Очаквайки статистиката непозната, планетите нареждат се в полза на децата.7 КЛАС

• 42 949
  • 765
  •   1
Отговори
# 465
аз съм от песимистично настроените, с игра на много сигурно.  Laughing

Е, тогава ще се зарадваш! Simple Smile

# 466
Благодаря на всички за подкрепата!

# 467
  • София
Както всички, така и вие се налага да изчакате статистиката. Peace

Точно!  Peace

Момичета, наистина няма смисъл от каквито и да е сметки преди статистиката!

Когато ние кандидатствахме (с формат 50 състезателни задачи за 3 часа - без външно) по математика, децата изкараха много ниски резултати, но подготвените отново бяха приети по 1-во желание , макар и с нисък на пръв поглед бал - напр 32,500 стигаше за всяко едно училище в София  Peace

А на следващата година , когато Русалката  'кандидатстваше' , оценките бяха изключително високи и баловете - нищо общо с нашите!,..

Колкото и да е напрегнато и безсънно - нека изчакаме и да видим успеваемостта на децата!
Стискам палци на всички!   bouquet

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 01:29 от Lady-B

# 468
добър вечер дами, аз два дни да не мога да седна на компа и ми отнема по 2 часа вечер докато ви изчета,еее голямо писане пада, едва мога да се включа. Mr. Green
На Йони искам да и кажа, че поне аз всичко го гледам от положителната страна и даже се смея и казвам на сина си ,че докато за отличниците всичко ще е ясно и се знае ,че ще бъдат приети на така желаните места, това е мнооого скучно, докато ние ще сме до последно в напрежение и ще ни е мноого по-интересно, абе успокояваме се, може би ще си чакаме 2-то класиране, но поне при нас има и щастливи новини днес, ще имаме по 6-ца за края на годината и по БЕЛ и по Математика, супер,бала ни се качи.В крайна сметка детето така като гледам статистика е съвсем възможно да бъде прието в желаната езикова гимназия,но евентуално няма да е с езика ,който най-много иска /АЕ/,но милия е готов на всичко, дори да учи и немски,който му е супер омразен ,само и само да е в даденото училище, смятам ,че ще успееем ,надеждата умира последна... Party
аз утре много се чудя дали да ходя да погледнем работата му,защото просто и да има нещо, само ще се ядосам ,а нищо не може да се направи, та предполагам тези излишни нерви мога да си ги спестя, но ако любопитството ми надделее така бързо ще запаля колата.... Joy
а аз защо си мисля ,че с нашата статистика за Пловдив излезе и тази за София newsm78, тогава с русалка точно си говорехме в началото на една от темите, даже тя после разясняваше по нея.

пловдивчани къде сте, никакви не  пишете напоследък, днес са ми донесли минимални и максимални балове , с които ще се влиза тази година във всички училища в Пловдив, не съм я погледнала ,защото са я оставили при майка ми, но нещо не ми се вярва това да е за 2012г, че кога са го направили,как са го пресметнали вече, нещо гнило ми се струва в цялата картинка. За информация това е било раздадено на децата от 7кл на уч-ще "Душо Хаджидеков", утре ще отида да си го взема и ще го погледна, ако някой се интересува да ми пише.
 Дайте и ние малко да обсъдим за езиковите гимназии , например коя мислите, че е по-добрата ЕГ Пловдив или ЕГ Иван Вазов?А за Френската какво ще кажете, понеже на нас бала ще ни стигне за там/евентуално/ ,но чух толкова противоречиви мнения за там и все категорични и от двете страни,че сега направо вече нямам мнение.И друго, как мислите баловете тази година ще се вдигнат ли с много от миналата, 100деца в повече за тази година дали ще променят много тези балове?хайде чакам да се включите , че и ние можем една среща да си заформим ако искате? Wink
а за хуманитарната К. и М. срещу хуманитарна в Лиляната също какво ви е мнението?

при нас реденето на желанията ще го направим събота или неделя, тъкмо малката ще отиде при баба си и на нас ще ни е по-спокойно, сядаме с ученика и почваме, още от сега се притеснявам дали ще успеем да ги наредим по най-разумния начин, че да няма после оф ама това не го искам, езиците ще са ни най трудни за нареждане, кой да бъде с приоритет и как да ги подредим в низходящ ред, така като следя темата стигам до извода ,че почти всички искат немски, а този език хич не ми допада нито на мен, нито на детето,а се оказва, че реализацията е по-голяма , оф впуснах се в големи размишления и поста ми стана дълъг, изчезвам!
мммм,най голямата среднощна птица съм аз явно Laughing

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 02:44 от maminka_sladinka

# 469
мммм,най голямата среднощна птица съм аз явно Laughing
Чак пък Simple Smile

# 470
Добро утро на всички.
Синчето е станало в 5 ч., за да учи стихотворение наизуст - условието на госпожата, за да оформи заветната шестица - не му стига всичкото напрежение, ами и това. Но е готов, поиска да го проверя - за 8 е според мен.
Чакам да чуя министъра какво ще замаже по ТВ.
Иначе за подредбата на желанията, със статистика или без, редим както иска Ивайло и чакаме с надежда. Каза ми, че в неделя вечер ще ме уведоми за реда, в който ще ги напишем, така че аз съм ОК.
На всички дечица и техните майки за СМГ - искрено желая успех - заради труда и невероятните резултати. И най-вече - напук на формулата и системата. Дано преборите конкуренцията и да са доволни отличниците.
Да запазим спокойствие още няколко дни и "който се смее последен, се смее най-добре".

# 471
  • Mladost
Добро утро мами Simple Smile

НГДЕК резултат - отличен 6 момиче.
много съм доволна от моето детенце, което се по изложи на МАТ. сега остава  и да и стигне бала 35,358.  newsm78

защото за ЕГ сме с 33,358  и си мисля, че няма шансове за мечтаната испанска

# 472
Къде мога да видя днес оценките от изпита за способности по ИИ?

# 473
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
АЗАЗ, браво!!!
Ние сме с 5 на изпита в НГДЕК Simple Smile Преди нея с оценки като нейната и по-високи за 79 деца Simple Smile Мисля си, че шанса за там е голям, като се има предвид, че не знам оценките по БЕЛ и годишните на другите деца с о/о 5-цата на изпита по история ..., а и не всички ще се запишат ... Абе, там я "пиша" приета  Wink А тя иска или НДГЕК, или 9 ФЕГ, та приемам "мисия кандидатстване след 7-ми клас" за успешна Simple Smile

# 474
  • Mladost
АЗАЗ, браво!!!
Ние сме с 5 на изпита в НГДЕК Simple Smile Преди нея с оценки като нейната и по-високи за 79 деца Simple Smile Мисля си, че шанса за там е голям, като се има предвид, че не знам оценките по БЕЛ и годишните на другите деца с о/о 5-цата на изпита по история ..., а и не всички ще се запишат ... Абе, там я "пиша" приета  Wink А тя иска или НДГЕК, или 9 ФЕГ, та приемам "мисия кандидатстване след 7-ми клас" за успешна Simple Smile

браво и на твоето детенце la vida loca
дано да е успешна мисията сега се опасявам, че след първоначалното отчаяние  ще се заинати за испанската и  дано не поиска да чакаме там 2 или 3 класиране.
Не съм наясно ако се запишем в НГДЕК дали може и да участваме в следващите класирания на ЕГ newsm78

# 475
  • Пловдив
пловдивчани къде сте, никакви не  пишете напоследък, днес са ми донесли минимални и максимални балове , с които ще се влиза тази година във всички училища в Пловдив, не съм я погледнала ,защото са я оставили при майка ми, но нещо не ми се вярва това да е за 2012г, че кога са го направили,как са го пресметнали вече, нещо гнило ми се струва в цялата картинка. За информация това е било раздадено на децата от 7кл на уч-ще "Душо Хаджидеков", утре ще отида да си го взема и ще го погледна, ако някой се интересува да ми пише.
Искамеее  Rolling Eyes

# 476
Добро утро мами Simple Smile

НГДЕК резултат - отличен 6 момиче.
много съм доволна от моето детенце, което се по изложи на МАТ. сега остава  и да и стигне бала 35,358.  newsm78

Браво на детето!   bouquet
la vida loca, успех в класирането и на вас.

Децата не са машини и понякога се случва да допускат грешки в най-важните моменти. Напрежението си казва думата, а не всички са в състояние да покажат на какво са способни точно на  НВО. Това не ги прави по-малко способни, така че баловете всъщност са относителни. Визирам деца като моето, на Yonioni, и на още доста мами. Желая успех при класирането на всички, дано успеем да подберем най-подходящите у-ща и всяко дете да попадне на подходящото за него място.

# 477
  • София
A3A3 Браво на момичето ти! Ако толкова мечтае за испанската нека наистина изчака второ класиране, но не и трето, че там си е чист хазарт.
Дъщеря ми също подрежда испанската напред в желанията си. Бях помолила по-напред в темата за мнение, но едва сега прочитам няколко поста по въпроса. За съжаление пак не съм сигурна. Предполагам, че за 1АЕГ ще и стигне бала /34 822/, но тя я поставя на 4 място. Мечтае за 91 НЕГ. Учи  АЕГ и НЕ в училище и е непоклатима, че НЕ е нейният език /в комбинация с математика/ Heart Eyes
Русалке, мислиш ли, че имаме надежда за НЕГ?

# 478
Леле мале, как са се нажежили страстите. Но всъщност това е нормално - битието определя съзнанието, т.е. гледната точка. Ако детето на Андариел беше математически талант съм сигурна, че щеше да защитава таман обратната позиция Peace

Що се касае до трудността на изпитите - още от първата си регистрация насам все пиша, че лесните изпити правят мечешка услуга на всички и не решават, а създават проблеми. Най-общо лесните изпити ощетяват добре подготвените деца и водят до трудно разграничаване на много добрите от отличните. И сега министерството се е заело да реши последния проблем с някаква нефелна формула и с изкуствено (субективно) рязане на 0,5 или 1 точка. Вижда се, как една грешка се мултиплицира и води до други лоши решения.

А иначе децата от СМГ не са заплаха за добре подготвените деца от другите училища. Първо, са само 120 и 2/3 от тях си остават в СМГ. Освен това, нали в СМГ само математика се учи на ниво, значи децата са гола вода по БЕЛ и това компенсира. Т.е. техните шансове за ЕГ съвсем не са по-големи - по-добри по МАТ, по-зле по БЕЛ, едното компенсира другото. Освен ако случайно не са добри и по БЕЛ де Whistling Проблем за децата от други училища може би има само за немската паралелка в СМГ, защото там БЕЛ не компенсира. Ама, замислете се, това си е паралелка на СМГ все пак, и е нормално да стимулира математическите знания. Който иска немски си има 91 НЕГ, където математиката е равнопоставена с БЕЛ.

# 479
Добро утро!!Мами, който може - задавайте въпроси към министъра ни - има възможност да бъдат чути!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт