Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 37

• 97 540
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
И аз доста се чудя,кой е НП.
Гледах внимателно предните сцени с него,
забелязах,че няма брада или поне не толкова голяма,това поне се виждаше
и гласът беше дълбок и гърлен... Thinking
Може и Челеби да се окаже,ако са сменили артиста в сянка Naughty

# 16
:Здравейте момичета!Следя ви от самото начало,но не съм писала до сега/малко съм на :ВИЕ"с компа...Искам да изкажа своята ОГРОМНА БЛАГОДАРНОСТ към всички,които направиха този страхотен филм  достъпен за нас,незнаещите езика!Благодаря!Желая на всички много здраве и едно хубаво лято,пълно с приятни емоции!До скоро!  bouquet

# 17

Ани, благодаря за новата тема! Hug Hug
Да си пожелаем много и щастливи новини за Халит и неговия великолепен проект ВВ!  Peace Peace Peace

Малко изящна поезия в снимки... Simple Smile

# 18
Някой може ли да пусне снимка на Искандер Челеби?

# 19
Някой може ли да пусне снимка на Искандер Челеби?

# 20
Благодаря Simple Smile

# 21
Извинете,че не можах да намеря друго,
но вижте на 26:31 и сравнете гласът,
а и ясно се вижда,че пръстените са два,а не три.
Но пък може да са се увеличили с времето... Rolling Eyes
Все още си мисля,че ще се окаже изгонения брат на Сюлейман. Hug

# 22
Snell  Peace  и аз мисля, че не е Искендер, поне не същия актьор.
Още преди време ги разглеждах, понеже Искендер ми изглеждаше най-вероятния НП.

ето тук (на 1.06) на екзекуцията на онзи от текето

определено нито брадата, нито пръстените са същите  Whistling
хайде, пръстените може да смени, ама другото...
Не изключвам вероятността за онези сцени просто да са сложили някой статист, който е бил наблизо  Mr. Green (де да знаят, че ще ги гледаме под лупа  Grinning), пък ние тук да си блъскаме главите  Mr. Green Crazy

# 23
Laughing Laughing Laughing
Даааа...Наистина е най вероятно той да се окаже НП,
но...филма започна с инфо за изгонения брат и с това,
че не му е сега времето да се споменава за него.
Всъщност Искендер Челеби,няма толкова мозък,а и защо се поблазни от предложението
на Хюрем,неее..,всички,дори и той знае,кой дърпа конците.
Може да се предположи,че ще си помогнат взаимно,като премахнат Ибрахим,
но какво е той в сравнение с нея,хм,или още не са разбрали на какво е способна тя за Сюлейман.
Интригата ще се заплете в трети сезон,а и на мен лично ще ми е интересно,
да науча повече за съдбата на Увейс.
Между другото,показаха и пръстените на Сюлейман и май единият приличаше на
този със зеления камък,но беше червен...
Ще видим на есен,но сега да преболедувам първо това,че няма да гледам няколко месеца... #Cussing out

# 24
Не съм категорична,защото не съм гледала серията с пълен превод, но още не съм убедена че е  Искендер Челеби  newsm78

Просто няма логика- защо е в тълпата ,когато е официално лице от свитата на султана- и то министър на финансите Thinking
От друга страна Сюлейман го уважава...като професионалист и личност, може би е от знатен род и е превъзходителство... Praynig

...интересно ми е ,какво си спомни Ибрахим от разговора с Пири паша,когато откри охтичавия- имам чувството ,че в тези слова се крие загадката...
освен това Пири паша го свалиха след превземането на Родос...а на Родос имаше атентат срещу Сюлейман...

Ще чакаме 3 сезон Mr. Green все пак финала беше завършен- само като си помисля за финала на 1 сезон...как ни оставиха в напрежение 3 месеца... Mr. Green Heart Eyes

Също така с нетърпение очаквам  превода на серията ,защото искам да се запозная с монолозите на Хюрем.../АЗ Александра... Peace когато е на върха на кариета си/
...и  на Ибрахим.../аз Пагалъ.... Crossing Arms когато е пред прага на края на кариета си.../

Да Хюррем за пореден път използва интрига ,за да отстрани Махидевран...но в случая и Махидевран сама  помогна за краха си- с отвратителното си отношение към Гюлфем Outta Joint 
Махидевран се взе насериозно Mr. Green и вместо да се обгради със съмишленици ,тя им размахваше пръст...коя си ти да ми държиш сметка...е видя се вече кой кой е...Хюррем само се възползва от грешката на Махидевран...
...но все пак аз да  си изчакам превода... Grinning

# 25
Да,интересно е наистина,кой е НП...
Направи ми впечатление бастуна(батала),които е символ на
светска власт и признак за благороден произход.
Интересното е,че този на снимката го държи в лявата си ръка,
а Искендер Челеби в дясната,тук има символика,но каква...
или е чиста случайност. newsm78

Оф,аз ставам,че току виж съм открила още нещо... Joy Joy Joy

# 26
  • Истанбул
Почнах превода на този сериал, по молба на Ани, която не ме познаваше, както и аз нея... Отзовах се най-добронамерено на молбата ѝ, въпреки, че никога не съм имала работа със превод на подобен материал, а и ми беше доста трудно, защото аз работя по 12 часа на ден... Понякога не спях до-късно или давах цялото си свободно време... Не крия, че ми доставяше удоволствие, както и сега... Когато накрая на 1-ви и доста след началото на 2-ри сезон останах съвсем сама, пак не исках да скърша хатъра на гледащите този сериал и продължих, макар че изнемогвах понякога... Това най-добре го знае пак Ани... Докато вършех тази работа, най-важното за мен беше  качественият, артистичен превод. Ако сте го забелязали, значи съм го постигнала... Ако ли не, липсата му няма да разстрои никого... Както и да е ... Не искам да ви занимавам с тия неща... С добро или лошо, завършихме и този сезон... С превода на тази серия, моята мисия завършва... Тук има много хора, с повече свободно време и повече желание за изява... Нека поемат щафетата...

# 27
Рейтинга на финалната серия е доста висок Peace

6 Haziran 2012 SBT reyting sonuçları! Muhteşem Yüzyıl 06.06.2012 reytinglerin zirvesinde!

# 28

...интересно ми е ,какво си спомни Ибрахим от разговора с Пири паша,когато откри охтичавия- имам чувството ,че в тези слова се крие загадката...

Лили, ето тук  Peace
http://www.vbox7.com/play:1c0c0b38&start=347  към 14-тата минута

"Не чакай властта да се откаже от теб. Когато усетиш необходимост, не се колебай: ти се откажи от властта..."

Мистик  Hug   newsm51  love001

# 29
Пенда Hug благодаря Peace
Мъдър съвет... Thinking да видим как ще се възползва от него Ибрахим  Praynig

Мистик Hug  bouquet признателни сме за прецизния превод и всеотдайността  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт