Интериорен стил по аматьорски 6

• 63 068
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
Много се извинявам, само кратък въпрос, на който не му е тук мястото.
Мога ли да посадя цвете в саксия без дупки. Искам в една форма за кекс, която не ползвам, а няма да е подходящо с подложка отдолу, хм? Дали ще мухляса (или нещо се слага отдолу под пръстта  Rolling Eyes )?

Шанта, що критики отнесох от майка преди време, точно така бях насадила цветя в саксии без отвори отдолу. Според нея ще загинат, но моите си бяха живи и здрави. Просто явно сасението е било в тоа, че не ги наливам яко, поливах ги но с чашка. Така че, ако внимаваш с поливането , ще стане, ако не - просто направи отдолу отвори. А подложка все някаква ще намериш, я тавичка, я от пластмасовите, но трябва да я вържеш някак с формата. Peace

# 331
  • Пловдив
Не знам дали е криво разбрана еклектика и дали ви ужасява този полилей  Mr. Green ама  Heart Eyes

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/298200_2267205173 … 4_204075091_n.jpg
Ужасява ме съчетанието с масата и столовете.
Не всичко може да се съчетава.
Като седнеш на стола и мръднеш с крак риташ тенджерите под масата. Има един куп неща които са много дизайнерски и изглеждат добре на снимка, ама са неудобни за ежедневна употреба.

# 332
Това е работен плот, тезгях - така го разбирам, а и точно на такова ми прилича, аз съм работила на съвсем същия модел маса в сладкарски цех, но не от дърво. Не е трапезна маса. Столчетата са за някой кибик (дете), примерно, или за работещия - тъкмо в сладкарството ако правиш цветя от марципан, да не си на крак няколко часа, а седнал. Столчетата са високи, защото тези работни маси са по- високи от трапезна - 75см височина срещу 90см височина. То се и вижда на снимката, че е висока масата.

# 333
Мога ли да посадя цвете в саксия без дупки. Искам в една форма за кекс, която не ползвам, а няма да е подходящо с подложка отдолу, хм? Дали ще мухляса (или нещо се слага отдолу под пръстта  Rolling Eyes )?
Ако сложите под пръстта ред по-едри речни камъни,ще имя място за отцеждане на водата в повече,без да гният корените.Един вид дренаж.

# 334

пробий формата, другото е компромис. ако покрай теб има някой с бор машина,но вероятно и с голям пирон и чук ще стане работата.

# 335
Аз бих пробила формата- иначе камъчета, малко поливане е бошлав работа ( особенно ако е на открито) умира си бързо растението

# 336
Не знам дали е криво разбрана еклектика и дали ви ужасява този полилей  Mr. Green ама  Heart Eyes

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/298200_2267205173 … 4_204075091_n.jpg

На мен на тази снимка всичко ми харесва в контекста си. То се вижда, че не е къща като къща.
Дори намирам, че откритата кухня е решена по гениално прост начин в тази зала (чрез огледалото). За мен само порцелановите ръчички да се разкарат Mr. Green и табуретките са малко странни, особено предната не разбирам какво има отдолу...

Янтра е права за тенджерите. Joy

Шанта, аз имам седуми и сукулентни в саксии без дупки, но те се поливат рядко и по малко. За нормално цвете почти е невърможно това.

# 337

аз не бих приела това за моята кухня, но стои добре, точно на този стил "дворцовия" с паспарту-рамката на стените, таванът висок, поне 2.40, с орнаментиката горе, изглежда красиво и пасва.

# 338
Момичета, страхотни сте, много ви благодаря   bouquet Ще опитам да намеря някакво решение, хем да е с дупки, но чинийка отдолу ще стои ужасно. Сега ако кажете освен седуми и сукулентни какво мога да гледам в съвсем малки саксийки, че имам още две неща, които са за боклука, но за саксийки са се Утепали  Blush Hug

За картинката мисля като Barbabeau. Нещо ме притесняваше, но не разбрах какво, докато не каза Янтра за тенджерите Simple Smile

# 339
Шанта, в малки саксии имам освен разни дето не им знам имената и не цъфтят, и здравец, който кастря отвреме-навреме, висок си е не повече от 10-12см, расте настрани, избиват разни отдолу и ги подарявам или пресаждам, и си цъфти, не му давам да става висок, и мисля в кексовата форма добре ще стои Simple Smile
не знам защо си преставих кексовата форма да виси на шнур, отгоре цветята, отдолу под дупката в средата - лампа и свети  Mr. Green
нещо ме хваща жегата май  Crazy

# 340
Шанта, в малки саксии имам освен разни дето не им знам имената и не цъфтят, и здравец, който кастря отвреме-навреме, висок си е не повече от 10-12см, расте настрани, избиват разни отдолу и ги подарявам или пресаждам, и си цъфти, не му давам да става висок, и мисля в кексовата форма добре ще стои Simple Smile
Точно здравец искам повече от всичко, супер!!!

Сега влязох да прочета дали може да се гледа в стая и попаднах на нещо много ценно за мен, което не знаех, благодаря ти от сърце, че се включи   bouquet

не знам защо си преставих кексовата форма да виси на шнур, отгоре цветята, отдолу под дупката в средата - лампа и свети  Mr. Green
нещо ме хваща жегата май  Crazy
Simple Smile

# 341
 Grinning аз и в работата сега имам до двата компа саксийки здравец, пак ги кастря и цъфти много готино.

много съм скарана с качването на снимки в нета, нямам и фейс, не искам да имам де, но ще снимам да покажа, може и да пратя някое друго коренче въпреки че и от някой двор да пресадите, пак ще се хване си мисля, не съм сигурна де  Rolling Eyes

# 342
  • Пловдив
Здравец се хваща безумно лесно - едно листо го топиш в чаша, по някое време пуска корени и го бодеш в саксия. Мноооого държелив бурен, даже при мен вирее - аз съм способна да уморя всичко, ама здравец и мушката отглеждам страхотни, много са ми хубави.

# 343
  • софия

и тук нещо са се опитали да направят, ама...

# 344

Общи условия

Активация на акаунт