Вече съм в 9-ти клас и хич не ми се влиза в час.

• 52 679
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
  • с/у ОколоМръсТното
 оценките по музика и рисуване от 9 клас влизат в дипломата за средно образование. В 8 клас си имаха двата предмета и тези оценки ще влязат в дипломата за основно.
 Може и да бъркам, но останах с такова впечатление.

да, да... така е.
извинете.

Децата, които са завършили техникум (примерно) тия дни получиха Свидетелствана за основно.

# 661

И аз много благодаря за информацията - много е детайлна. Имам племенник в 11 клас - ще му е супер полезна, а на нас  -  по-нататък.

forttuna,   bouquet

# 662
  • my own world....
Ей, несериозници  Laughing Темата затънала в небитието, едвам я открих.
Я кажете хубав сборник по мат за 9 клас. Поръчала съм един ---> http://www.book.store.bg/cgi-bin/pp-page.cgi?p=larger_image& … 11&template=2 ,  но без да знам хубав ли е или не....

# 663
  • Варна
Я кажете хубав сборник по мат за 9 клас. Поръчала съм един ---> http://www.book.store.bg/cgi-bin/pp-page.cgi?p=larger_image& … 11&template=2 ,  но без да знам хубав ли е или не....

Сборникът го купихме, след като видяхме, че задачите за контролно и за решаване в час са все от него. Хубав е, има доста интересни задачи - група Б и група В, подреден е тематично. Препоръчвам  Peace

# 664

Сборникът го купихме, след като видяхме, че задачите за контролно и за решаване в час са все от него. Хубав е, има доста интересни задачи - група Б и група В, подреден е тематично. Препоръчвам  Peace

Мдаааа - това е нашия сборник  Crazy Flutter и аз препоръчвам  Mr. Green

# 665
Вие ме изненадвате! Да не би тийновете ви да решават задачи или само моя се шматка?! Дори на сестра му, която е 12кл, й направи впечатление, че той нищо не пипва, а той се оправда, че учел в градския транспорт... Идея си нямам какво става в училище... В бележника му има точно 3 оценки, които са и в ел.дневник и по тях е е два ли не отличника на випуска, но това е от входни нива... Иначе се е записал на 3 СИП-а и има дни, в които е по 10 часа на училище, но очевидно не му пречи, защото като не учи вкъщи е свеж... Като гледам как си коментирате сборници направо ме хвърляте в оркестъра! Той каза, че са им казали за 2 сборника в началото на учебната година и ние ги взехме, но съм убедена, че отвътре са чисто новички, както и учебниците му...
Направо ме шокирате какви деца имате...

# 666
  • Пловдив
При нас пък никакви сборници не са искали. Каквото е по учебника - това е.

# 667
  • Sofia
 А хаа, за учебниците - и при нас е така. В къщи не се отварят, а в училище било нужно да има по един на чин. За какво са им учебници в училище , след като учителите си вършели чудесно работата - не разбрах.
 За сборниците нищо не мога да кажа, съжалявам  Hug. Иначе единственото , което се прави в къщи е да се решават задачи , ама такова училище си е избрал  Wink. Утре има важно състезание, пък ще видим колко се е упражнявал  Laughing.
 Успех на всички математици и физици , които ще се борят утре тук, или във Вършец  Hug.

# 668
  • София
Е нееееее! Таман се наканих да напиша нещо и Ali_sun ме е изпреварила! Joy
Дали е от у-щето или от учениците, ъм? Crazy Щото моят откакто ходи на училище, ситуацията винаги е била такава: ако изобщо учи по нещо в къщи, то е по математика. Mr. Green
Вече напълно изгубих и контакт и контрол. Confused За никакви оценки по нищо не съм чувала, той също не знаел, не знам изпитват ли ги, правят ли контролни, пишат ли им оценки, имат ли изобщо дневник... Thinking Все пак ме информира, че ще трябва да купя някакъв сборник по математика, не запомнил точно какъв, но се надявам скоро да разбера. Ако не от ученика, то от бг мама.Wink 
Успех и от мен на всички състезатели утре!   bouquet
Моят такава програма за утре си е спретнал, че се моля само да оживее някак... Praynig

# 669
  • Sofia
mamamilk , моичкият за малко се размина с тази програма  Wink. Стискаме палци на Светльо, да ги разбие  Hug.
За оценки чувам по нещо , но черно на бяло малко съм видяла. Т.г. не се вълнувам от оценките на 9-токласника. Ако иска да учи , ако не - да се оправя. За мен е важно , че всички уччители го "кефят" та се надявам, че ще се справи. Има няколко 5-тици , повечето са поправени с 6-тици. Правят контролни и ги изпитват. Синковеца има по 2 оценки почти по всичко.
 За сборник чух, но не бил задължителен, бил по материала от ЗП. Имало друг, състезателен, който моичкият имал. Съвсем съм го оставила, да се оправя. Напоследък давам пари за състезания и за...театър  Laughing. Сега ми каза , че в библиотеката имало всичко , така че и да не го купите - може да си го вземе.

# 670
  • София
Привет:) Сега ви чета.
http://www.book.store.bg/cgi-bin/pp-page.cgi?p=larger_image& … 11&template=2

Това наистина е един чудесен сборник за 9 клас. И аз работя по него.

# 671
Може ли някой да ми припомни как стояха нещата с вечерното излизането на децата?
До колко можеха да са навън?
С родител? С придружител...
Нещо съм забравила  Embarassed

# 672
  • София
Може ли някой да ми припомни как стояха нещата с вечерното излизането на децата?
До колко можеха да са навън?
С родител? С придружител...
Нещо съм забравила  Embarassed
Привет:) Миналата седмица имах ЧК с едни дами от детска педагогическа стая. Децата задаваха най-различни въпроси. Стана дума и за вечерния час. Деца над 14 години (непълнолетни) могат да излизат до 22,00. След това трябва да са с придружител.

# 673
  • навсякъде
След 22 часа децата от 14 до 18 години не могат да излизат навън без придружител. Правили сме декларации от родител, че е съгласен детето му да посещава обществени места след 22,00 ч с придружител, като се посочват имена и ЕГН на придружителя. Заверява се нотариално. НО! дали върши работа не мога да ти гарантирам, само сме ги правили.

# 674
Благодаря за отговорите!
Синът ми закъснява и след 22.00. С придружител е. Но без декларация.
Че и личната си карта не носи....

Общи условия

Активация на акаунт