С какво ви дразнят свекървите- 17 тема

• 72 088
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
  • В царството на мечтите
boonboon, тогава мъжа ти трябва да се държи твърдо с тях, след като ти не можеш, пък те са и негови родители. Аз също съм мекушава, но ако моят мъж не иска да е с родителите си някъде няма начин да го заставят да бъде.
А защо не смените мястото без да давате обяснения. Как ще ви намерят? Все можете да ги забаламосате нещо или пък ако се уговорите с приятели какво, пак ли ще се домъкнат?
Той е твърд, за което съм му много благодарна. Ми проблема, е че пратихме голяма сума пари за капаро  Tired и аз си го мислих

# 676
  • I want it all and I want it now.
Спокойно ,може да им кажете ,че сте се разбрали с ваши приятели и ще бъдете с тях. Peace Затова няма да можете да ги видите там и с удоволствие ще ги посетите след почивката.  Wink
Поели сте ангажимент и не можете да го промените.  Wink
Така ,няма да ви досаждат.

# 677
Ако не ви причакват пред хотела  Laughing, няма как да ви задължат да се виждате.

# 678
Е, ние сме се справяли въобще без чужда помощ!!! Сега вече е по-голям, но преди беше много трудно. Справяли сме се с детегледачки.
Обаче наистина, щом е обещала да гледа детето, не би трябвало злорадо да се изказва - да видим как ще се справите без мене.
То просто няма как за една жена майка като ходи на работа, а детето е малко, боледува често, ако тръгне на ясла, същата тази майка хем да ходи на работа, хем да си гледа детето в къщи.

# 679

Знаех си, кошмарът ми от детството, майка ми е от Врачанско и помня, че едно лято ходихме с такова чудо до там, ей голямо повръщане падна  Mr. Green

До Врачанско с комета???????? Ама това по Искъра, по Огоста или по Скът? Wink

# 680
  • на брега на реката
По р. Дунав, предполагам е било.

# 681
"Един път не ме попита как си, имаш ли нужда от нещо....не, само безконечни критики, критики и пак критики...  Толкова е нетърпимо, че нито имам желание да говоря с нея, нито да я виждам. И без това, единственото, което я интересува, е внучката й. Обаче засега детенце е малко и някак си й се налага да общува и с мен."  newsm78

Е, същото е при мене, само че от страна на баща ми, само че той не се интересува и от внучето си. Никога не го гледа. Все няма време. Има планове и много работа с новата си жена.  Майка ми почина преди да се роди детето. А свекърва ми въобще не помага с гледането на детето, нищо че отгледа другото си внуче, нищо че посреща бившата си снаха в къщата си.

# 682
Мъжът ми се прибира мн изнервен. Помага с ремонта у техните. Майка му не спира да говори, обсебваща от всякъде е, като ерномелка не спирала цял ден. Много досадна жена.  Като й направи забележка пък се нацупва и веднага сцената е готова. Дано да приключат, по-бързо че на право едва я изтрайва.

# 683
  • Sofia
Не свекървата, свекър ми е на прицел в момента. Но съм вече много ядосана.
Днес нито ми честити дъщерята, нито нищо. Това "добър ден" и "довиждане" явно не съществуват в неговия речник (поне към мен).
Миналата седмица и аз имах рожден ден, при това кръгъл, единственият му коментар по повода беше: (към свекърва ми) "Даде ли подаръка?" Rolling Eyes
То и самото даване представлява поставяне на масата, ама хайде да не издребнявам, някои и подаръци не получават.  Laughing

# 684
Шунка, да ти е жива и здрава щерката и много да те радва!

Чудя се защо липсват елементарни жестове, които правят към чуждите хора, а собствените си снахи и внучета обиждат.

# 685
Шунка, да ти е жива и здрава щерката и много да те радва!

Чудя се защо липсват елементарни жестове, които правят към чуждите хора, а собствените си снахи и внучета обиждат.

И на мен ми беше много странно в началото,но свикнах!
Ако заедно с пристигането ни у свекърва ми,дойде и някой съсед,за него има добре дошъл,за нас няма.Даже от колата да слиза заедно с нас някой,който водим да помогне за нещо,пак така.
Излиза,че ние не сме добре дошли,или не сме гости?

# 686
  • Sofia
April24, благодаря ти! На детето, мисля, честити, умират си за нея. Но аз все едно не съм го родила това дете, все едно не ми е дошъл в къщата и не съм му сипала да яде и пие...

# 687
И моите са така, все си мисля че си е чисто лицемерие и показност пред чуждите, а със своите са си истински, тоест отвратително невъзпитани.

# 688
  • ...на безопасно
 Не сте гости Peace.затова. Моята, нищо че не сме заедно със сина и, все си ме третира като слугиня от семейството. Случвало се е, да ни покани на гости с детето и да чака да шетам.

# 689
  • София
Не сте гости Peace.затова. Моята, нищо че не сме заедно със сина и, все си ме третира като слугиня от семейството. Случвало се е, да ни покани на гости с детето и да чака да шетам.

Ти не разбираш сега! Жената те смята за свой човек, почти като дъщеря, затова очаква да шеташ! Оказва ти уважение, един вид, нищо че не си със сина й вече, тя още те обича и те чувства близка!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт