CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 21

• 58 165
  • 761
  •   1
Отговори
# 315
  • Перник
джоджо, стискам палци!

# 316
Джоджо, успех!
Ето какво се опитвам да асимилирам днес:
През месец февруари се освободи щатно място. След чакане и всекидневно следене на пресата в средата на юни решиха да обявят конкурс по документи. Днес ми се обадиха - да, притежавате необходимата квалификация и сте одобрена, но решихме да удължим срока за прием на документи до края на септември newsm78 То бива врътки и чалъми, бива, ама....
Имам си работа и съм наясно със задкулисните игри и маневри, но все още се отвращавам, явно детето в мен е живо.
Става дума за работа не в частния, а в държавния сектор.

# 317
Палци и успех и от мен!

# 318
  • София
Здравейте, как сте?

Аз от известно време търся работа целенасочено по специалността, попаднах на някои сайтове, в които са представени фирми от бранша.
Да попитам за Пробук - ако съм рег-ран мога ли да се свържа директно със ЧР? Защото от няколкото ми опита - през корпоративните сайтове, по телефон/поща е по-сложно да се свържа с този отдел или човек (имейла за контакти досега не даде резултат), а по телефона ми казаха, че не търсят. В такъв случай им казвам да си оставя CVто за в бъдеще - това според вас има ли смисъл?

Една забележка на този сайт - прекалено обобщени са дадени сферите на дейност (отсявката е голяма). Ако знаете други по браншове - споделете.

http://www.bcci2001.com/index.php?MlW-gRW3I5SPMhKvQBOvglSfchOXMF … eDUJeP&page=1

Органични химични технологии (бакалавър, инженер-химик), без опит по спец-та, търся работа в качество и контрол, евентуално производство.

Агенции, лаборатории (акредитирани лаборатории) за контрол на храни, води, почва, въздух и т.н. как мога да ги намеря - почти не съм виждал обяви за такива позиции?

В CV да оставя ли опита ми в обслужващия сектор (друг нямам)?
Освен CV трябва ли и МП да изпращам?

Последна редакция: ср, 27 юни 2012, 15:47 от hakama

# 319
Джоджо, стискам палци, успех!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 320
Здравейте, как сте?

Аз от известно време търся работа целенасочено по специалността, попаднах на някои сайтове, в които са представени фирми от бранша.
Да попитам за Пробук - ако съм рег-ран мога ли да се свържа директно със ЧР? Защото от няколкото ми опита - през корпоративните сайтове, по телефон/поща е по-сложно да се свържа с този отдел или човек (имейла за контакти досега не даде резултат), а по телефона ми казаха, че не търсят. В такъв случай им казвам да си оставя CVто за в бъдеще - това според вас има ли смисъл?

Една забележка на този сайт - прекалено обобщени са дадени сферите на дейност (отсявката е голяма). Ако знаете други по браншове - споделете.

http://www.bcci2001.com/index.php?MlW-gRW3I5SPMhKvQBOvglSfchOXMF … eDUJeP&page=1

Органични химични технологии (бакалавър, инженер-химик), без опит по спец-та, търся работа в качество и контрол, евентуално производство.

Агенции, лаборатории (акредитирани лаборатории) за контрол на храни, води, почва, въздух и т.н. как мога да ги намеря - почти не съм виждал обяви за такива позиции?

В CV да оставя ли опита ми в обслужващия сектор (друг нямам)?
Освен CV трябва ли и МП да изпращам?

Боже, още ли си без работа, помня те отпреди 2 години, че търсиш?? Shocked ooooh!
Да, остави си трудвовият стаж където и да е, да видят, че все пак си работил нещо, да не мислят, че го имаш като ходене на дискотека или бар. МП не се натискай да пращаш, ако не ти искат.

# 321
Джоджо, успех!!!

# 322
Здравейте и от мен, записвам се и аз да ви следя.
И аз търся работа от доста време (да не казвам колко, че вече ме е срам), но все не успявам нещо. Дано скоро всички се похвалим с по-хубави новини Simple Smile

# 323
Момичета,имам проблем newsm78

Трябва да отида на интервю за работно място в това помещение

Мисля,че да отида по чехли и тениска не е удобно.
Но аз отслабнах с 11 килограма и не съм подновявала дрехите си.....
какво точно да сложа:
- пола и блуза
- дълъг панталон и риза
- рокля
Дрехите ми стоят странно и трябва да ги коригирам с някой аксесоар.
А днес не мога да отида до магазин да си взема нещо ново.

# 324
Аз бих отишла с панталон и риза, защото така се чувствам най-удобно и свободно. Това е и отговорът ми-както се чувстваш най-удобно. А мястото е просто прекрасно и стискам силно палци да ти се обадят с положителен отговор Peace Peace Grinning

# 325
  • Перник
Аз бих отишла с панталон и риза, защото така се чувствам най-удобно и свободно. Това е и отговорът ми-както се чувстваш най-удобно. А мястото е просто прекрасно и стискам силно палци да ти се обадят с положителен отговор Peace Peace Grinning

Аз бих отишла по същия начин. Работното място наистина изглежда много добре! Дано да стане ТВОЕТО работно място, джоджо!

# 326
unadaptable,това е книжарница в центъра на Сливен.
Най добре ми стои потник и едни дънки,но просто не ми се връзва  Thinking
Аз обичам и уважавам книгите  Laughingи все едно отивам в царство им Laughing
Царя може да е гол,ама не и поданика  Mr. Green

SvetlaK ,благодаря   bouquet

# 327
Успех и от мен! Още един глас за панталон и риза.

# 328
Успех и от мен! Още един глас за панталон и риза.

Прецени с кой вариант изглеждаш най-добре и се чувстваш най-конфортно. С това отслабване може и роклята да е по-удачния  вариант.
Иначе и аз съм за панталон и риза. Успех!

# 329
Аз съм за класиката - панталон / пола и риза. Разбира се трябва да се чувстваш добре в тях. За това място не е подходящ потник. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт