CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 21

• 58 056
  • 761
  •   1
Отговори
# 480
  • Перник

Неправителствена организация  Peace

# 481
  • Пловдив / София
Момичета, не съм писала досега в темата, но и хвърлям по едно око. Бих искала, ако някой има мнение за тази фирма или наблюдения за тази позиция, да ми даде малко информация Praynig http://www.jobs.bg/f1497032
Чудя се дали да подам документи, засега ме спира това, че образованието ми не е икономическо Rolling Eyes
Лост, вътрешните одитори нямат нищо общо със счетоводството. Те са одитори само на системите за управление съгласно европейските стандарти и то на одити от първа страна. Одиторите, които работят в сертифициращите организации и извършват одит от трета страна, са водещи одитори. Обучението им е доста сериозно. Но все пак зависи и от фирмата, де.

Отправиха ми покана чрез Линкдин, но не ме устройва, че е в Бургас.
Иначе обявата е интересна.

# 482
Мен ме контактнаха от една много голяма ИТ компания в ЛинкедИн, и вече ще съм на трето интервю. Чувам,че там са по 6 преди да стигнеш до оферта.  Crazy
Общо взето позицията е за R&D в HR, което е супер, защото не се работи само за БГ. Ще видим.

# 483
Ето една обява от ЛинкедИн, в случай, че за някой от вас е интересна  Hug http://www.linkedin.com/groups/Im-looking-Chief-Accountant-Bulga … t_dig-b_jb-ttl-cn

# 484
Мен ме контактнаха от една много голяма ИТ компания в ЛинкедИн, и вече ще съм на трето интервю. Чувам,че там са по 6 преди да стигнеш до оферта.  Crazy
Общо взето позицията е за R&D в HR, което е супер, защото не се работи само за БГ. Ще видим.

Ред, ти ме отчая! smile3506  и мен ме намериха от LinkedIn, аз им се вързах, но съм в очакване на едва 3-то препитване ooooh! . Но е нормално да те преобърнат с хастара нагоре, това е в реда на нещата, щом не съм отказала. На мен обаче не ми се виси по телефоните и да бърборя по два часа... Tired пък ми е интересно!

# 485
А,някои компании са само с по 3 интервюта. И аз не съм сигурна колко ще са моите,и дали изобщо ще приема (най-вероятно да), и изобщо дали ще ми предложат де. Обаче от това,което чувам напоследък от големите компании, ЛинкедИн ще замени агенции (бавно и само за някои фирми). Тези са доста големи и точно това са решили--правят си агенция в агенцията. Ще гледам да се продам скъпо,дано да успея.

# 486
Red, като специалист би ли казала в кой момент трябва да се пита за заплащането, ако работодателя не засегне тази тема? И как е най-добре да се отговори на въпроса каква заплата желаеш, ако нямаш представа в компанията какво е заплащането?

# 487
Оф, ами не знам....аз винаги питам и казвам на работодателите. Ако не те питат, и ти дадат възможност да задаваш въпроси, питай. Не ми се е случвало до този момент да не ме питат...И аз питам. Ако не знаеш какви са нивата, просто седни, помисли, и си реши какъв ти е минимумът. После казвай,че минимумът ти е един какъв си.....

# 488
  • Варна
linkedin е само на англ. ли ?

# 489
Разбрах каква е заплатата в куриерската фирма- 300 лв. Ако искаш.

# 490
Т.е. почти  минималната. Много тъжно какво издевателство над хората има в по-малките градове.  Sad

# 491
Red Velvet, много ти благодаря Hug Вероятно ще пусна една автобиография, да видим Thinking
Между другото, скоро изскочи една доста примамлива обява за специалист по системи за управление, пусната от посредническа агенция. Исках да разбера името на търсещата компания, беше в нашата сфера на дейност и ме притесняваше да не изтече информация към настоящия ми работодател, че проявявам интерес /Бургас не е толкова голям град, все пак Wink/. Категорично отказаха да ми дадат име. Посредническата агенция, с която аз работя, когато търся персонал, също не дава информация Rolling Eyes

Goldie , разбра ли коя е фирмата, за която се търси специалист? Защото аз имам някакви подозрения. Ако е същата, за която си мисля мога да ти дам информация.  Ако искаш ми пиши на лични.

Последна редакция: нд, 08 юли 2012, 22:19 от Анонимен

# 492
Всички ли имате регистрации в LinkedIn?

# 493
Всички ли имате регистрации в LinkedIn?

Аз имам, но инфото е крайно оскъдно. Така и не седнах да се заема сериозно да си попълня информацията.

# 494

Не мога да се съглася. В момента се търсят доста специфични кадри в ИТ и във Варна, и Бургас.

В Бургас в ИТ областта нищо повече от продавач на техника в техно-веригите и Мултирама за заплата от 400 лв срещу покриване на таргети и сервизен техник за много малко по-високо заплащане не се търси. Още по-малко пък в областта на софтуера по причина, че тук няма софтуерни фирми. Всяко предприятие, което има внедрена ERP система си има администратор и там няма движение по позициите от години. 

От време на време излизат позиции за програмисти от фирми, които не работят на територията на града, но там географското разположение е без значение.

Общи условия

Активация на акаунт