Жарко лято, простотия, бира и море-за туй подскача малкото кокошишко сърце-26

• 31 371
  • 698
  •   1
Отговори
# 510
  • BG
ТръгнАх да търса подходящо за напикаване от смях изображение в гуглето и кво  Shocked ?
 Още първите, че и половината снимки, дет ми извади, все от таз тема....Гати муй!  Crossing Arms
Ни мой са вреди чвяк от вас! Ай само ша си чИта тихУ-тихУ ( ку цвиленето може да е тихУ) !  smile3516

# 511
  • Varna
Я и да пишИИИш Hug
мИ изпляскай тука Ина снимка дето е била поместена преди това, но пък текста ще е твой, и никоя от нас не може да те повтори newsm10 ХаДи давай де  bouquet

ШокитУ,
Отива на интИрвютУ....и шЪ гУ ЗемИ еййй, така сЪЙ натокалаааааа...

Късмет, кака и от мене Flowers Four Leaf Clover newsm10

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 16:39 от DELTA_DELTA

# 512
горещо и разпльокано ми е в панелката, искам на плажа:

# 513
  • Varna
Бубанке,
до плажата жЮвей душко....не мърдам от нас ти казвам, не мърдааам ....и там е ужасТ. шЪ сИ стоя пред климатикО и шЪ сЪ чудя да ида ли на Ина трИнИроФка или Да....Ината вече я пропуснаФ, щото то вънка не е за жени ooooh!  А аз нали, обичам гУрещУ.....................  sport027  Nature Sunny help И самУ от балконЯ шЪ гледам мУретУ и плажата. И на тях не им е леко там на мУретУ.

# 514
ТръгнАх да търса подходящо за напикаване от смях изображение в гуглето и кво  Shocked ?
 Още първите, че и половината снимки, дет ми извади, все от таз тема....Гати муй!  Crossing Arms
Ни мой са вреди чвяк от вас! Ай само ша си чИта тихУ-тихУ ( ку цвиленето може да е тихУ) !  smile3516

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ели ставай  снимат те  Shocked ooooh! hahaha hahaha

Делте не се трИвожи тя Бубанка ей тъй ще стои на хладно  hahaha hahaha hahaha

# 515
Бени, хади ма кака, нИ моЙш да дойдеш ли?  Joy Joy Joy Joy Joy

И ние понякога повтаряме картинки, особено като пасват на моментните простотии пак ни е смешно, нищо, че вече сме ги ползвали и виждали, тъй че смело  Mr. Green

# 516
Делте, който к'вото си няма - ние тукА в полите на Витоша мрем за морски бриз, врясък на /пернати/ гларуси и топла солена водица ...  hahaha
 Hug
а само бира и комари има  Rolling Eyes
макар, че щом Ели надуши бирата, за мен само комари остават  Twisted Evil

#Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 517
Делте, който к'вото си няма - ние тукА в полите на Витоша мрем за морски бриз, врясък на /пернати/ гларуси и топла солена водица ...  hahaha
 Hug
а само бира и комари има  Rolling Eyes
макар, че щом Ели надуши бирата, за мен само комари остават  Twisted Evil

И много акащи  Rolling Eyes hahaha hahaha hahaha hahaha

Поне си имаш нещо, н'дей рИва  hahaha hahaha hahaha hahaha

Тя Ели след бирата виж к'во прави, тъй че по-добре си карай на комари, иначе ще си имаш и синини  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Делтата тренира Зумба  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 518
  • BG

Мчи ету - на! Глейти!

Туй "пиш" гуй пляснала пУтрибитилката F.a.t.e. пУдир Нова година!
Аз ко да туря по - хубуу? А?

# 519
Бени аз тази снимка не я помня  Hug Joy Joy Joy, къде беше тя Новата година ехее  ooooh! Joy Joy

Мастъра след тоз рожден ден хептен се сбърка  Shocked ooooh! hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 520
Ей я Ели, за една шейна ще убия човека  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Бобо, виж който не пука фафли как минава лесно  hahaha hahaha hahaha hahaha

Ей, не ме оставят на спокойствие, я чупка Crossing Arms hahaha

# 521
Мерси момичета за хубавите пожелания,китките и другите Убавини Фчера.....Аз нямах 'ногУ времИ.....мА нА....сядам сИга да вЪ видя,че сЪ засрамиФ.....

Честит рожден ден на малкото Муминце.....

макар, че щом Ели надуши бирата, за мен само комари остават  Twisted Evil

Мдаааам....Ей го още един комар.....

# 522
  • София
Бубанче, шта замолА от сърце кат' ида на мУре да заключиш темата... ни мога да смогна да чИта и Утговарям на запитванията  Naughty  Надявам се молбата ми ще бъде уважена и удовлетворена ...шта черпя, да си знайш отсега  ....няма само на комари да те оставя   Hug Mr. Green Joy  

Почвам  Whistling

Ели би ли се появила и обяснила за какво ти трупат тез пари от горе ти  Shocked newsm78 hahaha hahaha

За късмет Бобе, хем за туристите късмет, че съ мъ видяли и че някога пак шъ съ върнат в заведението, хем за мене късмет, че събрах парички за нов транш...хомеопатия  Mr. Green rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Ели,ади Ила стига поднича hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha

Да ви покажа как си разширихме апартаментът hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha

Ей, мъ Нерка, пуля съ на новият ви апартамент....от боксониера ...сега е гарсониера...да ви е честит.., ама къде е черпнята, така няма да минеш  Naughty
Бобата ти го е проектирала..то е ясно ..нейният почерк е.. bowuu

НаздравИ Делте, стой под климатика ..то и аз тъй съ охлаждам, В момента слънцето пече в/у термометъра и пише 46,4С  Shocked  Утре и в събота всички да стоят под климатиците...заповед!

Ели ставай  снимат те  Shocked ooooh! hahaha hahaha

ааа, сефте  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Тя Ели след бирата виж к'во прави, тъй че по-добре си карай на комари, иначе ще си имаш и синини  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Joy Joy Joy Joy Joy
Верно е Зузке, цялата съм синя, ама никой не ми влиза в пУлУжение  Tired  Whistling Mr. Green

Мастъра след тоз рожден ден хептен се сбърка  Shocked ooooh! hahaha

smile3532 smile3532 smile3532 rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3532 smile3532 smile3532 smile3532  

Мастъра порасна...ама не помъдря  Joy Joy Joy Joy

ми как къде ... имаше ПримоСия на нивата  Joy Joy Joy
колкото набИреш, толкова ша Изидеш  Blush hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Фейти и ти кат мен `сичко думкаш, ама туй не е за ядене душа  hahaha hahaha hahaha hahaha ама пък като си го набрала Joy Joy Joy

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Фейте, за такваз прИмоСия да не те заключат душко...ний штъ спасявъме...споко, имаш алиби   Peace smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Шоки, успех на интервюто, да им скриеш шапките   bouquet

Бени, мче от нас шъ съ сички снимки у нета...ний сме в кошерът на щуротията  Blush Joy Joy Включвай се и ти , когато и както можеш  Hug

Егати фермана стана  Whistling

# 523
Та тъй ааа ПримоСия на нивата и не ме викате и аз да си набера за след вечеря да имам Crossing Arms А и то докато отговоря...ми да нема проблем - Шоки, Шоколадке и производните стават, сама да е разбираемо, че за моя милост е писано  Laughing ЯЯЯ сега бегам да изкарам Дзвера и после ще се връщам с материалите за обещаната тУрта. Че днес рожденичка имаме тъкм  Hug

# 524

ми как къде ... имаше ПримоСия на нивата  Joy Joy Joy
колкото набИреш, толкова ша Изидеш  Blush hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Фейти и ти кат мен `сичко думкаш, ама туй не е за ядене душа  hahaha hahaha hahaha hahaha ама пък като си го набрала Joy Joy Joy

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Фейте, за такваз прИмоСия да не те заключат душко...ний штъ спасявъме...споко, имаш алиби   Peace smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

ИзвинетИ ма ... ма аз в бързината не видях, кФа била Тъз прИмоСия  Blush  Joy Joy Joy

Аз, чи гладна си останах, останах си ... но поне скЪтах за вас по нешТу  hahaha hahaha hahaha

Виц    Mr. Green

Мъж и жена в еротичен чат.
Тя:   Аз съм руса, висока, с дълги крака и големи ц**и
Той: А 69 правиш ли?
Тя:   Правя...другия месец
 Joy Joy Joy

Шоки ... успех утре на интервюто  Hug

Общи условия

Активация на акаунт