Очаквайки статистиката непозната, планетите нареждат се в полза на децата.7 КЛАС

• 42 830
  • 765
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
RobotIT чудесна работа си свършил!   bouquet Какво означава /DIV в колоната за оценка по Мат?

# 571
За 2010 и 2011 г. тези бройки са били съответно 1084 и 1110, което ще рече, че има чувствително увеличение тази година - на 1487. В предните две години делът на момичетата е бил 55-60% и ако тази пропорция се запази, това означава около 820-890 момичета и 595-670 момчета в този диапазон. През 2010 са били съответно 649 и 435, а през 2011 - 613 и 497.
Отиде му на министъра понеделнишкото изложение.  Joy
След подробния анализ тук ще го гледаме само от чисто любопитство.

Знам, че от " Телеграф" често публикуват извадки от форума. Нищо чудно утре да има заглавие от рода " Хакнаха МОМН".  Mr. Green

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 12:45 от Анонимен

# 572
А какво стана със срещата за София, ще има ли такава и може ли всеки да се включи, тъй като и на мен ми се иска да дойда и да се запозная с толкова отзивчиви, всеотдайни и страхотни мами!!!  Hug

# 573
Ами тия от МОМН си го заслужават, то бива засекретяване, бива, ама да чакаме да му мине пресконференцията за да разреши да се публикуват статистиките..  На фона на всички останали гафове, които успяха да сътворят тая година.  Sick
Хак да им е!  Mr. Green

# 574
RobotIT чудесна работа си свършил!   bouquet Какво означава /DIV в колоната за оценка по Мат?
/DIV нищо не означава. Останка от HTML файла  който.
 "Заслугата" за този пробив е 50% моя и 50% на нескопосните ИТ "експерти" на МОН,
дето не могат да си защитят една УЕБ страница от Робот-Самоделка.
На този фон отказа да се дава актуална информация си беше едно арогантно предизвикателство на което откликнах.
Прочее най добре МОН да пуснат до довечера официалната си статистика и да не се правят на 'велики" щото просто не са.

# 575
  • Пловдив
Цитат
Отиде му на министъра понеделнишкото изложение.  Joy
След подробния анализ тук ще го гледаме само от чисто любопитство.

Знам, че от " Телеграф" често публикуват извадки от форума. Нищо чудно утре да има заглавие от рода " Хакнаха МОМН".  Mr. Green

Мдам - нищо чудно!

Благодаря на Господ - днес са ни оформили за годината и по география и по математика 6!!!!
Така бала ни отива на други нива! Но-представете си- аз съм била виновна по химия да му оставят 4, защото вчера съм го накарала да учи по география и мат(като по второто не отвори!) ooooh!

# 576
  • София
RobotIT, жив да си! И хиляди благодарности! (при все, че класирането за гимназиите не касае моето хлапе, се радвам, че в рамките на часове сега толкова родители ще могат да преценят много по-ясно шансовете на децата си и малко от малко ще намалее треперенето и тревогите).

Затова още веднъж - МНОГО БЛАГОДАРЯ!!!!!!!!!!!!   bouquet newsm74 newsm20

За тези, които ще си подредят "класиране", по която формула ги касае - не приемайте бройката преди вас в класирането за абсолютна и не се отчайвайте, ако на прима виста ви се стори, че сте далече от първо желание - не се знае как ще си подредят те желанията, а и сред тях има и такива като нас (по формулата за МГ сме сред първите 60 и знам, че има и други хлапета сред първите 100 като нас), които само протоколно ще подадат документи за първо класиране, но няма да се запишат. Така че, успех и стискам палци!

# 577
  • Пловдив
(по формулата за МГ сме сред първите 60 и знам, че има и други хлапета сред първите 100 като нас), които само протоколно ще подадат документи за първо класиране, но няма да се запишат. Така че, успех и стискам палци!

Не разбрах какво означава протоколно и че няма да се запишете? А тогава къде отива детето? И защо държи изпити???
Извинявам се за невежеството...

# 578
  • Sofia, Bulgaria
(по формулата за МГ сме сред първите 60 и знам, че има и други хлапета сред първите 100 като нас), които само протоколно ще подадат документи за първо класиране, но няма да се запишат. Така че, успех и стискам палци!

Не разбрах какво означава протоколно и че няма да се запишете? А тогава къде отива детето? И защо държи изпити???

AK например

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 13:14 от kkondova

# 579
RobotIT - изкефи ме на 100%!Мноооого благодаря!

# 580
  • София-Младост

Предполагам, че на първо класиране ще сложат на първо място МГ, но понеже едва ли ще бъдат приети ще се запишат за второто класиране.

На мен обаче тази таблица не ми дава ясна представа има ли детето ми шанс, защото как се предполага кой деца с какъв бал ще пишат ЕГ на първо място...супер са ми субективни тези статистики Sad

# 581
RobotIT   Heart Eyes огромно благодаря!  Hug   bouquet

# 582
........  каза, че анализ на резултатите  ще има на 11.06.

Ндценила сте го, според мен.
Той каза:
"Колега, предлагам да няма никакви слухове на тема седмокласници, преди да обявим резултати и .... всичко, .... както си му е реда. Защото родителите са нетърпеливи да изчислАт. Чакайте малко! Да изчакаме понеделник!"
Аз имам чувството, че той обърка седмокласниците със зрелостниците, които наистина си чакат резултатите на 11.06. Ние какво да чакаме до понеделник? Нашите резултати са излезли и формулата е ясна, както и фактът, че 100-те точки нямат общо с формулата Simple Smile
Някой беше направил мейл sedmiklas2012@abv.bg с идея да се праща там инфо от общ интерес.
Преди два часа пратих там мейл с два атачнати файла в които има всички 9063 оценки за София.
Вземете си ги и си ги гледайте на спокойствие и не притеснявайте мин Grinningистъра.

И аз поставих хакнат файл за класирането по училища в София с включени оценките по български и математика. Поздрави от още един татко. Joy

# 583
  • София...........
RobotIT , БЛАГОДАРЯ  Hug smile3501 newsm20

Exodia , БЛАГОДАРЯ  Hug smile3501 newsm20

БРАВО на Татковците !!!

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 13:21 от divna_

# 584
  • Пловдив
Благодарности за всички татковци -хакери!

Ако може да сложат файлове и за Пловдив...

Общи условия

Активация на акаунт