Интериорен стил по аматьорски 6

• 62 993
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
Ахахаха, с тия пилете ще ме вземете за мезе, но да си издам още една кичарийка. Не тази, а предишната Коледа ни беше пилешка Mr. Green. Да се разбира - цялата елха беше в такива - разноцветни и блестящи. Прекрасно си стоеше Heart Eyes.
От декември до февруари Laughing

# 406
  • Пловдив
Аз имам питанка.... Имам дизайнерски спор с моето мило половинище Twisted Evil Имам колекция от порцелнови чайници и кани, към 40-50 парчета, нищо скъпо или необикновено. Обаче си ги харесвам. И искам да си ги извадя най-после от шкафа на тавана. Дали е удачно да си изложа колекцията на висока полица, която да е по едната стена на кухнята, високо горе по трегера?

мисля, че ще е красиво  Peace
не е ли много високо на трегера, ще се виждат ли  newsm78
Високо е, именно, порцелана е чуплив, хем като ги покажа ще се виждат, хем децата ми няма да ги стигат (надявам се). Мъжът ми е твърдо против, таванския шкаф е идеалното място според него да си останат. Twisted Evil Абе въобще той се противопоставя на 90% от дизайнерските ми идеи. И сандък не ми дава да си сложа за нощно шкафче и не иска необработено дърво, абе изобщо ще го пращам да чете дизайнерски блогове. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 407
Янтра, напълно те разбирам за малките разбойници. Но не на много ниско... Малко над нивото на очите, предполагам, че ще е ОК. Хем, ще е недостъпно, хем ще се вижда.
А за сандъка показвай снимки и убеждавай. Аз през снимка за теб се сещам. Все сандъци ми изкачат Laughing.

# 408
  • ВАРНА
Сигурно сте коментирали  и преди декорации с декоративни бели клетки.Как ги декорирате?Всичко ми е в червено и черно и имам идея да я сложа над хладилника пред черна стена.Удачно ли е да сложа вътре изкуствена червена птица или изкуствено цвете тип тревичка?Мислех си и за изкуствени портокали,но от къде ли да ги намеря...Навила съм се и за някаква декорация от черни пера .Намерих шнур с пера два метра и се оглеждам за идеи.На една люлка в дискотека ми хареса много,но къде ли да го декорирам вкъщи?!

Не е ли прекаленичко?! Thinking
Според мен е голяма грешка човек да се захласва по декорации в барове, ресторанти и дискотеки и да се опитва да ги пренесе у дома си. Също толкова неподходящо, колкото да идеш до кварталния супермаркет с грим и облекло като за дискотека. Peace

Божке! Като легна и ще ме е страх да не ме цвъкне голямото пиле по челото. Crazy

Няма да има пиле!Убихте ми всички мераци Simple Smile Simple Smile Simple Smile!За мен стилът ми у дома е прекрасен.Различен,модерен и харесван от всички.Нещо подобно на този приказен апартамент-http://eva.bg/categories/%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B0/37-%D0%B2%D0%B … %D0%B2%D0%B0.html

# 409
  • ВАРНА
Сигурно сте коментирали  и преди декорации с декоративни бели клетки.Как ги декорирате?Всичко ми е в червено и черно и имам идея да я сложа над хладилника пред черна стена.Удачно ли е да сложа вътре изкуствена червена птица или изкуствено цвете тип тревичка?Мислех си и за изкуствени портокали,но от къде ли да ги намеря...Навила съм се и за някаква декорация от черни пера .Намерих шнур с пера два метра и се оглеждам за идеи.На една люлка в дискотека ми хареса много,но къде ли да го декорирам вкъщи?!

Не е ли прекаленичко?! Thinking
Според мен е голяма грешка човек да се захласва по декорации в барове, ресторанти и дискотеки и да се опитва да ги пренесе у дома си. Също толкова неподходящо, колкото да идеш до кварталния супермаркет с грим и облекло като за дискотека. Peace

Божке! Като легна и ще ме е страх да не ме цвъкне голямото пиле по челото. Crazy

Няма да има пиле!Убихте ми всички мераци Simple Smile Simple Smile Simple Smile!За мен стилът ми у дома е прекрасен.Различен,модерен и харесван от всички.Нещо подобно на този приказен апартамент-http://eva.bg/categories/%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B0/37-%D0%B2%D0%B … %D0%B2%D0%B0.html

И тук-https://www.facebook.com/note.php?note_id=104520389594099
Изключителна жена  и  изключителен апартамент.

# 410
  • софия
визибъл, дай снимка на елхата, на мен ми звучи готино.
аз имам пеперуди за елхата.

# 411
# 412
Янтре, покажи колекцията, ще те замоля... Laughing Толкова време се чудех преди кой ги събираше(по едно време си показвахме сбирщайните тук в темата и аз се сетих за теб или може би цитирах друго име, не се сещам  вече, но ето, че ти излезе наяве)

# 413
Visible в това легло ще се излюпвам всяка сутрин - буквално!  Joy Твоята смелост ме изпълва със завист (покажи и тук витрината де, недей да скромничиш) - а аз за моята елха правя декорации от коркови тапи  Tired скука...

Янтре и у нас е същото - мусю (или по-точно мУсю) "хм...не ми харесва" Crossing Arms. Но след като преобразих едно разнебитено шкафче поомекна и ме пусна да паса. А и баткото е на моя страна - "мама ще го направи красиво бе тате"  Heart Eyes Така че търси съюзници в децата!
Идеите на Барба за полици са страхотни, чайниците искам и аз да ги видя. Срамота е да седят на тавана в кошницата.

*Ekaterina* може да е кич, важното е на теб да ти харесва! И с дрехите и с "визията" (ох как я мрая тая дума  Sick ) - с всичко е така. Щом като искаш пера и изкуствени фтички в кухнята си - действай! Ето ти идеи - 1, 2, 3, 4, 5, 6

# 414
Аз съм за използване на колекцията, имам дружка има наистина много богата колекция от антияен ( над 100 години) порцелан, който се използва много активно.

# 415
Янтра, колкото пъти в магазините за втора употреба видя чайници, веднага се сещам за теб! Grinning Имаш голяма колекция, трябва непременно да си я подредиш.
Моят мъж и той е много труден, когато става въпрос за някаква декорация. След месец ще се местим в нов апартамент и отсега съм започнала да го подковавам - една дупка не ще да ми пробие в стената #Cussing out Накрая ще си купя една дрелка и ще си дупча наволя Crazy

# 416
  • Пловдив
Янтре, покажи колекцията, ще те замоля... Laughing Толкова време се чудех преди кой ги събираше(по едно време си показвахме сбирщайните тук в темата и аз се сетих за теб или може би цитирах друго име, не се сещам  вече, но ето, че ти излезе наяве)
http://klimentina.snimka.bg/daily/chayinici.555071 Ето, десетина, защото другите са на тавана Twisted Evil
Съвсем обикновени чайници, купувам си ги от втората употреба, но си ги харесвам.

# 417
Izma, недей пробивай. После ще трябва ремонт да правиш.
Аз проблеми с моя мъж нямам, каквото реша и го правя. Сега рисувам като изоглавена и правя легло за детето

# 418
  • Австрия
Ето, десетина, защото другите са на тавана Twisted Evil

Ауу, чудесни са! Как ми се иска да видя и другите..  Sunglasses Особено ми харесаха този и този!
Янтра, обезателно трябва да си ги подредиш - да се виждат Peace

Събирам порцеланови чашки..  Heart Eyesза тях специално прибавих две витринни шкафчета вкъщи  Blush

# 419
Давай снимки на витрините с чашите

Общи условия

Активация на акаунт