CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 21

• 58 099
  • 761
  •   1
Отговори
# 390
Един въпрос, тъй като хич не съм запозната- все още се подписвам като безработна в Бюрото по труда. Сега видях, че има обявено свободно място в банкова институция- аз ли следва да отида до Бюрото и да се поинтересувам или ...? Изобщо как се процедира с Бюрото?
2. Банков служител/ Служител, финансова/платежна институция   Безсрочен   Необявена   1   Гоце Делчев
Отиваш в БТ и от там ще ти дадат насочващо писмо
Благодаря ти!   bouquet
Още утре отивам.

# 391
  • No Line On The Horizon
В обява за офис мениджър Mr. Green

Ако вие сте динамичен, отговорен и търсещ развитие, изпратете ни CV със снимка, заедно с час, дата, месец и година на раждане. Ще се радваме да се станете част от нашия екип.

Дали да не пратя CV, може да ми направят безплатен хороскоп?

# 392
Не търся работа, но това ме втрещи http://www.jobs.bg/f1493770
Искам да попитам -HR-ите тук - това нормално ли е?
Кое те втрещи?  newsm78

# 393

Ако вие сте динамичен, отговорен и търсещ развитие, изпратете ни CV със снимка, заедно с час, дата, месец и година на раждане. Ще се радваме да се станете част от нашия екип.

Заслужава си  Mr. Green кандидатствай!

# 394
Не търся работа, но това ме втрещи http://www.jobs.bg/f1493770
Искам да попитам -HR-ите тук - това нормално ли е?
Кое те втрещи?  newsm78
Обявата май е една и съща.

# 395
SvetlaK, успех ти желая. Във връзка с твоя пост бих искала да попитам дали някой, който публикува обява за работа в група на linkedin.com, не я публикува и в jobs.bg.

А как става това членуване в група? Може би трябва да имам профил там.

Регистрираш се в  linkedin.com, после ти излизат предложения за групи, на база на това, което си посочила като данни при регистрацията, или групи, в които хората от мрежта ти участват.

Благодаря ти, Светла! Притеснявам се, че няма с какво особено да запиша като минали работни места и образование. Като разглеждам чуждите профили, ми се срива самочувствието Blush

# 396
Е не, това за час,дата, месеци и ..... не бях го виждала! Какво ли си мислят като пускат такива обяви незнам!

Преди време бях Ви казала, че ходих на интервю за Офис асистент, днес гледам пак са пуснали обява! Но не бих кандидатствала, та в този ред на мисли се чудя, толкова ли в цял град не намериха човек? newsm78 Или може безработицата да е намаляла!

# 397
residence, все от някъде се започва.  Wink Всички са започнали от нулата.  Peace

изпратете ни CV със снимка, заедно с час, дата, месец и година на раждане. Ще се радваме да се станете част от нашия екип.

Хахахха, това хич не го прочетох.  Joy

# 398
Aз като един любител астролог, ще кажа ДА, нормално е до определена степен  Mr. Green

По принцип е пагубно да съставиш екип от хипер различни хора. При нас стана точно така, и изобщо няма хомогенност, няма разбирателство. А преди и шефката ни питаше за зодиите, а и тук се бяхме събрали все астролози  Mr. Green

Иначе не бих го написала в обява....никога.

# 399
Случайно някой да се е явявал на тест за кредитен консултант в СиБанк?

# 400
  • No Line On The Horizon
Същата е обявата, да. Не бях видяла, че и други са я забелязали  Simple Smile

# 401
  • Перник
SvetlaK, успех ти желая. Във връзка с твоя пост бих искала да попитам дали някой, който публикува обява за работа в група на linkedin.com, не я публикува и в jobs.bg.

А как става това членуване в група? Може би трябва да имам профил там.

Регистрираш се в  linkedin.com, после ти излизат предложения за групи, на база на това, което си посочила като данни при регистрацията, или групи, в които хората от мрежта ти участват.

Благодаря ти, Светла! Притеснявам се, че няма с какво особено да запиша като минали работни места и образование. Като разглеждам чуждите профили, ми се срива самочувствието Blush

Той и моят профил не е кой знае какво на фона на други  Wink Я по-смело!  Peace

# 402
Aз като един любител астролог, ще кажа ДА, нормално е до определена степен  Mr. Green

...

Вече стана смешно - как така ДА макар и до определена степен   - стана тя да ни избират по зодията! Ами ако отхвърлите специалист, отговарящ 99% на изискванията, но не е от вашата зодия  няма да го вземете ли!  no  Уважавам астрологията и то много, но в момента мисля, че става голяма гавра с тая наука!

# 403
Оххх, и аз трябва да започна да хвърлям боб, или леща....че да кажа на моите клиенти дали ще им одобрят проектите, или не.
Може и повече да започнат да ми плащат.... Laughing

# 404
Аз гледах на карти и кафе.......едно време в училище.
Дали да не подновя newsm78

Общи условия

Активация на акаунт