Интериорен стил по аматьорски 6

• 62 831
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Нахлувам, за да споделя мнение на sladka mama и защото постоянно ви следя, а все не пиша. Sladka mama, аз изшкурих една ламперия и я байцвах сравнително тъмен цвят, защото все пак е старо дърво. Хубаво се получи, но направих това, защото майка ми не искаше да махнем ламперията - сега например бих я боядисала ярък цвят плътно. Пред корк и ламперия бих избрала ламперията, лично мнение. Иначе патината е компромисно решение, ако харесваш, а и може да я докараш лесно в цветове, на които мръсно съвсем да не личи.

# 511
А някои се опитваме да пазим диети Mr. Green. Ама друг път Joy.
Опасни сте с тези фотографии, да знаете!

Шанти, винаги добре дошла Hug!

Малко разсейка. От ядене към пиене. Това е фотографията, за която преди време писах, че падна от рафта, на който стоеше и рамката й се счупи в главата ми ooooh!.

Цонна, от столовете два за мен, моля! Laughing

Последна редакция: пт, 13 юли 2012, 18:11 от Visible

# 512
Aз пък тези дни си мечтая за пластмаса. Харесах този стол ( и той е по всичките блогове Laughing) и искам да си го сложа като компютърен, но не знам дали ще издържи габаритите на мъжа ми. Вече си представям, че седя на него. Joy

louis ghost chair

Много е красив, но може би само "голичък"! Ако има някой седнал на него е възможно да не изглежда чак така добре.

# 513
Оууу, ще изглежда още по-красив, ако аз седя на него Joy.
Майтапа настрана, не се бях замисляла за тази страна на нещата.

# 514
  • на североизток
Момичета, моля ви за съвет  Praynig
Сменихме дограмата и съответно се сещате, че отвътре тапетите няма как да са останали цели Simple Smile, но нямаме възможност да ги сменяме всичките засега. В момента съм ги изрязала като рамка около прозореца донякъде, така че да не пречи на измазването. Въпроса ми е как да превърна дефекта  в ефект? Нямаме пердета, само щори, пак засега  Embarassed
Мисля си дали да не боядисам цялата стена около прозорците в някакъв по-тъмен цвят(вдъхновена от вашата тема) и ако го направя дали ще трябва да има още една стена такава или не е задължително? Едните ми тапети са бели с кафеви вертикални нишки http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2685/864313991207017657413421 … Td924rlYoItAm.JPG, а другия тапет е основно бежов с разни фигурки в по-тъмно бежово и малко тъмно кафяви завъртулки Laughing http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2239/325596539198495059713421 … 16dURJYCaDfo2.JPG
Освен това и в кухнята се наложи да махна тапетите на половината стая, заради мухъл и за там също много се чудя пак тапет ли да купувам и какъв ще е подходящ, или с боя newsm78 Тапета е такъв в кухнята http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2814/756524033126066628213421 … xikK9cJEqsX2H.JPG

# 515
Много е красив, но може би само "голичък"! Ако има някой седнал на него е възможно да не изглежда чак така добре.

Е, как бе?!. Само като седне някой да не се разпадне, защото ние вкъщи всичките сме фиданчести, но за сметка на това много красиви и умни, забравих да допълня.

П. С. Все ще има някой, който да ти секне мечтаенето. Mr. Green

# 516

Е, как бе?!. Само като седне някой да не се разпадне, защото ние вкъщи всичките сме фиданчести, но за сметка на това много красиви и умни, забравих да допълня.

П. С. Все ще има някой, който да ти секне мечтаенето. Mr. Green
Един път неочаквано погледа ми попадна на такава гледка, че още си плюя в пазвата.  Wink

# 517
  • Пловдив
Аз такива пластмасови красоти изооообщо не поглеждам, нормалното тегло на моя мил е към 140кг на 190см, и като добавим тримата разрушители -  основния ми критерий при подбор на обзавеждане е "стабилност".

# 518
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ууу, колко не ми харесвааа!  Rolling Eyes
И поздрава ти е ужасен, да знаеш  Crazy
Но синия стол изми всичко.
Масата лале не ме привлича, но виж Алесандро..... Малиииииииии.........  Rolling Eyes Heart Eyes

(нали ви липсвах, ей ме на, нямам спиране сега  Laughing
Много  Flutter Party

Визиии, и ти ли бруте на диета! И аз...... ПАК!  ooooh!

Ивич, аз хич не ги схващам тез неща, ама...... според мен ще е ОК ако боядисаш стените на бежовите тапети в тъпно кафяво. В кухнята нещо зелено.... Или напълно контрастно  newsm78

# 519
Дааа, казвах ви аз, че от Иймз, лалета, пеперуди и т.н. вече ми е втръснало, вие ми се смяхте....Ама наистина, като поразгледа човек повечко блогове и получава онова хепи соц усещане " аааа, я виж Петрови как са си покрили Пристата с ръчно изработено губерче, мнооого оригинално"  Mr. Green

За снимките - хрумвало ли ви е да се пробвате да си направите оригинални такива? Едната ни идея е за семемеен портрет в студио, надявам се че ще я осъществим. Другата е - имам познат професионален фотограф и се замислям да му платя да направи няколко композиции по моя идея. Ма това е в сферата на фантастиката и безплатните мечтания. И мойто джереме ми унищожи един много скъп на срцето плакат - на Бернашон шоколададжийницата, беше с едни невъобразимо неустоими изображения. Но понеже имам "връзки" в Лион мисля да си поръчам да ми донесат друг.

ивчи -79 понеже казваш - за сега - какво мислите да правите по-нататък? Мисълта ми е да не си усложниш живота в бъдеще - боядисан с латекс тапет доста трудно се сваля. В зависимост от това колко далеч във времето и какво мислите да правите ми хрумна, чеможе да облепите около прозорците със самозалепващ се тапет в цвят или имитация на дърво, нещо като рамка. Ще се свали лесно после. За кухнята - ако имаш мухъл може би е добре да досвалиш и останалия тапет и да боядисаш с латекс.

# 520
Опитите за диети продължават   Joy  сега сме на шоколад  Laughing

Аз съм си мислила и лични кулинарни шедьоври да разпечатам, имам 1-2 прилични снимки, но... къде са прилични, къде са шедьоврите, които съм харесала. Алесандро е творец  Crazy

Днес може да ви бомбандирам със снимки от блога на Шанта, тя го е крила до сега  Twisted Evil

" аааа, я виж Петрови как са си покрили Пристата с ръчно изработено губерче, мнооого оригинално"   -  много яко  Laughing 

Златен дъб, нямам нови снимки от вкъщи, нямам.

Искам да допълня, че с мъжа ми изгледахме втори сезон на Даунтън аби - казах му, че в този филм не искам да се случва нищо! Само искам да им гледам къщата, да ги слушам как говорят, да гледам как подреждат масата, китайските вази - десетки са  Heart Eyes  Ох, дали да не намина днес към моя вехтошарник  Rolling Eyes

# 521
Пина , какъв е този сериал ..?
Дай адреса на твоя вехтошарник , че и аз да прескоча до там ?

# 522
  • на североизток
Като казвам "засаега" имам предвид, че финансово се изчерпахме по другата част на ремонта Rolling Eyes И освен това в бъдеще(неясно като времево понятие) искам тези стаи изцяло да ги разпарчосам и да им сменя функциите и тогава едва ли ще запазя тапетите Laughing Та ми трябва вариант, който да не ме дразни в близките няколко години и да не ме е срам да поканя гости Simple Smile
За свалянето на тапети с латекс не ми говори, че цяла седмица се мъча с едната стая, но там имаше тапети отпреди 40 год, два пласта, и отгоре латекс за разкош Mr. Green  Но иначе новите тапети, които лепихме преди 7 год, се свалят съвсем лесно и бързо и дори и да мина с латекс отгоре, не мисля, че ще се усложни много работата Thinking
А какви са тези самозалепващи тапети с цвят на дърво, за първи път чувам newsm78

# 523
Момичета този стол смята ли се за прародител на този стол?

Хрумна ми въпрос, чийто отговор вероятно бързо ще намеря чрез гугъл, ама що да не го сложа тука като тема, хем  Thinking Знаете ли коя е родината на стола, кога се е появил и как се е развил? Понеже следим у нас сериал за Османската империя и през 16 век те столове са нямали. Великият везир получи подарък трапезна маса и столове от Венеция, за сватбата си, та с такова страхопочитание, интерес и недоволство ги гледаха...  Laughing

# 524
Харесах си цвят, искам да го споделя!

http://maisonboheme.blogspot.de/2011/09/terracotta.html

За пластмасовия прозрачен стол и аз - сигурно залепва за голите части на тялото лятно време, а? И наистина какви размазани меса ще се виждат от обратната страна... Долни гащи, целулити... Всъщност това ли се имаше предвид за гледките? Защото с къса пола задължително ще се виждат поне гащи.

Общи условия

Активация на акаунт