Интериорен стил по аматьорски 6

• 63 071
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
  • Бистрица
Има един български сайт за столове реплики от китай, на добри цени са, а и качестово е добро.
Но да не правя реклама,ако има заинтересовани - пишете на лични. Ползвали сме ги не един път .

# 256

чуден, чуден!

В стол не съм се влюбвала, за момента.

# 257
Табуретка пеперуда на Янаги  Heart Eyes Много нежна мебел, красива където и да я сложиш. Имам шанс за "друг път"...някога...

Самурайке, много свежи цитати Simple Smile давай още!
Тази табуретка е много хубава, винаги съм я харесвала и аз. Но все съм си мислела, че е опашка на кит. Simple Smile))))
П.П. Тъкмо си взехме нова кола - черна! Laughing

В интериора за мен най-интересните и трудни предмети са столове и лампи. Там е висшият пилотаж.

Ето вълнуващи, според мен   Wink

1

Това и мен ме развълнува! Много ми допадна.
Диванът и кухнята са адски добри. Бялата стая, прозорците, черният под - мечта.

# 258
Taзи снимка и аз съм я показвала преди време, без повод, може би  Simple Smile Това е диванът ми мечта, че и + килима. А кой стол визирате, те са всичките различни?  Simple Smile

За автомобилите ще си позволя коментар, нищо, че не е интериор, все пак е дизайн  Laughing ама черното има и недостатъци, докато светло сив металик  Crazy Не се цапа, не се нагрява колата от слънцето, дава невероятна линия! Въпреки, че черното си е класика, но Ролс Ройс и кафяв го взимам, с махагон  Laughing

# 259
Аз пък съм за по-шарена кола - отдалеч си я виждаш на паркинга, че е твойта  Crossing Arms
Barb, честита ви нова кола, да си я карате без произшествия!

Да ви се похваля   hahaha съседката отгоре малко ни наводни и сега за едно нюню петънце на тавана щели да сменят тапета и да пребоядисват  Crazy Сега се чудя как да подходя и да искам някакъв цветен таван, ще видим дали ще е възможно  Flutter

------
Та казвайте сега, да боядисам ли тавана? Банята е бяла със светлосиви фуги (класика в жанра Simple Smile Е ако беше моя къщата едва ли, но за жилища под наем и на мен това ми се струва най-удачния вариант). Най-вероятно ще е възможен само пастелен цвят. Нещо май розово ме влече, м?

http://lilyjanestationery.typepad.com/.a/6a0120a598da5f970c0147e1c967c6970b-800wi

по-скоро такъв ще е може би възможният цвят http://media-cache4.pinterest.com/upload/161496336608245935_CB0c417Z_c.jpg

Последна редакция: пт, 29 юни 2012, 16:01 от Шанта

# 260
  • софия

Ето вълнуващи, според мен   Wink

1

Това и мен ме развълнува! Много ми допадна.
Диванът и кухнята са адски добри. Бялата стая, прозорците, черният под - мечта.

ето и повече от жилището
http://www.interiordesignphotos.co.uk/2010/12/28/ravishing-apart … d-vintage-styles/

не мога да се включа за столовете, нали вече се обзаведох  Mr. Green
и за китките сащо, при мен трудно оцеляват  Mr. Green
ранния, пък и късния Цинг, Минг и подобни не са ми в стила, даже ме плашат  Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 юни 2012, 23:01 от shhhh...

# 261
 Дивана залепи очите ми. Винаги съм ценила комфортните дивани, особено от кожа. Но и обитаващия си го бива  Mr. Green
Нещо ей такова- да се гушна, да потъна, да се скрия. Това също.
Или..
1 3
Винаги съм се чудила как ли е в ей такъв слънчо?

# 262
# 263
Паркета. Стълбите.Вратите...

# 264
И сивата стена сега забелязах! Разкошно стоят тези сиви стени, аз си го записвам за вбъдеще да го имам предвид. И в тази връзка къде се загуби kokovi4, която имаше хол да ни показва?!

# 265
  • софия
леле, всичко....
страхотен!
само позлатеното сервизче и кристалната купичка махам и одмах се нанасям там  Mr. Green

# 266
И моите очи, там, в кухнята Heart Eyes. При столовете и кожата на пода. И при хоризонтално подредените книжки. И при лампите.

За столовете, аз съм споделяла. Харесвам Иимсовите. Предпочитам тези, на които краката не са дървени, но и тях не бих отказала Laughing. В последно време започнах да обръщам внимание и на този този. Обожавам и духа на отминалите години, гобленните дамаски, някои съживени, но определено не всички.
Не откривам най-подходящите илюстрации в момента...

Шанти, страшен късмет с наводнението, а? Laughing
Бих съчетала с цвета на тавана някакви аксесоари, кърпи, завеса, може би... Мисля си, че би се получило доста симпатично Grinning

Последна редакция: сб, 30 юни 2012, 23:08 от Visible

# 267
От бруклинския апартамент най-много ми хареса картината с олющените панелки, тия злата, чудеса - не мерси (пък ако ще и с иймсове да са гарнирани)  Wink

За банята ще изчакам да видя какви цветове ще ми предложи баш майстора и ще реша на момента, но определено ще се възползвам от безплатния експеримент, пък някакво си таванче винаги мога да го мина после пак бяло.

Визи, да Simple Smile Кърпи розови нямам, но ми трябват (може би Simple Smile) пердета. Е какви да са тия пердета в банята - все пак не е голяма, за да може всичко, а витражни перденца не ми харесват....

# 268
Много идейни неща.Специално за столовете-хубави, красиви, но в съвременен дом с малки деца трябва честичко да се претапицират!

# 269
  • Бистрица
Този етно стил е страхотен. Доста често имаме клиенти, които си поръчват подобен стил.

Общи условия

Активация на акаунт