CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 21

• 58 095
  • 761
  •   1
Отговори
# 405
Аз гледах на карти и кафе.......едно време в училище.
Дали да не подновя newsm78
Получи ли отговор от двете места? Grinning

# 406
  • Sofia
Аз гледах на карти и кафе.......едно време в училище.
Дали да не подновя newsm78

Да пробвай, добър бизнес си е.

http://www.blitz.bg/news/article/144915

# 407
Да,получих....
Преди малко се обадиха от книжарница,че ще пробват с друг човек.
Да ви кажа олекна ми.
Имам нужда от работа,но съм сигурна,че човек трябва да се впише с обстановката.
А аз изпъквах като леке там  Embarassed
А магазина за сувенири-момичето в петък си е подало предизвестието и чакат за ревизия.
Тя е работила 6 години и все пак е с предимство.
Има 14 дни да реши оставали или не.
Няма лошо,но това означава още чакане за мен и един месец без доход.
А работата е много сладка,защото фирмата се занимава и с друга дейност-услугата "кетъринг" доставя всичко необходимо (ресторантско оборудване и персонал, напитки и храни, договорени съобразно повода на мероприятието) без столове.
Все неща дето мога да съм полезна,но ......късмет ще е да стане.
Пък да знаете какви красоти има....

# 408
Aз като един любител астролог, ще кажа ДА, нормално е до определена степен  Mr. Green

...

Вече стана смешно - как така ДА макар и до определена степен   - стана тя да ни избират по зодията! Ами ако отхвърлите специалист, отговарящ 99% на изискванията, но не е от вашата зодия  няма да го вземете ли!  no  Уважавам астрологията и то много, но в момента мисля, че става голяма гавра с тая наука!

Пошегувах се  Mr. Green , сори. Ама така се нахвърляте върху обявите, все едно някой Ви насилва да кандидатствате.

# 409
Търся си работа  Simple Smile

# 410
...

Пошегувах се  Mr. Green , сори. Ама така се нахвърляте върху обявите, все едно някой Ви насилва да кандидатствате.

Ама нали разбираш, че тия обяви са пуснати за да кандидатстваме ние, ако продължавате в глупавите обяви няма да останат кандидати и ще трябва да се занимаваш с астрология  Mr. Green и аз се пошегувах!  Hug
И не искам да се нахвърлям върху обявите, но признавам, че ми образуват нерви хилядите изисквания към кандидатите при условия, че из сайтовете се пускат нескопосани, глупави, неграмотни и обидни към отсрещната страна обяви! Все повече такива се срещат! Щом аз го чета, при условие, че подбирам по-високите позиции, значи са много. Особено дразнят граматическите грешки, поне мен!

# 411
Red Velvet, ти се занимаваше най-вече с IT кадри, нали? Може ли да пратя една ЛС, че имам няколко въпросчета?

# 412
  • Перник
Преди малко се върнах от срещата (не беше точно интервю) по обяват в linkedin.com. Много беше приятно - поговорихме си с дамата, тя сама каза каква заплата предлагат, без да я питат. Както и очаквах, доста под тази, която получавам в момента.  Sad Което е жалко, защото работата е много хубава и интересна. Ама като вляза в магазина не ги интересува колко ми е интересно, а дали мога да си платя  Confused
И офисът е хубав, и екипът... Ако беше преди 2 месеца, скачах веднага  Sad

# 413
Red Velvet, ти се занимаваше най-вече с IT кадри, нали? Може ли да пратя една ЛС, че имам няколко въпросчета?

Вече не само, но ми пишете ЛС, имам колега от екипа, който се занимава само с ИТ.

# 414
SvetlaK, жалко наистина.

Има ли хора тук, които работят в консултантска фирма, или се занимават с обучения?

# 415
  • Перник
SvetlaK, жалко наистина.

Има ли хора тук, които работят в консултантска фирма, или се занимават с обучения?

Какво точно те интересува? Смея да твърдя, че някои неща в консултантския бизнес са ми ясни  Peace

# 416
Просто исках да си сверя часовника как вървят тези услуги и в други градове. )

# 417
 И това, ако е истинска обява - аз повече няма да си търся работа :
Продавач - консултант
Ref.No: 04
Описание и
Изисквания: Продавачка - консултантка в магазин - склад за аксесоари за дограма.
Изисква се бързина на действие, коректност, точност и прецизност.
Да има женственост - работа с клиенти, работа с пари, фактури, касов апарат.
Добро физическо състояние - вдигат се и се подреждат кашони до 10 кг. Невъзможност за отсъствие поради самостоятелна работа (при заболяване с малки деца, не са желателни отсъствия поради семейни причини, болести на децата и нежелание да се работи и съботен ден).
Изисква се бързина на работа с компютър.
Работно време от 08:30 часа до 18:00 часа през лятото от Понеделник до Петък, в Събота от 09:00 часа до 14:00 часа.
Заплата от 500 - 600 лв. чисто, осигуровките се поемат изцяло от фирмата.
Интервюто ще се състои на 05.07.2012г.(четвъртък) от 16:00п часа в гр. Пловдив, ул. Васил Левски 80.
За повече информация позвънете на телефон 0888 70 59 89

# 418
Тя женствеността ще се смачка с тези кашони. Joy ИДИОТИ!!! И разбира се, да изпълнява задълженията си с усмивка (как са го пропуснали се чудя).

# 419
Поне е точна и ясна,защото на практика е така.
Само женствеността малко ме смущава.....колко трябва да е...обиколка и размер. Mr. Green 

Общи условия

Активация на акаунт