Очаквайки статистиката непозната, планетите нареждат се в полза на децата.7 КЛАС

• 43 085
  • 765
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
За Пловдив също няма чак такъв наплив за тая парарелка с немски в пловдивското  МГ. Там доколкото знам с най-висок бал е системното програмиране.

# 256
  • Варна
Ако имах дете-математик, което е учило АЕ по школи от първи клас и аз щях да искам да го приемат в МГ с немски. Интересно обаче във Варна тенденциите не са такива, поне миналата година не бяха. Във Варненската МГ приемат 1 паралелка Мат/НЕ, която има мин.бал за 2011 31,178, мин.бал за Мат/АЕ (където са обаче 3 паралелки) е 31,25. Най-висок мин.бал в МГ има Информ/АЕ, но си го обяснявам с факта, че там отново е една паралелка. Като се има предвид и макс.балове и броя на приетите деца, все пак Мат/НЕ е след Мат/АЕ и Инф/АЕ по желания.
Най-вероятно в МГ Варна не могат да убедят деца и родители, че могат да предоставят качествена алтернатива на ЕГ с немски.

Точно по този казус умуваме вкъщи сега, дали математика с англ.език или математика с нем.език в МГ Варна. Ако някой се включи с конкретни впечатления, ще съм му много благодарна!  Peace
И да добавя, че моето дете-математик не е ходило на школи по англ.език, така че пред нас стои и задачата да научим отлично англ.език и затова съм по-склонна да изберем мат. с АЕ.

# 257
Здравейте мами!!!
Много рядко се включвам, но Ви чета отверме навреме. моето дете също сега е кандидат гимназист. Силно се впечатлих от това което си обяснявате и се питате докъм 4 страница в темата. Мили мами та на Вас елементарни неща не са ви ясни, къде отивате. Отговорността за децата ни си е предимно и само на нас родителите . Никой не се опитва да Ви я прехвърли, доброволно сте станали родители. Потресох се . Форума е интереснен и дава актуална информация, но моля Ви , не може майки да незнаят как става класирането. Но съм щастлива донякъде, ако детето ми наистина се състезава с Вашите деца .  

# 258
# 259
Леле, по химия какви оценки има! Май тази година там ще се влиза с оценка над 5,50.
Къде гледате оценките? Аз пробвах там където подавахме онлайн , но не става. На страницата им пише, че трябва да има панелче за проверка на резултат, но аз не го виждам? Може ли линк?

Последна редакция: чт, 07 юни 2012, 15:57 от Lipuhpo

# 260
Много злоба започнах да забелязвам във форума  #Crazy
Мислих, че за това сме се събрали тук, а именно да си задаваме въпроси и който знае отговорите да отговаря. Това че на някой нещо не му е ясно не означава, че не се интересува, в крайна сметка не сме се родили научени, и не всеки ден ни се налага да смятаме балове и да чакаме статистика.
Аз спирам да пиша каквото и да било.

# 261
  • гр. София
Леле, по химия какви оценки има! Май тази година там ще се влиза с оценка над 5,50.
Къде гледате оценките? Аз пробвах там където подавахме онлайн , но не става. На страницата им пише, че трябва да има пропанелче за проверка на резултат, но аз не го виждам? Може ли линк?

Гледа статистиката по отделните предмети. Резултат още не може да се провери. Пише късния следобяд. Предполагам след 17ч.  Peace

# 262
  • Пловдив
skukie, за да знаят всички родители как става класирането, някой е трябвало да им го обясни. Тези мами са тук и задават въпроси точно с тази цел, след като не им е обяснено в училищата например. Не всеки ползва предимствата на училищата в големите градове, където нещата стоят по доста по-различен начин от малките населени места. И не всеки може сам да се пребори с инфото от старниците на РИО. И честно казано, ама хич не виждам тук някой да се опитва да си прехвърли отговорността върху някой друг. Без значение в коя посока.

# 263
  • гр. София
Мислих, че за това сме се събрали тук, а именно да си задаваме въпроси и който знае отговорите да отговаря. Това че на някой нещо не му е ясно не означава, че не се интересува, в крайна сметка не сме се родили научени, и не всеки ден ни се налага да смятаме балове и да чакаме статистика.

Така е.

# 264
Къде гледате оценките? Аз пробвах там където подавахме онлайн , но не става. На страницата им пише, че трябва да има пропанелче за проверка на резултат, но аз не го виждам? Може ли линк?
Излиза панел за проверка.
https://admission.npmg.org/

# 265
  • Пловдив
skukie Това ми прозвуча почти като обида... Въпреки че съм съгласна с теб... Познавам майка, която изтърва датат за подаване на документи за участие в изпит преди 5 години и за това треперя за всяка дата, нотя тогава беше под много голям стрес със стартирането на един бизнес. Е, трагедията не е чак толкова голяма - детето тази год беше абитурент - вярно - кандидатства след 8-ми клас. Жалко е наистина - за това сме тука - търпеливо си обясняваме на всеки Новак, Новодошъл или Неразбрал... И аз се чудя като чувам, че някой все още не си е купил справочника за кандидатстване, но след като има такива хора - много добре дошли са в темата - на всеки въпрос ще се намери желаещ да отговори...

Честно казано и на мен не ми е ясен алгоритъма по който се формират паралелките т. е алгоритъма за класирането, макар че минавам за 3-ти път през целия цирк - и не е като да не съм се интересувала, но главата ми не може да го схване - как точно става тази работа - така че ще съм благодарна на някой, ако ме "светне", за да не съм непросветена ... все още, след 3 поредни кандидатствания... При първите две - резултатите на децата бяха такива, че изобщо не се интересувах от второ и нататък желание и почти ми беше все едно как се случва - статистиката на успеваемостта ми показа къде се намират децата и въпросът беше внимателно да се избере първото желание, но ситуацията този път не е такава, по ред причини, и тъй като за най-желатаната гимназия няма квоти + високите оценки от НВО и на мен главата ми е пълна с неизвестни...

Последна редакция: чт, 07 юни 2012, 15:52 от click

# 266
  • София
Това което гледаме е статистиката. Резултатите явно още не са пуснати

# 267
Това което гледаме е статистиката. Резултатите явно още не са пуснати
Мисля, че вече има и резултати.

# 268
  • гр. София
Излиза панел за проверка.
https://admission.npmg.org/

О, благодаря.  bouquet  Не го видях. Той бил долу ниско в ляво. Ние сме с 4,38 по биология.  Simple Smile

# 269

Съгласна съм с теб, но не спирай да пишеш. Не давай шанс на злобните и вечно мрънкащи персони да надделяват. Ние, позитивните, мислещи и явно спокойни и усмихнати момичета сме повече. Приятен ден и успех в класирането.

Общи условия

Активация на акаунт