Нищо не съм и направила, не сме се карали, обаче тя не ме понася, изпитва ужасна ревност
към сина си, чак болна работа.
Сега съм бременна, а тя не спира да му говори, как не сме един за друг и да сме се разделяли,
въпреки че ние с него доста добре се разбираме.
Ужасно е скрънзава и не си купува абсолютно нищо, което си е неин проблем, обаче
ако ме види с нещо ново и не спира да сумти. Въпреки, че аз си работя и си изкарвам добри пари,
а тя също е доста добре финансово.
За всяко нещо се заяжда с мен. Ще кажете не и обръщай внимание, обаче ми писна да настрохва мъжа ми срещу мен, а точно сега не ми е до проблеми, трябва да съм максимално спокойна,
работя по 10 часа на ден и стреса ми идва в повечеко.
А и най-новото, от както разбра че съм бременна, постоянно по телефона ми се хвали, как нея свекъра я опъвал. Чак ми става гнусно.
Да това ,че казва на сина ми че не съм му майка си има предистория.Разказвала съм за зълвището си....е те не можаха да приемат факта ,че сина им се ожени и създаде семейство,а тя живее с някакъв дъртатк ,който не иска деца.Тя много иска деца,но не може сама да си направи

ОООООООООООООООО това е още по-голямо съжитество със свекървището даже....ама пусто!!