Интериорен стил по аматьорски 6

• 62 842
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Здравейте, надявам се да ми помогнете с идеи, които при мен за съжаление тотално липсват.

Тъй като захващаме да правим ремонт, вече ме гони тиха паника какво ще се получи накрая.
На този етап страшно съм зациклила на коридора. В момента той е с ламперия, която ще махнем. Но не знам какво да сложим след това. Категорично не искам латекс, тъй като много се цапа, а не искам всяка година да боядисваме.
Лошото е, че тази ламперия е вече от 35 г., иначе за това време не се е налагало никаква поддръжка по нея и не е мръднала.
Та питането ми какво мога да сложа на нейно място, което също така да не изисква поддържане? Тапети? Някаква декорация?
P.S. Коридорът е дълъг 6 метра и широк около 1.5 м.
На прима виста бял корк. Тук са го лепнали в някаква всекидневна, но според мен си е за коридор:

# 496
# 497
Почти съм сигурна, че сме го гледали този апартамент тук, но няма лошо да преговаряме. Артишока ми е любим полилей, вече, тогава може и да не съм го харесвала  Joy

# 498

И колко много " нещо старо, нещо синьо...." има.... Heart Eyes

# 499

И кухнята е от тези, дето могат да бъдат всякакъв цвят, стига да са бели  Grinning  (нали ви липсвах, ей ме на, нямам спиране сега  Laughing

# 500
Ако не ти пречи (в смисъл ако не държиш да ги запазиш за себе си, защото аз примерно се колебая дали да ги популяризирам) ще ги покажеш ли тук? Ако има интерес и аз може да се прежаля да споделя моите, бездруго явно никога няма да си ги сложа...  Confused
Амиии ок... Що да не се посмеете на мой гръб  Mr. Green
Аз както е видно на кой филм съм фенка, та те не са точно фотографии, а скрийншотове от филма 1   2

Ти си наред  Flutter

# 501
http://hgtv.sndimg.com/HGTV/2012/05/24/Original_Brian-Patrick-Fl … -arch_s3x4_lg.jpg
Искам такава маса, ама с по-малък диаметър- около 90. Не че не мога да я побера така, ама ще ми превземе малкото местенце. Някой да е виждал подобна, но по-"прибрана"?

# 502
Може и да е показван, но от гледане на хубави неща глава не боли Simple Smile. Пина - къде мога да видя твоя апартамент, предполагам, че вече е завършен /може и на лични/? Твоята кухня ми е любима.

# 503
Как ви се виждат тези столове?  С масата?  Thinking А тази маса беше на някоя от нас любима, нали?
Да, да! Повече от любима Heart Eyes.
На мен ми харесва. Но мисля, че не съм критерии, защото тази маса и на бунището да е пак ще ахкам и ще си казвам "Ееех, точно място уцелиха" hahaha.
Обичам я и със столове и без столове.
И покрай твоята снимка си мисля, дали все пак и Икейската няма да стои добре...

От синия стол ми трепна сърцето Heart Eyes.

Пина, за фотографиите недей така, защо пък да ги нямаш Hug.
Ако не те притеснява, че може друг да има същата, може да се свържеш с фотографа и да поискаш да си купиш изображението отпечатано в съответния размер. Така излиза в пъти, пъти по-евтино, отколкото да купиш кадъра. Пък и ако става въпрос за нещо специално за самия човек, може да откаже да го продаде... Аз имам такъв случай и напълно го разбирам.
Също фотографии може да се купуват и по една от някой... фонд за изображения (идея си нямам как се нарича на български, но така го измислих Joy). Или да поровиш в безплатни такива... Варианти има милион Grinning.

Сладка мама, ако ти е удобно с ламперия, защо я махаш? Може да я оправиш, да смениш цвета й, или пък да сложиш нова, до към метър висока и нагоре латекс. ... А може и тапети, а също и корк, както Дорис е предложила.

Дафинов лист, апартаментът е страхотен. Heart Eyes

Папиш, точно 90см реплика. Друг вариант, на половин цена - 105см Икеа.

# 504
Ауу, кой е този филм, аз не го разпознах?! А мисля, че много ще ми хареса!

Моите са тези  -  1..  2..  3..  4..  -  общо взето на тези съм се спряла, макар че в неговите снимки съм влюбена и мога да ги гледам до безкрай.

# 505

Пина, за фотографиите недей така, защо пък да ги нямаш Hug.
Ако не те притеснява, че може друг да има същата, може да се свържеш с фотографа и да поискаш да си купиш изображението отпечатано в съответния размер. Така излиза в пъти, пъти по-евтино, отколкото да купиш кадъра. Пък и ако става въпрос за нещо специално за самия човек, може да

Е, за това аз не се бях сетила, а съм си харесала едни неща, тенкЮ   bouquet

Pina, Le fabuleux destin d'Amélie Poulain  Simple Smile

A твоите снимки си ги представих, защипани с щипки на едно въженце и към тях рецепти  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 13 юли 2012, 16:42 от Шанта

# 506
Ауу, кой е този филм, аз не го разпознах?! А мисля, че много ще ми хареса!

Моите са тези  -  1..  2..  3..  4..  -  общо взето на тези съм се спряла, макар че в неговите снимки съм влюбена и мога да ги гледам до безкрай.
Аз също много харесвам апетитни фотографии като маслинките на Пина .
Давайте и други такива фотографии .
Най ме разяждат тези с паста , също и видя ли домат , зехтин , чесън и сиренце и направо полудявам.

# 507
Маркрит, разгледай снимките на този, дето дадох 4-те броя, ще умреш от глад, обещавам ти  Joy  Той е италианец - паста, сирене да искаш...  Crazy

# 508
Мъъъъъ намерих ги и другите фотографии от линка на Пина .
Отивам да си до възбудя апетита . Joy
http://www.flickr.com/photos/alessandro_guerani/

# 509
Aз пък тези дни си мечтая за пластмаса. Харесах този стол ( и той е по всичките блогове Laughing) и искам да си го сложа като компютърен, но не знам дали ще издържи габаритите на мъжа ми. Вече си представям, че седя на него. Joy

louis ghost chair

Общи условия

Активация на акаунт