С какво ви дразнят свекървите- 17 тема

• 72 109
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
А някой разправяше,че европейките били различни ooooh!.

# 661
  • В царството на мечтите
Моето държавно съкровище може да ме ядосва и от 300км. Също и да ми развали почивката с една нейна дума. Ние с мъжа ми искаме да идем на почивка/море/ само ние и детето. Първо цяла година говорим че искаме тяхната кола и нямаше никакви проблеми дават я. Няколко дена преди да заминат те се изтърсва ама ние може да не сме се върнали. Правя уточнение те замина на 04,07 а ние на 11,08. Аз останах като  #2gunfire
И вчера казала на мъжа ми че тя щяла да гледа детето аз да ходя на кометата  ooooh!
Писна ми от тази жена ужасна е

# 662
Бон бон, купете си кола, каквато и трошка да е и никога повече не искайте тяхната.

# 663
Бон бон, купете си кола, каквато и трошка да е и никога повече не искайте тяхната.

Абе ква кола, те комета си имат хората  Laughing.
Бонбон, какво е комета  newsm78 и какво правите там  Embarassed

# 664
Ох, много ме дразни с пълната си незаинтересованост към внучето си. И с това че помага в гледането на детето на другия си син, а с гледането на това си внуче, което е кръстено на нейно име, въобще не се ангажира. Обаче иначе прави забележки, например, защо не спиш в една стая с  мъжа си, т.е. със сина й, и при това пред гости, да чуят всички, нещо, което е от интимния ми живот. Обаче да се сети, че ние никога не сме оставали сами, никога никъде не сме излизали без детето и да каже - е, дайте да го гледам, може!

# 665
  • В царството на мечтите
Колата вече е купена, но и да не беше от нашите ще вземем без проблеми. Обаче искахме да сме с тяхната за да сме сигурни че няма да са там.
Комета е някаква тип лодка, която била много бърза и т.н.
Иначе не искаме да се качим на това нещо тази година защото е 120 за двамата с мъжа ми и сигурно и за детето ще има парички. А тази година ние по ограничен лимита за морето.

# 666
Колата вече е купена, но и да не беше от нашите ще вземем без проблеми. Обаче искахме да сме с тяхната за да сме сигурни че няма да са там.
Комета е някаква тип лодка, която била много бърза и т.н.
Иначе не искаме да се качим на това нещо тази година защото е 120 за двамата с мъжа ми и сигурно и за детето ще има парички. А тази година ние по ограничен лимита за морето.

Ох тази комета....нещо не мога да и хвана идеята  newsm78, уж няма да сте заедно, пък тя ще гледа детето, ти да отидеш....пък вие не искате.
Тез жеги не прощават ще знаете  Mr. Green

# 667
Ами тогава се качвайте на колата си и дом да ви няма, без да давате обяснения къде сте Peace

# 668
  • В царството на мечтите
Ох, много ме дразни с пълната си незаинтересованост към внучето си. И с това че помага в гледането на детето на другия си син, а с гледането на това си внуче, което е кръстено на нейно име, въобще не се ангажира. Обаче иначе прави забележки, например, защо не спиш в една стая с  мъжа си, т.е. със сина й, и при това пред гости, да чуят всички, нещо, което е от интимния ми живот. Обаче да се сети, че ние никога не сме оставали сами, никога никъде не сме излизали без детето и да каже - е, дайте да го гледам, може!
Мила на мен ми го гледат ама после съжалявам 100 пъти, защо разчитам на тях. Юни почнах работа и говорихме с госпожата да гледа малката, защото тя си е в къщи. Мъжът ми и майка ми работят. Нямаше проблем, но после се каза аз отивам на морето сега да ги видя как ще се справят без мен. Справяме се много добре даже тази седмица накарах и майка ми да отиде на почивка и пак нямаме проблеми 

# 669
  • В царството на мечтите
Значи ние заминаваме за Черноморец с детето, а те  са на някакво село м/у Черноморец и Созопол и тя си мисли че ще се виждаме като сме там. И че ще сме заедно НО НИЕ НЕ МИСЛИМ ТАКА
А за тази комета милото много иска да се качи ама няма пари
Другата година не знам кога ми е отпуската, и ще ходим някъде на север след Варна далече от тях. Аз искам да си почина не да я гледам нея

# 670
Душички златни сте вие, разбирам че живеете заедно, което е голям проблем за едно младо семейство. Ние поне имахме късмета да си имаме собствено жилище още като се оженихме. Изобщо не искам да си спомням за младостта, че и ние все нямахме пари тогава. Пожелавам ви от сърце да успеете с каквото се занимавате и да имате парички и за кометата/и аз я обожавам/ и да ходите на почивка където си пожелаете, и собствено жилище да си купите. Hug

# 671
  • Mediterraneo
Ох тази комета....нещо не мога да и хвана идеята  newsm78

http://www.kontinenti.com/?p=2431

# 672
  • В царството на мечтите
Самички живеем в наше си жилище ама проблема е в мен много меко се държа и затова са ми се качили на главата  #Cussing out #2gunfire 

# 673

Знаех си, кошмарът ми от детството, майка ми е от Врачанско и помня, че едно лято ходихме с такова чудо до там, ей голямо повръщане падна  Mr. Green

# 674
boonboon, тогава мъжа ти трябва да се държи твърдо с тях, след като ти не можеш, пък те са и негови родители. Аз също съм мекушава, но ако моят мъж не иска да е с родителите си някъде няма начин да го заставят да бъде.
А защо не смените мястото без да давате обяснения. Как ще ви намерят? Все можете да ги забаламосате нещо или пък ако се уговорите с приятели какво, пак ли ще се домъкнат?

Общи условия

Активация на акаунт