CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 21

• 57 950
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Я да питам - като има изискване за копие от дипломата прилагате ли и приложението?

# 661
  • до най-прекрасния мъж
Не, нямаме претенции относно външният вид на кандидата, ако е добър специалист. Ако ти ми направиш теста бързо и той е отличен, имаш опита и нужните знания и качества за позицията, пъргава си, работиш бързо и качествено, ще избера теб. Ако за същата позиция съм допуснала до тест супер красавица с твоите качества и тя се справи като теб, ще ви подложа на втори тест, после на трети и така, докато някоя от вас спечели борбата.
ЕлиМери и ти не четеш или четеш само това, което ти изнася за съжаление. На няколко места съм написала, че водещото е СВ-то, а снимки дори не съм искала, но за съжаление освен да се хващаш за определена дума и да я оспорваш, друго не правиш.
Включих се тук, за да съм полезна, защото аз съм от другата страна и правя връзката между работодателя и кандидатите, само че май останах неразбрана. Е, после не се питайте защо не ви одобряват!!! Опитах се да ви обясня, че крайностите не се приемат добре от HR-ите /водещи в своята област и работещи за големи компании, изчела съм доста интервюта и книги по въпроса/, но защо ли си хабя думите. Вие си знаете вашето. Късмет в намирането на работа!!!
Голди, подкрепям!!!

# 662
Уау, нямаше ме само час и половина и какво е станало тук. Simple Smile

Бях на друго интервю за куриерска фирма- Европът. Парите са с 50 лв повече- 350 лв.
Остава ми да се надявам на обаждане и от шивашката фирма, на която залагам най- големи надежди.

# 663
  • Под кленовите дървета
Хм, днес в една обява изрично бяха писали, че искат снимка.
Освен тази от СВ-то пратих и една друга, пак паспортен формат.
Когато пише изрично, че искат снимка, трябва ли да се разбира отделно от СВ-то и в цял ръст ли искат?

А ето това изби рибата днес:
http://www.jobs.bg/f1505289

# 664
ivka03, добре че дойде да ни светнеш  newsm20

Каквото си  искала, написала си го, всички го прочетохме  hahaha
То и за това от такива като тебе има светни хора, които не могат да се реализират. От завистници и от мн големи разбирачи.

Относно посредниците, сега при това търсене на работа малко работодатели би ха плащали на посредник?

# 665
Доника, зависи къде кандидатстваш.
За държавна работа съм прилагала цялата диплома, заедно с приложението с оценките.
За други фирми, само 1-2стр.

Интересно е как се изживяват определени хора на дадени позиции. Дано не си вършат така работата и по такъв начин, както си позволяват да коментират.

# 666
  • до най-прекрасния мъж
Когато пише изрично, че искат снимка, трябва ли да се разбира отделно от СВ-то и в цял ръст ли искат?

Доколкото виждам са в модния бизнес, така че е нормално да имат подобни изисквания.

# 667
  • Sf
Фреш 2000 ООД е представител на Miss Sixty, Killah, etc. Разбирам изискванията им за външния вид на маркетингов специалист... В този бизнес тези неща са задължителни...

# 668

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Това най-вероятно е заради униформата и някакви презентации може би се правят, но не е този начина да се обяви. И определено си е дискриминиращо.

Поправям се. Не са задали правилно името. Що не са написали фото модел или манекен, ами маркетингов специалист?

# 669
  • до най-прекрасния мъж

Това най-вероятно е заради униформата и някакви презентации може би се правят, но не е този начина да се обяви. И определено си е дискриминиращо.
В обявата пише, че ще ПРОБВАТ И ЗАСНЕМАТ облекла, ти как предлагаш да изглеждат - 160 см и 100 кг ли? Защо не четете, бе хора или е по-лесно да си напишеш мнението без дори да прочетеш ВНИМАТЕЛНО  какво пише в обявата. 60 % от кандидатите отпадат по тази причина - НЕ ЧЕТАТ!!!

# 670

В обявата пише, че ще ПРОБВАТ И ЗАСНЕМАТ облекла, ти как предлагаш да изглеждат - 160 см и 100 кг ли? Защо не четете, бе хора или е по-лесно да си напишеш мнението без дори да прочетеш ВНИМАТЕЛНО  какво пише в обявата. 60 % от кандидатите отпадат по тази причина - НЕ ЧЕТАТ!!!

Виж, какво спри да се конфронтираш сама и ходи си работи работата, която твърдиш, че разбираш. Разбрахме, че си най-компетентната, стига толкова си стъргала.
Аман!

Така хубаво си пишехме тука с момичетата и си бяхме полезни взаимно. Развали ни добрия тон.

# 671
  • София
пууу, делят ме само 5-6 кила Rolling Eyes То и сега влизам в М, ама гледката не е за снимка Embarassed
Мирама, да за държавна работа Wink

# 672
пууу, делят ме само 5-6 кила Rolling Eyes То и сега влизам в М, ама гледката не е за снимка Embarassed
Мирама, да за държавна работа Wink

Щом е за държавна, по-добре снимай всичко.
Снимай си и шофьорската книжка ако имаш такава.

# 673
  • до най-прекрасния мъж

В обявата пише, че ще ПРОБВАТ И ЗАСНЕМАТ облекла, ти как предлагаш да изглеждат - 160 см и 100 кг ли? Защо не четете, бе хора или е по-лесно да си напишеш мнението без дори да прочетеш ВНИМАТЕЛНО  какво пише в обявата. 60 % от кандидатите отпадат по тази причина - НЕ ЧЕТАТ!!!

Виж, какво спри да се конфронтираш сама и ходи си работи работата, която твърдиш, че разбираш. Разбрахме, че си най-компетентната, стига толкова си стъргала.
Аман!

Така хубаво си пишехме тука с момичетата и си бяхме полезни взаимно. Развали ни добрия тон.
Е, пишете си, помагайте си, аз да съм ви спряла. Ти доказваш няколко пъти, че не разбираш написан текст, за това аз вина нямам. Сори, това си е твой проблем. А аз доколко си разбирам от работата, е проблем на моите работодатели, не твой!!! Чао ви и със здраве!!!

# 674

Общи условия

Активация на акаунт