CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 21

• 58 091
  • 761
  •   1
Отговори
# 420
Бях до Бюрото по труда и ми отговориха, че в Джобс-а е била пусната обява за това място. Казаха ми коя е банката и наистина имаше обява в сайта още през месец октомври 2011. Вече имало назначен човек, но в сайта излизало свободно място, защото все още не са получили трудовия договор на лицето. Много ми стана тъпо. Все пак човек отива с някаква нагласа. Както и да е. Не е било за мен. Thinking

От снахата на приятеля ми пък разбрах, че се отваря нова аптека и си търсят 4-ри души персонал. Там също бях да питам, но имали технически лица, трябвали им хора с медицинско образование.
И тук вече ме хвана много яд- отварят се две нови аптеки и в момента единствената причина, поради която не работят е липса на фармацевти.  Whistling А майка ми едно време ме буташе да уча за фармацевт.  Mr. Green Вече на майтап ме избива.  Crazy

# 421
По-опитните от вас могат ли да кажат предимно какви кадри се търсят, с какво образование? Сега като съм без работа реших, че е добре да запиша магистратура, но се колебая за специалността.

# 422
IT специалисти като че ли  Grinning Но пък това не е за всеки, както и с много други професии  Wink Wink

# 423
И това, ако е истинска обява - аз повече няма да си търся работа :
Продавач - консултант
Ref.No: 04
Описание и
Изисквания: Продавачка - консултантка в магазин - склад за аксесоари за дограма.
Изисква се бързина на действие, коректност, точност и прецизност.
Да има женственост - работа с клиенти, работа с пари, фактури, касов апарат.
Добро физическо състояние - вдигат се и се подреждат кашони до 10 кг. Невъзможност за отсъствие поради самостоятелна работа (при заболяване с малки деца, не са желателни отсъствия поради семейни причини, болести на децата и нежелание да се работи и съботен ден).
Изисква се бързина на работа с компютър.
Работно време от 08:30 часа до 18:00 часа през лятото от Понеделник до Петък, в Събота от 09:00 часа до 14:00 часа.
Заплата от 500 - 600 лв. чисто, осигуровките се поемат изцяло от фирмата.
Интервюто ще се състои на 05.07.2012г.(четвъртък) от 16:00п часа в гр. Пловдив, ул. Васил Левски 80.
За повече информация позвънете на телефон 0888 70 59 89

Тая женственост да не би да означава да можеш да вдигаш кашони и при 20 сантиметрови токчета ooooh!

# 424
IT специалисти като че ли  Grinning Но пък това не е за всеки, както и с много други професии  Wink Wink

Права си, Kokonut. Моето колебание е между  Маркетинг, МИО и Бизнес администрация

# 425
IT специалисти като че ли  Grinning Но пък това не е за всеки, както и с много други професии  Wink Wink

Права си, Kokonut. Моето колебание е между  Маркетинг, МИО и Бизнес администрация

Бизнес администрация!!!! МИО и Маркетинг=безработица
Успех  Peace

Иначе се търсят ИТ специалисти, но това трябва да ти идва отвътре.

# 426
IT специалисти като че ли  Grinning Но пък това не е за всеки, както и с много други професии  Wink Wink

Права си, Kokonut. Моето колебание е между  Маркетинг, МИО и Бизнес администрация

Бизнес администрация!!!! МИО и Маркетинг=безработица
Успех  Peace

Иначе се търсят ИТ специалисти, но това трябва да ти идва отвътре.
Red Velvet, благодаря ти!  Hug Бизнес администрация или публични комуникации е по-добре? Понеже са специалности, които не са по моят профил / ще ги уча 3г / затова много ги мисля.

# 427
Red Velvet, еххх, колко си категорична....
Така стоят нещата към момента да речем, но след 2-3г, убедена ли си, че ще е същото?

# 428
  • Sofia
За мен и трите специалности не вършат работа. По-добре ако имате вече бакалавърска степен, да си изберете технологии които се търсят в момента или са ви интересни и да се сертифицирате, поне сертификатите са международни т.е важат в цял свят, което не може да се каже за българското ни образование.

# 429
Как ви се вижда това:
www.jobs.bg/f1496545
Заплатата от 100 лв......разбирам,че сигурно е свързано с %,но ....

# 430
За мен и трите специалности не вършат работа. По-добре ако имате вече бакалавърска степен, да си изберете технологии които се търсят в момента или са ви интересни и да се сертифицирате, поне сертификатите са международни т.е важат в цял свят, което не може да се каже за българското ни образование.
Vaflichka, благодаря ти за предложението, но в технологии и компютри не съм добра. Сега ще поровя в нета за сертифицирани курсове по мениджмънт и маркетинг.

# 431
Така стоят нещата към момента да речем, но след 2-3г, убедена ли си, че ще е същото?

Ами кажи ти, нали си най-великият специалист на всички времена.

За сертификати--да, ама ако са в технологии. Иначе в маркетинг и със и без, все тая. А с бизнес администрация може да се работи всичко--и маркетинг, и мениджмънт, и човешки ресурси, и счетоводство, и управление. Разбира се, после трябва и други квалификации, и опит. Хайде да разбирам поне малко от тези неща, а?  Peace
Най-добре да се работи в някоя компания и да се учи едновременно същото, за да се съчетаят нещата.

# 432

Ами кажи ти, нали си най-великият специалист на всички времена.

За сертификати--да, ама ако са в технологии. Иначе в маркетинг и със и без, все тая. А с бизнес администрация може да се работи всичко--и маркетинг, и мениджмънт, и човешки ресурси, и счетоводство, и управление. Разбира се, после трябва и други квалификации, и опит. Хайде да разбирам поне малко от тези неща, а?  Peace
Най-добре да се работи в някоя компания и да се учи едновременно същото, за да се съчетаят нещата.
Red Velvet, много са ми ценни съветите ти! Мисля да запиша бизнес администрация и в процеса на следване да търся работа по специалността, пък каквото стане.

# 433
Red Velvet, ако ти се изживяваш като такъв, както е видно, не означава че и други го правят, нали така?
И как ще го работиш счетоводството с една бизнес администрация? Че на мен ми е интересно.

# 434
Red Velvet, ако ти се изживяваш като такъв, както е видно, не означава че и други го правят, нали така?
И как ще го работиш счетоводството с една бизнес администрация? Че на мен ми е интересно.

То вече кой ли не стана счетоводител, само тези, които сме учили толкова години се оказва, че не ставаме за работата.

Общи условия

Активация на акаунт