Интериорен стил по аматьорски 6

• 62 830
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Един сайт като за Tatitt, ако не го знае - http://www.everythingturquoise.com/search?updated-max=2012-07-09 … rse-paginate=true

За фенове на тюркоазеното е смъртоносен.  Crazy

# 526

...За фенове на тюркоазеното е смъртоносен.  Crazy

Heart Eyes

Благодаря. Hug

# 527
  • Варна
http://www.laylagrayce.com/Products/Currey-and-Company-Serena-Ch … mall__CU9194.aspx
Това е от същия сайт,явно ще има и други доволни. Laughing

# 528
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Един сайт като за Tatitt, ако не го знае - http://www.everythingturquoise.com/search?updated-max=2012-07-09 … rse-paginate=true

За фенове на тюркоазеното е смъртоносен.  Crazy
Осмърти ме  Mr. Green  Hug

Пина, страхотен цвят!

# 529
  Пина, точно това е цвета за двете стени, които избрах за хола!!  Heart Eyes А на първата снимка, която е с леглото със зелените възглавнички..това е комбинацията, която съм намислила. И все още неосъществила. Теракотени (тъмнооранжеви стени, зелен диван с възглавнички в двете гами)

# 530
# 531
# 532
Мили момичета,
Доста съм обезкуражена с моята кухня. От месеци съм потънала в houzz.com и други подобни сайтове, чертая, смятам, оцветявам и не става и не става. Направих грешен избор на кухненски шкафчета и вече 3+ години съм с 50% завършена кухня.
Мечтая си това лято (есен? Cry) да махнем най после бои, инструменти и разни бормашинки от кухнята ми. Не че ще се разготвя кой знае колко, но да няма строителен прах у манджите ... ще си е кулинарно постижение.  Twisted Evil
Проблемът е предимно „цветен” и „стилен” т.е. какво да заменя, боядисам, ... за да се „ожени” кухнята с къщата. Не мога всичко да изхвърля и да започна от скрач. Убедена съм че с боя и оправяне на цветовия конфликт нещата биха били почти отлични. Но не ме бива... Някоя артистична душа да ми помогне?

Скрит текст:
Накратко: жълти шкафове, черен остров, черен старинен шкаф, черен хладилник, бели печка и съдомиялня, черен плот от гранитни плочки и бели „метро” плочки на стената. Има 3 врати (2-те са като всички в къщата – дървени с цвят на тъмен мед и една метална бяла със стъклено пано. Подът е дървен, стар светъл паркет. Стените (където не са разчовъркани) последно са сиви. Абе странна сбирщина  Sick от цветове и дървения, които въобще не вървят с останалото в къщата... Не знам защо реших да се направя на „дизайнерка”, а не взех шкафове като останалата дървения пък да си играя с детайлите. Rolling Eyes Пфууу!
smile3525
ПП Редакция малко, защото мисля че намерих решение докато ровя нета за да ви покажа детайли.  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 00:03 от Шарона

# 533
Боядисай дървените врати бели, стените също бели и си готова. Бездруго различни цветове врати не е най- добрата идея. Дограмата на прозореца каква е, бяла ли? Ще ти стане жълто, черно и бяло, на дървен паркет. Даже хубаво ми се струва.

Леле, тоя полилей от тампони  Crazy 
Just Eva, приятен полилей, макар че светещите части бих ги измахнала  Thinking

# 534
Аз бих боядисала в бяло.

# 535
Аз бих боядисала в бяло.
Кое? Жълтото ли? И черното?

Pina, всеки с добър вкус и бързи реакции ми казва това. Наистина най-дразни цвета на дървените врати, всъщност многото цветове дърво, и сивото на стените. (И жълтото и черното  Embarassed) Идеята ти, както я разбирам е да остане един цвят дърво – пода.
Жълтото -жълто, черното - черно, много ми изнася като вариант (лесен)
Аз искам да сложа гипсови корнизи на тавана и гипсов медальон около полюлея (бели) ... малко да намекна за другата част на къщата. Ако стените са малко „мръсно” бели, та да си личат белите молюри и медальона, тавана ... дали да опитам ... много светло синьо като доминиращия ми цвят на барстолчетата да е и той същия? Мисля дали е добра идея върху острова да сложа бял мрамор.
ПП редакция и тук защото намерих снимка на кухнята с праймер бял, т.е. преди боята и където не се виждат кафевите врати. По-добре, но ... не е това. Rolling Eyes Намерих решението докато се ровех из нета да търся примери за хладилника "с дървени вратички за боядисване". Мерси Pina, твоят бърз отговор ме накара да търся по друг начин ... и попаднах на решението. Махам снимките на мебелите.  Embarassed  

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 00:39 от Шарона

# 536
Шарона, вече знам какъв ти е проблема  Laughing Дали да не сложа малко от това (мраморче), дали да не добавя и малко онова (синичко) и да го съчетая с петото и десетото  Laughing  Нали няма да се обидиш?

Само пода да остане в дървен цвят. Той може да се изцикли и да се лакира с много светло към бял лак, да стане избелено дърво, ама с монтирана кухня вътре няма да я бъде тая. Което си е жълто да стои жълто. Което е черно да остане черно. Тавана не си и помисляй да го слагаш син (цветовете са ти предостатъчни, освен това контрастни и със силно присъствие за да слагаш още). И мръсно бял недей. Снежно бяло за таван, стени и врати. Ако сложиш гипсови корнизи и медальон в снежно бял цвят те ще се виждат, но ще стоят нежно и интелигентно. Не ти трябва да изпъкват на контрастов фон. Всъщност, ти твърде много търсиш контрастите и затова претрупваш. Детайла е хубаво да присъства деликатно и да дава спокойствие. Не го натрапвай!

Остров му казваме в България.

# 537
Шарона, вече знам какъв ти е проблема  Laughing
Диагнозата е точна!  Mr. Green
  bouquet

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 00:12 от Шарона

# 538
  Аз си я представих твоята кухня, Шарона в други цветове. Бяло (стени, остров), дърво тъмен мед ми звучи страшно добре, уютен цвят ми е. Щом го има на вратите на прозорците, дали не може да се докара същото и на пода? Черното никак не ми допада- острови, хладилници, но пък двата старинни шкафа са красиви. Бял таван, бели или войнишко-зелени стени, под и прозорци в тъмно-медното, щеше да е хубаво да е в същата тоналност и страринните, но вероятно е трудно да се докара.
Редактирам, почти намерих визуално изображение на мислите ми. Цвета на стените, тъмно-медното дърво, бялото на шкафчета и остров.
http://4.bp.blogspot.com/-Fb4e6of_IIM/Tb58atOlWAI/AAAAAAAABjA/-l … -P5bY/s1600/7.jpg

# 539
Тя писа, че не иска да започва от нула, а твоето предложение на там върви.

Общи условия

Активация на акаунт