под гъстата ми коса.

# 646
Оглежда ме редовно. За нея е мн важно да си издокаран. Това й е мания. Може гладна да стои, но тоалети дипли. И само ни повтаря, че младите хора трябвало да бъдат добре облечени. Тя хората само по опаковката ги оценя.
Преди мнооого години дъщеря й преди да се омъжи имала някакво гадже лекар. Обаче нищо сериозно не излязло от това. Ей, и до днес не може да го преглътне. Как сега да не може да каже, че зет й е лекар. И как добре изглеждал и да не вземе тя лекаря. Хич не й идва до ума, че човек не се жени за човека, заради това, че е издокаран или щото работи нещо, с което да се фукаш. Ама, така грандоманка си е.

# 647
И аз имам похвала от нея за един потник бял, с който излязох да разхождам детето, че с него съм изглеждала много секси. Просто щях да падна Laughing

# 648
  • София
Това с гордост ли ти го каза или изпълнена с подозрение, защо излизаш такава секси на разходка? Да вкарам интрига аз...

# 649
Това с гордост ли ти го каза или изпълнена с подозрение, защо излизаш такава секси на разходка? Да вкарам интрига аз...

Ми така като се замисля беше по-скоро с подозрение, защото не го прави за първи път. Един път имах едно излизане, заради което я бяхме извикали да стои при детето и тя отново ми направи сканиране отгоре до долу. Защото бях облякла една блуза с гол гръб и тя ме попита дали няма да си взема нещо връхно, да не би да ми стане студено/беше края на юли, камъните се пукаха от горещина/. Може би се притеснява дали няма да ме загледа някой и край всичко заминава

# 650
Абе те от любов към синчетата го правят това - да не би някоя гадна жена да ги прецака, да им сложи рога, да им вземе хапартамента и други такива неща да сполетят отрочетата им. Не че са лоши миличките.

# 651
  • София
Малко да ви развеселя : Joy Joy Joy с един виц
 "Първа брачна нощ. Луда любов, разхвърляни дрехи, нажежен въздух. Към 4 сутринта младоженецът казва:
- Мила, ще ми подадеш ли чаша вода?
От хола свекървата се обажда:
- Петьо, както си са запотил, остава и студена вода да ми пиеш сега!"

Нашата баба беше нещо подобно спи ме ние в събота сутрин и тя влиза в коридора , тихо , тихо и като се подаде на вратата извиква , че за нещо и трябва синът и .
След няколко забележки  престана ама беше много смешна .Даже с мъжът ми мислехме да се престориме че правиме нещо и  Whistling да видиме реакция  hahaha hahaha

# 652
В тази връзка и аз - един ден отивах на банкет, а тя пазеше детето докато си дойде мъжът ми. Обличам аз предвидената според мен доста скромна рокля, а тя ме пита "Брошка нямаш ли?" . Отговарям,че не ми трябва,защото роклята беше шаренка, а и наистина нямама, а тя вика - "Не бе, да си прихванеш малко деколтето,че ти е много разтворено...." Ако само беше видяла,че ме чакат 3 мъже в колата пред входа #2gunfire

# 653
  • Шумен
 Joy   Joy   Joy
Моята е в другата крайност пък (не че се оплаквам), много обича дрехи (блузи) да подарява на рождени дни, има си и вкус жената и съобразява с предпочетанията. Моите са все с едни секси деколтета (знае че нямам против), че дори сестра ми веднъж ме нахока как не се сърдел С. (мъжа ми) с такова деколте да ходя пред хората и се учуди че са от свеки все тези блузки че и ми харесват  Mr. Green

# 654
Какви са тия мъже дето пък ви казват как да се обличат? Моят мога да го питам, ако имам съмнение само дали нещо ми стои добре, но никога няма да ми каже, че нещо е с голямо деколте или мн късо, че да не го слагам.
Свекито само се чуди как съм ходила на толкова високи токчета, защото аз наистина ходя на високи.

# 655
  • Шумен
Ааа има и такива ревнивци, да не те види някой с голямо деколте, къса пола и т.н. Моя пък ми се кефи и иска да се фука с мен  Blush

# 656
  • Mediterraneo
Ааа има и такива ревнивци, да не те види някой с голямо деколте, къса пола и т.н. ...

Разбира се! Имам такъв един в близкото ми обкръжение, не дава на жена си да обува високи токове, да облича къси поли, тесни потници  Stop Ужас!

# 657
# 658
# 659
Моята норвежка свекървичка не можа да се стърпи вчера и вика на големия ми син (ученик вече)(понеже на мен не смее Wink):
- Аааа, ами тя баба ти (българската) още ли не е научила норвежки? Тя половината ти живот е била тук!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Майка ми е била тук 2-3 месеца като цяло през живота му(на големия син), обаче свекървичката още не може да преглътне, че майка ми дойде да "помага" при раждането, а не тя. Sunglasses Sunglasses

Пуснах си забележката покрай ушите, даже се ухилих мислено Laughing

Общи условия

Активация на акаунт