CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 21

• 58 165
  • 761
  •   1
Отговори
# 300
Кalaka, на какъв тест се явява? Теста за интелигентност ли?
Или вторият етап с финансовите казуси?
Не, математика и логика
не бях решавала задачи от 12 години  Crazy

# 301
  • русе

з а младши експерт към Агенцията по заетостта

има вероятност да те накарат да напишеш официално писмо, становище или да попълниш някакъв техен документ за определено време.

Благодаря   bouquet

# 302
Реа ти какво направи? Премина ли тъй желаните 65%

Grinning и аз като теб - нц  Grinning , но не очаквах и друго де  Mr. Green

# 303
Здравейте,мили момичета Simple Smile Отдавна не съм ви писала но ви чета редовно. Аз вече година се опитвам да си сменя работата, напоследък агресивно,но никой не ми се обажда. Днес получих първо обаждане за фирма Устой Ад, представител бизнес услуги. Това е фин. организация но позицията не ми звучи обещаващо. Утре ме викат ,но ще трябва да слушам час  половина презентация за фирмата и чак после интервюто. Аз обаче работя, и няма как да отсъствам толкова време от работа, та сигурно ще пропусна. Все пак исках да питам длаи някой от вас има опита с тази фирма? Благодаря:)

# 304
ednichka, преди години бях кандидатствала там. Стигнах до обучение в София и подписване на договор за работа. Но....договора беше с такива безумни условия, че аз вдигнах една патардия и те набързо вечерта в хотела ми се обадиха, да ме осведомят, че вече не съм им необходима. ) Дори имаха наглостта да ми кажат, че трябва да освободя и стаята. ) Е, тогава им теглих една и казах да дойдат и да ме изгонят като могат.
Не бих се занимавала с тях. Както всички други от този сорт, раздават малки кредити и трябва да ходиш да гониш клиенти, че да се вържат.

# 305
Цитат
Служител в павилион за бърза закуска
...
Отговорности:
...
- мотивация за работа на описаната длъжност
http://www.jobs.bg/f1485933
Каква мотивация за продавач?  ooooh! Tired
А мотивиращото възнаграждение защо не е написано?  Rolling Eyes

# 306
Mirama,  благодаря за информацията, и аз съм със същото усещане, че само ще ми загубят времето, а и нямам възможност да изляза от работа за три часа, тъй като работя в банка е абсурдно. Като чуя за фирма, която те кани на интервю, но преди това ще трябва да им седиш на презентация(в случая час и 20 мин) знам, че не си заслужава. Simple Smile

# 307
  • Перник
Едничка, информацията, която имам за "Устои" е от преди десетина години - тъкмо навлизаха. Малко на секта мязат - раздават микрокредити за бизнес (500-600 лв.), създава се някаква сложна структура - ти си гарант на кредитополучатели, които си довел, те са гаранти на теб, погасяването става в определени дни, като трябва да се събере цялата групичка...  #Crazy На предишната ми работа им помагахме да влязат в нашия град, те се опитаха да прецакат шефа нещо...Така наречената мениджърка беше мърлява и вечно несресана. Това е, което знам.  Peace

# 308
изпуснала съм интересните дискусии...

# 309
Здравейте!
Чета в бгработодател и още един форум  / yes.bg / доста отрицателни мнения за Бутик Травел. Някой от вас да се е "опарил" от тях?

# 310
Имам нужда от вашата подкрепа  Praynig
В петък съм на най хубавото интервю,за мечтаната длъжност.
Моля,моля за всичката положителна енергия.
  bouquet

# 311
Джо, успех ти пожелавам момиче
Заслужаваш си го Hug

# 312
Имам нужда от вашата подкрепа  Praynig
В петък съм на най хубавото интервю,за мечтаната длъжност.
Моля,моля за всичката положителна енергия.
  bouquet

Стискам ти палци, Джоджо! Сигурна съм, че щом толкова силно го желаеш, ще успееш. С тебе сме!
........ и не забравяй да се похвалиш  Hug

# 313
Станаха три месеца както търся работа и ровя и Джобс....и днес кандидатствах за работа и получих съобщение-кандидатствали 1.
Дали е на хубаво Thinking

Джоджо, за същата ли работа става въпрос / в която ти си първият кандидат / ? Grinning

# 314
Ооо тази е по хубава,но бях 56 номер и минаха 10 дни.
Още нищо не се знае,все пак е само интервю.
Благодаря за пожеланията  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт