Жарко лято, простотия, бира и море-за туй подскача малкото кокошишко сърце-26

• 31 414
  • 698
  •   1
Отговори
# 465
  • загубено
Обичам кулинарните изкушения, особено когато аз си ги правя, а другите точат лиги и чакат  newsm64 Та ще Ви черпя редовно......поне виртуално. И кЪк да не се похваля с умения по Мързелуване (видях в предни теми, уважава се та да  го вметна и аз).  

Въй, въй, въй ... значи сте си лика прилика с Мастърчето .... дето днИеска нештУ са губи  newsm78 Mr. Green

Ей на кЪк сме са наредили и чакаме манджЪта  Joy Joy Joy

Фейти,ти кат чуеш Иедене и си първа hahaha hahaha hahaha hahaha
Ам сега ти е простено Hug

# 466

Делтич,ко стана със снимките кака?
Аз не забравя Mr. Green

Качи нещо в албумчето да оплакнем очо и ние Hug

Аз като адвокат да обясня на бързо и да изчезвам  Mr. Green - Делтата е качила върви гледай  Hug
на Зузка работата щяла да излезе чак края на другата седмица  Rolling Eyes

Ай чао ви  Crazy

# 467
  • загубено

Делтич,ко стана със снимките кака?
Аз не забравя Mr. Green

Качи нещо в албумчето да оплакнем очо и ние Hug

Аз като адвокат да обясня на бързо и да изчезвам  Mr. Green - Делтата е качила върви гледай  Hug
на Зузка работата щяла да излезе чак края на другата седмица  Rolling Eyes

Ай чао ви  Crazy

Бобо, разбрано точка благодаря точка

Айде и на теб чао

# 468
Ааайди от мен да мине..... малко ранко за вечеря, ама пък за някои винаги е точния момент за Иедене  Laughing

По - късно се глася една сладоледена тортичка да врътна, че от гаджИто и жегата sweating Само мързела да не ме чуе  Whistling

# 469
туй прилича на веднъж йедено  Blush

# 470
Тцтц, bubanka, ще ме извиняваш, ама какво ще рече поста ти Laughing че явно на празен стомах не мОим мислим  Laughing Laughing

# 471
някой вече го е ял и го е върнал ... някак си  Blush
т. е. май е втора употреба  Whistling

# 472
туй прилича на веднъж йедено  Blush

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

на Фейтиту не му пречи и да е ЙединУ ... потекахо мУ лигите вечИ  Joy Joy Joy

# 473
Много съм заблеяна 'начиииии...ми Шоколадке, добре дошла  Mr. Green wavey Много простотия да ръсиш и много да се забавляваме заедно Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Бубано, не знам на кво ти прилича,ама Боба мълчи, явно дъвчи усилено или пък вече пуфти от преяждане с таз пица  hahaha hahaha hahaha

Отива да гледам как'Делта  Mr. Green

рИдакция: Делте, много си хубава мЪЪЪЪ...пу пу пу Mr. Green Всички сте страхотни, не случайно се събрахме   Blush

# 474
ху'у, де! щом трябва да се яде, включвам се - донесох си и пиене  Whistling

искам и ей такъв мъж с бирено коремче  Whistling

Скрит текст:

не е от обичайните ми, но все пак ...  Mr. Green Whistling

# 475
Аа моля, моля! Как ще Ви демонстрирам Иедено вече  Laughing......Т'ва е снимано част от пица, печена в тава.
Ама аз като споменах по - горе МързелУ и ме чу да му се не види, по - късно ще си набавям продуктите, пък утре ще е майсторлъка по тУртатаа
П.С. Апнахме сяя ще легнемее

# 476

Ей мЪ бре........Черпя,че имам Рожден Ден днес......Та минавам да вЪ пУчерпя...... Crazy

# 477
Мастъре, от сутринта сме те подпукали с честитките, тъй чИ чети  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мерси за почерпката, душа, голяма да порастнеш!  Mr. Green Hug Hug Hug

# 478
  • загубено
Мастърче,де одиш цял ден душа?
Аре мерсаж за пиячката,де вика Зуза голяма да пораснеш Hug Hug

Да не спука гума днес?

Делтич,много си Убава кака  Hug

# 479
  • Varna
хИлоУ, шашавите на кака те красотичкитИИИИ Hug

ВсичкитИ сми красУтИ, ама всичкИтИ...кЪк тъЙ сЪ събраФмИ, от Убави, по Убави низнам, че и аз дъртУтУ пУкраЙ вас да намажа Hug Heart Eyes

Ей, сЯ сЪ прибраФ от БМ-а Залива, водих Ина форумна друШка и съпружиетУ и,  там на пУчерпкА. Много им сЪ зарадвах, че те многУ от далече...та съм ощИ във еуфория. Туй Мамата голяма работа....да нЪ събира такива хем непознати, пък толкова близки в следващият момент.....

Общи условия

Активация на акаунт