Интериорен стил по аматьорски 6

• 62 815
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Преброих офцете в универса, няма сън и пак назъртам тук. (личи че ми е все в главата  Rolling Eyes).
 ... други цветове... войнишко-зелени стени... тъмно-медното дърво, бялото на шкафчета и остров.
Да ...харесва ми тая кухня. Ама ...  Money Задачката е как с мой труд и пъшкане да пооправя нещата, та да имам и аз кухня, а не строителна площадка.
На Pina идеята е идеална като изпълнение и оправя много кусури (и ме спря с точни думи за "синичкото"  Grinning), но си давам сметка, че кухнята си остава ... прИсадена.
„Жълтите шкафчета ... to be or not to be, това е питанката”  newsm78
Мерси за готовността да ми помогнете!
ПП Много обяснения, много мрънкане посреднощ ... Редактирам (за да се прекъсне дискусията  Embarassed) ... намерих решение, много съм вдъхновена, даже намерих координатите на един професионален бояджия на кухненски шкафчета ... не е скъпо.

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 00:16 от Шарона

# 541

Много райенца, не съм им фен, но тук-там ги приех. Някои нещица от подредбите ми харесаха. Peace

Тавани всякакви....

И пусто любопитство........ Embarassed

Скрит текст:
Да питам Шарона е Цонна ли? newsm78 Или окончателно съм слънчасала........ Crazy Joy

# 542
  • софия
аз пък не мога да си визуализирам черния хладилник с дървените врати  Rolling Eyes

# 543
аз пък не мога да си визуализирам черния хладилник с дървените врати  Rolling Eyes

Нещо такова:

# 544
  • софия
черен хладилник с врати дървени и боя да стане като шкафчетата
като цветова комбинация ясно, но нали става въпрос за вграден хладилник с дървени врати. шкафа, в който е вграден е черен, пък вратите са му дървени ли?

# 545
  • София-в сърцата на моите деца
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/293849_4136513186 … 7_383274625_n.jpg
Вижте едно интересно решение за баня! Peace

# 546
аз пък не мога да си визуализирам черния хладилник с дървените врати  Rolling Eyes
"Panel ready refrigerator". Лицето на хладилника го няма и е приготвено да се закачат вратички като на шкафовете. Кутията, структурата е черен метал.

ПП Редактирам тук, сиреч трия  Blush, за да не я коментираме повече кухнята. Докато пишех и търсех примери за да ви поясня проблема и намерих ето това: http://www.houzz.com/photos/54600/Cole-Residence-traditional-kitchen-charleston Дървенията ми, цвят и форма, е точно като тук вратата, острова и шкафа тук са друго кафяво (мойте са черни), паркета е същия, даже хладилника е както го бях измислила отначало ама нищо, плота се сменя (бял или сивичък нещо) същия върху острова, а шкафовете ... в любим цвят. Сиво!!! Металната външна врата ще я боядисам като стените. Даже номера на боята намерих. Сивото "пее" до дървените ми молюри и врати (всички стени са ми светло сиви. Това ще да е. Много, много съм доволна, чак мъжа ми ме гледа подозрително Mr. Green

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 00:27 от Шарона

# 547
Шарона,
много неприятно е, че се чуствате така като влезете в кухнята, поздравления за това, че се опитвате да оправите кашата там  Hug все пак и за това се иска смелост, да осъзнаеш какво е станало и да се опиташ да го оправиш.

за мен бялото също е добро решение за стените. А да попитам, загатнахте какъв е стилът на останалата част от къщата. Но какви са цветовете, които преобладават, явно са старинни мебели, гипсови орнаменти, но защо тези шкафове в кухнята Ви седят като "присадени", заради цвета ли?
или самата кухня като стая заради цветовото решение на жълто, дърво и черно?
Опитвам се да изясня, ако искате кухнята да е в съчетание с другите стаи стилово, кое как да се промени най-добре.

# 548
Шарона,
... какъв е стилът на останалата част от къщата ...самата кухня като стая заради цветовото решение на жълто, дърво и черно ...
Преди да изляза видях че сте писали. Edwardian стил. Не така натруфено като викторианските. Но спирам дотук, защото колкото повече гледам кухнята със сивите шкафчета на последната снимка, толкова повече смятам че проблема е че жълтото стои много грозно до другата дървения в къщата и черния ми плот много увеличава "теглото" на черния цвят (който ако е тук-там е ОК). На тая кухня сивото направо е супер до "тъмния мед" на вратата. В нас сивите стени много добре изглеждат до дървените молюри.

ПП Да, вече е решено, това ще е ... цветово почти като на кухнята със сивите шкафчета. Не мога да се нарадвам че ""утрепах" жълтите шкафчета. И черния гранит! Пфуу! Twisted Evil Много се разпрострях в темата, а аз не съм комфортно във форуми. Blush Последна редакция и се връщам се в групата на чукчите, Шарона читател, не писател.  Извинете, пишман-дизайнерката.  Confused
ППП Като стане, ако стане както си го представям, ще се пресрамя и ще покажа снимка. По план-график ... към края на годината.  Sunglasses

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 01:05 от Шарона

# 549
В понеделник ранна утрин искам да сложа няколко снимки за настроение  Heart Eyes

1..  2..  3..  4..  5..

# 550
В понеделник ранна утрин искам да сложа няколко снимки за настроение  Heart Eyes

1..  2..  3..  4..  5..

pina, благодаря!  bouquet Само, като ти видя маслинения аватар и ми се оправя настроението! Grinning Иначе се чудя що не се виждам на втората снимка, сигурно, щото е полумрак. И на последната бих се чувствала добре! Peace

Да добавя снимки и на апартамент, в който бих се чувствала добре, само черен лабрадор ми липсва на снимките. Grinning

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 10:32 от labrex

# 551
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Аз отивам ето тук да си почина, но ще занеса малко цветни възглавнички и аксесоари  Mr. Green

Пина, много ми харесват всички!

Ето този плот ме топли безкрайно! Искам естествено дърво, много искам

# 552
Лабрекс,  Hug

Тавани 3,20м - а така! И на моята мечтана къща таваните ще бъдат 3,20, само в част от дневната ще е по- висок, мъжа ми настоява за 5 метра  Laughing Може да е 5, а може и 4 да е.

Аз още цъкан бохемския блог и затова току някоя снимка искам да споделя. Бохемския стил ми е от най- любимите. От начало си го харесах и още не ми се е изпарил мерака по него.

1..  2..

Мммм, чудно, още един блог за преглеждане!

# 553
Не мога да не споделя нещичко и от Скандинавския блог. Този апартамент много, ама много ми хареса!

http://scandinavianretreat.blogspot.com/2011/01/designer-flat.html

И не искам да се съгласявам с коментара на авторката в края, за мен е идеален!

Искам да покажа и това

http://scandinavianretreat.blogspot.com/2010/11/fredensborg-house.html

Струва ми се, че в България понякога се цели нещо подобно, но се случва съвсем друго или иначе казано завършва с фиаско. По една или друга причина. Резулатите са от тези неща, които бих посочила в хейтърската дискусия, но във вида, който е изпълнен тук ми харесва и то доста.

# 554
И аз много го харесах първия скандинавски апартамент. И след тези снимки
все повече се убеждавам, че много повече ми харесват кухни без горни шкафове-
само ширм и евентуално някоя полица. Така ми е писнало от кухни тип секции
и шкафове, запълващи цели стени (но пуста теснотия  Cry)

Общи условия

Активация на акаунт