Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 37

• 97 544
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
# 676

Една СУПЕР СЕЛМА..! Камерата определено я обича, а и тя стои много добре пред нея. Моделството и манекенството също си е актьорски занаят, с който тя се справя много добре!  newsm10

# 677
Надявам се Невин да ни просветли за какво става въпрос в тази новина.

http://www.gecce.com/haber/imirzalioglu-ve-burak-ozcivit-hollywoodda-193464.html

# 678
# 679
Надявам се Невин да ни просветли за какво става въпрос в тази новина.

http://www.gecce.com/haber/imirzalioglu-ve-burak-ozcivit-hollywoodda-193464.html

Здравейте,

Световно известният режисьор Джеймс Камерън,ще режисира филм,
който ще се снима в Ирландия и Турция.
До известните звезди от Холивуд,срещу камерата ще застанат и известни турски актьори.

През 1845 година,Османската Държава изпраща помощ с кораби за Ирландия,
заради глада,който се шири там.
Именно това е темата,залегната във филма,който започва снимки през октомври.
Бюджетът на филма е близо 50 милиона и се очаква да се излъчи през 2013 година.
Сценарист на филма и директор продукция е Йомер Саръкая,той отбелязва,
че предварителните договори са подписани,снимките ще започнат през октомври
и излъчването на филма ще е през 2013 година.
Във филма"Глад" ще участват актьорите: Соърс Ронан,Шон Бийн,Колин Фарел,с тях участие ще вземат Бурак Йозчивит и Кенан Имирзалъоулу.
Потвърждавайки това,Саръкая отбеляза,че сценарият е написан от него и филма,разказващ за "Турският моряк Фатих" и "Любовта  на Мери от Ирландия,по време на глада",
ще бъде по-впечатляващ от "Титаник".
Саръкая казва още,че това са събития,на които не се е обръщало внимание досега
и с този филм ще им бъде отредено достойно място и целта им е точно това.
Ролята на Мери,ще изпълнява ирландската актриса Соърс Ронан,Саръкая казва,
че ролята на Фатих,ще се изпълнява от Бурак Йозчивит,а ролята на Султан Абдулмеджит,
ще се изпълнява от Кенан Имирзалъоулу.

Поздрави, Peace  bouquet

# 680
Невин, благодаря ти за хубавата новина! Много е търсен Бали бей! Чухме за втори филм за по-малко от седмица. Дано да са успешни проектите му!

Ще чака с нетърпение този филм. Доста съм чувала големия глад и за това, какви поражения е нанесал на Ирландия и ирландците, но не знаех, че и Османската империя е помагала. Хубавото е, че би трябвало да излезе и на английски и ще можем да го гледаме веднага.

На добър час на "The famine"!

# 681
НЕВИН    АНИ
благодаря за хубавата новина Hug  
Ето и евентуалната партньорка на Бурак Peace
много е сладка, има невинно детско излъчване...с тези лунички я оприличих
на Пипи дългото чорапче Joy
родена е на    12 април 1994 г.  Heart Eyes Party

Saoirse Ronan

# 682
Лили, благодаря за споделените снимки. Много си бърза. На втората снимка направо мога да я взема за ирландка без да се замисля.

# 683
.... Доста съм чувала големия глад и за това, какви поражения е нанесал на Ирландия и ирландците, но не знаех, че и Османската империя е помагала. Хубавото е, че би трябвало да излезе и на английски.....

Защо трябва да е помагала - просто се използва една световна трагедия с напълно комерсиална цел 160 години по-късно  Confused

Цитат
...голод в Ирландии представляется беспримерным позором, если принять во внимание, где и как он разразился. Последней мерой помощи британского правительства стало решение послать королеву Викторию и принца Альберта с государственным визитом в августе 1849 г. в Дублин.

И кой е казал,че филма ще е И на английски?!  Rolling Eyes...Англичаните по-добре да си траят защото те са основата на тоя геноцид (между другото Британската империя и по отношение на респектиране на колониите си,е носител на големи традиции  Cry......)....Дори уйки-линка за ирландския глад е неточен,меко казано.....

За доказателство - слагам снимкa на един от паметниците в САЩ, построени в памет на събитията:

Мемориала във Филаделфия

За този в Ливърпул - англичаните нямат навик да коментират онези събития - не открих снимка  Thinking

Най-известните американци с ирландски корени от Времето на глада са Хенри Форд,Хари Труман,Джон Кенеди,Р.Рейгън и дори Обама  Whistling ....над 40 милиона към момента се водят официално ирландски преселници от 1845 г. Peace

# 684
Михайлов, печалбата си е печалба, помощта си е помощ. Можеш да имаш пари и пак да не можеш да го купиш.

И кой е казал,че филма ще е И на английски?!  Rolling Eyes...Англичаните по-добре да си траят защото те са основата на тоя геноцид (между другото Британската империя и по отношение на респектиране на колониите си,е носител на големи традиции  Cry......)....Дори уйки-линка за ирландския глад е неточен,меко казано.....

Най-известните американци с ирландски корени от Времето на глада са Хенри Форд,Хари Труман,Джон Кенеди,Р.Рейгън и дори Обама  Whistling ....над 40 милиона към момента се водят официално ирландски преселници от 1845 г. Peace

Аз си казах, че ще е на английски защото ще има и чужди актьори и най-нормалното нещо е да излезе продукцията на двата езика. Така поне е прието по света.

Може би 40 милиона са с ирландско потекло, но не е логично на този малък остров да има толкова население защото ще има глад и без заразените картофи. До уикито прибягвам когато нямам друг източник и пак внимавам в какво да му повярвам. Точно за глада не съм го консултирала. Също така преселниците не са само заради картофите. Освен картофите  има още 2 основни причини - едната е техническата революция и закона за бездомниците, а втората е осъждането на каторга.

На мен лично ще ми бъде интересно да го гледам въпреки "англичаните"  Joy

# 685
По въпроса за излъчването по българска телевизия се изказах вече.Само да кажа, че BTV спряха излъчването на "Пепел от рози" и започнаха да дават "Времето лети".Така че има още доста преди да видим ВВ в ефир, а дано и не го видим.Преди изборите такава продукция няма да се пусне в родния ефир, бъдете сигурни Simple Smile

# 686
Невин, много ти благодаря за превода  newsm51  love001 smile3501
Ето и новината на английски с малко повече подробности за филма.

http://en.cumhuriyet.com/?hn=351286

И едно видео за този период от историята.

# 687
Защо трябва да е помагала - просто се използва една световна трагедия с напълно комерсиална цел 160 години по-късно  Confused
Не съм сигурна, че разбирам точно какво искаш да кажеш с това. За каква комерсиална цел става дума?  Thinking

# 688

Добро утро   food010

# 689
По въпроса за излъчването по българска телевизия се изказах вече.Само да кажа, че BTV спряха излъчването на "Пепел от рози" и започнаха да дават "Времето лети".Така че има още доста преди да видим ВВ в ефир, а дано и не го видим.Преди изборите такава продукция няма да се пусне в родния ефир, бъдете сигурни Simple Smile

На мен би било любопитно излъчването на ВВ по българска телевизия единствено заради дублажа Naughty , другото не ме интересува..
За преди изборите може и да си права, Lqlqlqlqlqlqlqlq2, но си мисля, че народ , който не се справя с миналото си, по един и ли друг начин е осъден да го изживее отново... Naughty

Общи условия

Активация на акаунт