С какво ви дразнят свекървите- 17 тема

• 72 785
  • 755
  •   2
Отговори
# 60
Да се оплача и аз от моята свекърва.

Нищо не съм и направила, не сме се карали, обаче тя не ме понася, изпитва ужасна ревност
към сина си, чак болна работа.
Сега съм бременна, а тя не спира да му говори, как не сме един за друг и да сме се разделяли,
въпреки че ние с него доста добре се разбираме.
Ужасно е скрънзава и не си купува абсолютно нищо, което си е неин проблем, обаче
ако ме види с нещо ново и не спира да сумти. Въпреки, че аз си работя и си изкарвам добри пари,
а тя също е доста добре финансово.
За всяко нещо се заяжда с мен. Ще кажете не и обръщай внимание, обаче ми писна да настрохва мъжа ми срещу мен, а точно сега не ми е до проблеми, трябва да съм максимално спокойна,
работя по 10 часа на ден и стреса ми идва в повечеко.

А и най-новото, от както разбра че съм бременна, постоянно по телефона ми се хвали, как нея свекъра я опъвал. Чак ми става гнусно.
Все едно майка ми говори за нейното свеки!!!
Да това ,че казва на сина ми че не съм му майка си има предистория.Разказвала съм за зълвището си....е те не можаха да приемат факта ,че сина им се ожени и създаде семейство,а тя живее с някакъв дъртатк ,който не иска деца.Тя много иска деца,но не може сама да си направи Simple Smile все пак и затова казва на моето дете,че не аз съм му майка а зълва ми !!

ОООООООООООООООО това е още по-голямо съжитество със свекървището даже....ама пусто!!

# 61
  • София
Да се оплача и аз от моята свекърва.

Нищо не съм и направила, не сме се карали, обаче тя не ме понася, изпитва ужасна ревност
към сина си, чак болна работа.
Сега съм бременна, а тя не спира да му говори, как не сме един за друг и да сме се разделяли,
въпреки че ние с него доста добре се разбираме.
Ужасно е скрънзава и не си купува абсолютно нищо, което си е неин проблем, обаче
ако ме види с нещо ново и не спира да сумти. Въпреки, че аз си работя и си изкарвам добри пари,
а тя също е доста добре финансово.
За всяко нещо се заяжда с мен. Ще кажете не и обръщай внимание, обаче ми писна да настрохва мъжа ми срещу мен, а точно сега не ми е до проблеми, трябва да съм максимално спокойна,
работя по 10 часа на ден и стреса ми идва в повечеко.

А и най-новото, от както разбра че съм бременна, постоянно по телефона ми се хвали, как нея свекъра я опъвал. Чак ми става гнусно.

Извинявай ама твоята свекърва не е ли в Бг? Вече започвам да се обърквам с твоите истории, кога те вижда, че и да се заяжда с теб, нали само по телефона контактувате? И защо изобщо говориш с нея при положение, че те дразни и синът й даже не живее при теб?  newsm78

# 62
  • София
все пак и затова казва на моето дете,че не аз съм му майка а зълва ми !!
Ти направо ме довърши!  Shocked

# 63
mi6lena направо ми се приисква да пропускам постовете ти  ooooh!
Спирай всякакви контакти с тая ненормална жена .
Аз имах първия си сблъск със снахата /майтапчийско е ,на 6г. са децата/ ,беше ни на гости и ги гъделичках на леглото ,по едно време гушнах Сашко и тя като кресна "Остави го ,той е мой " аз и викам "мой си е " тя обаче не мирясва неин бил. Crossing Arms
И така ...

# 64
Ама верно ви се чудя момичета как позволявате някои неща; едно е да ти се месят за готвене примерно или да не купуват нещо на внучето ама чак такива неща като някой др да казва, че е майка на детето ми или да ме тормози като съм бременна или да ми се меси в отношенията с мъжа ми с цел раздяла??? Не знам и аз съм търпяла мн. неща явно от любов, но всяко нещо си има граници; аз съм на мнение, че нещата трябва да се изясняват и ако нещо не ни харесва трябва да се казва навреме, защото после става късно; ей така с майката на мъжа ми от съвместното ни съжителство така се получиха нещата, че сега като сме отделно сме много по-дистанцирани и в не особено близки отношения да не кажа по-силна дума.

# 65
Илианче,спирам вече да си спомням какво е правила,защото така си е лошо за мен.Просто вече ще си го получава и това е,тя е смешна и жалка с опитите си да развали семейството ми.Няма да и го позволя.Като сам лошата,ще види тя какво значи лоша.Писна ми от тези жени,моля се всеки ден никога да не се превръщам в нейно подобие(жалко,че не осъзнава,че тормози собственото си дете).Снощи съпружето ми каза,че живее с мисълта,че някой ден ще си тръгнаи ще го оставя и това не му дава мира.Аз пък  му заявих,че е прав!!!! Shocked

# 66
Сега пък ми дожаля за мъжа ти  Confused

# 67
Сега пък ми дожаля за мъжа ти  Confused
И мен много често ме е жал,защото никой не си избира родителите,а все пак са му родители...Аз и на него казах,че единствено стоя в тази къща заради него!!!

# 68
За ожалване сте и двамата .
Да не си бяхте давали парите за ремонта там ,ама явно не сте предполагали какво ще е положението.

# 69
  • където ми харесва
Божее, историята на девойката от предната тема направо ме разби.
Аз също не осигурявам транспорт на гостите си.

# 70
Ами ако едната баба живее в същия град на десет минути, може би не е толкова странно да се докара с колата, докато да отидеш и да докараш другото семейство от 150 километра натам и насам е вероятно по-проблематично.
 За съжаление не винаги може да има равнопоставеност по тия въпроси, въпросът е все пак прагматичен.

# 71
Mi6lena, защо не попиташ свеки, щом ти не си майка на детето ти, а зълва ти,кой тогава е бащата? Братът на зълвата  ти ли? Да ги уточни тези неща веднъж- завинаги. 
  Нямате ли вариант да си продадете етажа?
(Много кофти история, блазе ти за здравите нерви!)

# 72
Ха, с това направо отцели десятката, така и кажи, да видиш как ще се оцъкли  Laughing

# 73
  • Sunshine state
Никакъв транспорт не осигурявам,няма начин. Naughty Ако имат зор,ще си намерят превоз.
Аз нещо не схващам историята на девойката,ама звучи кофти.. Confused Най-добре се махайте от там и да се приключва с тия турски сериали. ooooh!

# 74
Моята /виждаме се веднъж годишно, в чужбина е/, в сладкарница, пред 100 човека, на мъжа ми: "Имаш, маме, бели косми вече, еееее, така е, откакто се ожени". А аз не й останах длъжна - "И аз си имам белег една педя, и на мен е, откакто сме се оженили". Wink
Висшистка ме взе синът й, сама си изкарвам заплатата, гола и боса не са ме взели от улицата, че да е побелявал някой поради мен. Simple Smile Друг бисер, не й пукало кой ще каже, че е кофти майка, и от нас не й пукало какво ще кажем.  ooooh! Сякаш друга работа нямаме, освен нея да анализираме.
Десетки други примери мога да приложа като илюстрация на дразненията, които съм преглъщала в замяна на приветливостта, която съм предложила, но ще ме заболи главата. Започва да не ми пука за този студен човек; не тя е баба на детето ми, АЗ съм майка на внучето й. Човек трябва да се научи да се уважава на първо място - това не е егоизъм, а оцеляване. Хубава неделя, момичета.

Общи условия

Активация на акаунт