Интериорен стил по аматьорски 6

• 63 005
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
  • софия
Ивчи, интересувам се от закачалката  Peace

# 391
И аз от закачалката  Embarassed...

# 392
  • софия
миии, те нали са две... Laughing  bouquet

# 393

Май в близките дни идеи за куфари не са пускани? newsm78

# 394
  • Бистрица
От личен и професионален опит, мога да споделя,че куфарите могат да бъдат чудесни н.ш до спалнята.

# 395
  • на североизток
Ами наддавайте тогава Mr. Green  Laughing
Шегувам се, те наистина са две( освен ако не разровя тавана и на нашите, мисля, че имаше още една такава Thinking ), но остава проблема с доставянето newsm78 Аз незнам дали се разглобяват даже?
Иначе в събота ще идвам в София и бих могла да ги донеса, ако сте съгласни и сте от София, де?
Пишете ми на лични за подробности, да не спамим тук.

Аз се притеснявах да ви пиша за тях, пък то какъв интерес имало Laughing

# 396
  • ВАРНА
Сигурно сте коментирали  и преди декорации с декоративни бели клетки.Как ги декорирате?Всичко ми е в червено и черно и имам идея да я сложа над хладилника пред черна стена.Удачно ли е да сложа вътре изкуствена червена птица или изкуствено цвете тип тревичка?Мислех си и за изкуствени портокали,но от къде ли да ги намеря...Навила съм се и за някаква декорация от черни пера .Намерих шнур с пера два метра и се оглеждам за идеи.На една люлка в дискотека ми хареса много,но къде ли да го декорирам вкъщи?!

# 397
Елинор, на мен не ми звучиш кичозна никак Grinning. Уютна и мнооого топла Heart Eyes.
Но аз днес бях набедена за кичозна от скъпия ни кум, така че да не се обаждам по-добре Laughing.
Детското поангче и на мен ми е много сладко Heart Eyes. Но до детската стая имаме време... до вторник Crazy.
Тези стари куфари ми навяват доста романтика. Като мъничка държах в един такъв книжките си, но той... и за кофата ще е обида Blush. Иначе отново бих понатъпкала неща в такъв... или два. Grinning

От мен една грозотийка Laughing.
И един сандък. Върви ми на такива тези дни.
И един кафез. Предполагам това е декоративната клетка.
Аз бих го оставила празен, мисля си... Или поне, ако сега ми падне и така докато не ме осени някоя по-свежа идея Grinning.

# 398
  • ВАРНА
Прекрасна идея за декоративна клетка.Благодаря!

# 399
  • Пловдив
В неделя ще закупя такъв за баба ми  Heart Eyes (отдавна съм й обещала) и ще дам отзиви( и ние сме дребнички и ниски Grinning ).
Иначе за пръв път виждам този вариант с лентите, но като че ли с възглавници повече ми харесва, особено този десен http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=81807
А как ми се иска да взема и едно малко Поангче за детската, много са ми сладки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Нямам спомен да видях такъв десен в Бг ИКЕА, НО!!! може да не съм довидяла. Аз искам нещо ярко в синьо-кафяво, обаче имаше основно скучновати бежови и черни. И май кожени мернах.

# 400
Сигурно сте коментирали  и преди декорации с декоративни бели клетки.Как ги декорирате?Всичко ми е в червено и черно и имам идея да я сложа над хладилника пред черна стена.Удачно ли е да сложа вътре изкуствена червена птица или изкуствено цвете тип тревичка?Мислех си и за изкуствени портокали,но от къде ли да ги намеря...Навила съм се и за някаква декорация от черни пера .Намерих шнур с пера два метра и се оглеждам за идеи.На една люлка в дискотека ми хареса много,но къде ли да го декорирам вкъщи?!

Не е ли прекаленичко?! Thinking
Според мен е голяма грешка човек да се захласва по декорации в барове, ресторанти и дискотеки и да се опитва да ги пренесе у дома си. Също толкова неподходящо, колкото да идеш до кварталния супермаркет с грим и облекло като за дискотека. Peace

Божке! Като легна и ще ме е страх да не ме цвъкне голямото пиле по челото. Crazy

# 401
  • Пловдив
Аз имам питанка.... Имам дизайнерски спор с моето мило половинище Twisted Evil Имам колекция от порцелнови чайници и кани, към 40-50 парчета, нищо скъпо или необикновено. Обаче си ги харесвам. И искам да си ги извадя най-после от шкафа на тавана. Дали е удачно да си изложа колекцията на висока полица, която да е по едната стена на кухнята, високо горе по трегера?

# 402
 Joy

Янтра, не само бих ги извадила, но бих ги и използвала. Чайниците. Активно при това Grinning.
Но чак толкова високо... Сигурно, защото съм ситна ми се струва, че по-нисичко е по-добре.

# 403
  • софия

Божке! Като легна и ще ме е страх да не ме цвъкне голямото пиле по челото. Crazy
Joy Joy Joy

това за пилето в клетката наистина е прекалено  Peace
аз се бях объркала нещо и бях купила едно отвратително жълто пиле, ама едно такова лъскаво, с пайетки  Crazy  doh smile3538
с идеята дали пък няма да стои сладко едно птиченце закачено отвън на кафеза, ама ужас...
добре, че детето на една приятелка го хареса
 Laughing

# 404
  • софия
Аз имам питанка.... Имам дизайнерски спор с моето мило половинище Twisted Evil Имам колекция от порцелнови чайници и кани, към 40-50 парчета, нищо скъпо или необикновено. Обаче си ги харесвам. И искам да си ги извадя най-после от шкафа на тавана. Дали е удачно да си изложа колекцията на висока полица, която да е по едната стена на кухнята, високо горе по трегера?

мисля, че ще е красиво  Peace
не е ли много високо на трегера, ще се виждат ли  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт