Съпруги, чиито мъже пътуват по море-28

• 51 264
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
Ох, аз пък да ви се оплача. Вчера стоях 3 часа на плажа, което по-принцип не е много, освен това не ми е за първи път, но от вчера спя на закачалката. Хем се мазах старателно, но на гърба не чак толкова. Резултата е червен гръб и горна част на ходилата (доста странно място да изгориш). Днес изпитвах неописуемо парене като си сложих сутиен.  Laughing
Чудя се как минали години буквално спах на плажа от 1 следобед до 7-8 вечерта без нищо да ми става и без да се мажа. Сякаш слънцето се усилва с всяка изминала година.  Mr. Green

# 211
Слънцето е много гадно, Drop! Не си прави експерименти. И аз преди седях от сутрин до вечер, без да изгарям, а сега за час почервенявам. Затова се омазвам от глава до пети с фактор не по-малък от 20, защото ми излязоха много бенки.

Веси, много лошо това твоето! Sad Няма ли някаква физиотерапия за облекчаване на болката? Нагревки?!

Маме, тия същите "Арго Меритайм" колко ремонти фирми влачат с години, дето са им ремонтирали моргите. Кошмарна работа...  ooooh!

# 212
Слънцето е много гадно, Drop! Не си прави експерименти. И аз преди седях от сутрин до вечер, без да изгарям, а сега за час почервенявам. Затова се омазвам от глава до пети с фактор не по-малък от 20, защото ми излязоха много бенки.

О да, на мен също всяка година ми излизат по няколко нови бенки. Винаги съм с 30-ти фактор, но явно вече трябва да се старая да не остава дори едно ненамазано място по мен. Blush

# 213
Добър вечер и от мен Simple Smile Днес и кафе пих и чай студен и пак ми се спииии та две не виждам Joy Веси как си? Много е неприятно знам да имаш ТТ посред лято, навън 38 градуса Mr. Green а ти отвътре ooooh! още толкова кошмар Peace
Дроп,Агирче да и аз забелязвам че слънчо е някак по-ярък, не може след 3 бани да съм червена,като след 30 все едно, а и ние ходим съвсем здравословно на плажа Joy само сутрин и то от 8.00 до 10,00 когато вече сме си на хладинка Mr. Green и с чаша студен чай в ръка hahaha тъй, че Наде Hug и мене ме добавете в групата на дебелата сянка Joy А и аз не обичам да се пека hahaha а съм все в морето Joy а то там, най-се изгаря знаем Simple Smile)))

# 214
  • Варна
Добро утро.

# 215
Добро утро момичета.Отдавна не сьм влизала,защото ми се беше развалил компа.Но най-сетне е готов и бьрзам да ви прочета. JoyЛек ден на всички.

# 216
Добро утро момичета! Hug
Мари,за всеки има по нещо-аз веднага си вземам от кафенцето.Благодаря ти!
Веси,как си днес?Поне температурата да е спаднала. Praynig
Наде и аз не съм голяма фенка на плажовете-усещам,че доста се изморявам и жегата ми идва в повече.Така,че и аз се присъединявам към клуба на дебелата сенчица. Peace
Дезди,Дроп и на мен ми прави впечатление,че слънцето вече е доста по силно и вредно.Не трябва да прекаляваме и да се увличаме,че после е много неприятно.Например, вчера бяхме на плажа от 8.30 до 10.30 ч.-и след това се чувствах толкова уморена и изтощена.Кожата ми взе да гори още около 9.30ч.сутринта и след това се преместих под чадъра.Извода е -на плаж-до 10.30ч. или слетобед след 16.00 ч.
Лек,спокоен и прохладен ден на всички! Hug

# 217
Здравейте Русалки!
Аз пак пропускам сутрешното кафе, но ще наваксам сега  Wink . Днес съм подобре, но Т си я нося, хубавото е че не усещам жегата  Laughing , завита и облечена  Laughing
Валиванче, като се замислиш доста вредни неща има около нас  newsm78 , но сме свикнали с тях...просто трябва да ги използваме по-предпазливо  Wink
Капчице, това с бенките ми е познато. На скоро в едно сутрешно кафе с Гала, бяха наблегнали на този въпрос. Една от заблудите е, че бенките, от които може да се развие рак на кожата, не трябва да се пипат и не трябва да се махат. Напротив, нищо няма да стане, ако една бенка се отстрани, докато е време. Много по-опасно е да се остави и да се чака, докато стане късно. Преди 2 г. имах такъв проблем, че и на скалпа, отстраниха ми ги .....за сега съм добре...но това е относително понятие  Wink  . На плажа съм по цял ден, но под чадъра, след нещо такова започваш да се съобразяваш  Wink , ако не искаш да се лишиш от любими удоволствия.
Момичета  Hug   Hug   Hug

# 218
Веси радвам се, че се разписа и си по-добре Hug Делти пак зачезва от време на време Mr. Green ехоооо, ний сме тукккк Joy Аз днес съм на дебела сянка вкъщи, то навън голям ад Heart Eyes егатиии жегата Sick Crossing Arms Днес получих една bowuu що годе добра новина  Mr. Green още сутринта и затова, настроението ми е  макс Joy

# 219
Дезди, Делтито кой зае сега как разпуска на Босфора  Wink

# 220
Здравейте Морячки ! На мен не ми е до кафе днес сигурно ме напече слънцето ,ама така е като съм се развихрила с мотиката в градината  Laughing Затова пък съм докарала тен /нищо ,че е като на колхозничка  Mr. Green / Наде ,да помагам за градинка ,ама и моите 3 декара са ми малко в повече та и мен ме домързява понякога  Embarassed иначе бройте  и мен в групата на шаро под сенчицата ,но  пък и  обичам като Дезди да се кисна с часове в морето...то май няма угодия  Joy Дезди ,звучиш бодро и много ти се радвам ,все така мацко  newsm10 Веси  Hug дано скоро се утървеш от Т и болежките , че не си е работа  Praynig А от бемки ,не ме е страх и без друго съм с лунички по рождение  Joy Прохладен следобед на всички   Hug Hug Hug при мен маи се заформя лятна буря и дано поразхлади малко ,че жегите хич не ги долюбвам  Wink

# 221
Хели Hug не се преуморявай с лопатките Joy как ви завиждам за градинките, ама благородно разбира се, но не и когато Flutter трябва да се обработват, окопават и прочая Mr. Green аз само като си пийвате и хапвате там Crazy Веси Hug ми пропуснала съм, че Делти, пак я няма Sickа уж чета всичко newsm78 И тука има лееееки намеци Mr. Green уж да се рахлади, аха аха да завали Thinking и така се мъчи вече 2-3 часа Joy

# 222
Здравейте Русалки!
Аз пак пропускам сутрешното кафе, но ще наваксам сега  Wink . Днес съм подобре, но Т си я нося, хубавото е че не усещам жегата  Laughing , завита и облечена  Laughing
Валиванче, като се замислиш доста вредни неща има около нас  newsm78 , но сме свикнали с тях...просто трябва да ги използваме по-предпазливо  Wink
Капчице, това с бенките ми е познато. На скоро в едно сутрешно кафе с Гала, бяха наблегнали на този въпрос. Една от заблудите е, че бенките, от които може да се развие рак на кожата, не трябва да се пипат и не трябва да се махат. Напротив, нищо няма да стане, ако една бенка се отстрани, докато е време. Много по-опасно е да се остави и да се чака, докато стане късно. Преди 2 г. имах такъв проблем, че и на скалпа, отстраниха ми ги .....за сега съм добре...но това е относително понятие  Wink  . На плажа съм по цял ден, но под чадъра, след нещо такова започваш да се съобразяваш  Wink , ако не искаш да се лишиш от любими удоволствия.
Момичета  Hug   Hug   Hug
Някой ако хапва в момента да не ми чете мнението по-долу.  Laughing

И аз имам една ужасна бенка на скалпа. Само ме е страх после колко време ще трябва да се възстановява след като се махне, голяма и релефна е. Става ми лошо като си помисля как някои ще я отстрани (да не изпадам в подробности). При теб имаше ли някакви специални неща, които не трябва да правиш, примерно да не си миеш косата известно време след като ти я махнаха?
Момичета съжалявам за неприятната тема, но пък не е зле да съм осведомена от хора с подобни проблеми.  Mr. Green

# 223
Дроп Hug не се притеснявай Peace ние сме тук, за да си помагаме, коя, как може в добро и лошо  Peace Ама то стана малко Mr. Green като, че ще встъпваме в брак  Joy Иначе съжалявам че не съм запозната с темата не мога да се включа, но е доста неприятно наистина Blush Аз пък днес се чеша като крастава ooooh! един комар снощи Mr. Green имаше мераци към мен Mr. Green да ме изяде, ама не му се дадох де hahaha имаше кратка битка на сутринта след като аз гордо се оттеглих от бойното поле hahaha и отидох в др стая да си отспивам Joy Странното е, че тая гадина newsm78 налиташе само на мен  newsm78:sick :и нито котката, нито мъжа ми, бяха отразени Joy

# 224
Капчице, писах обяснения на ЛС  Hug  . Ако имаш въпроси питай, с каквото мога ще съм полезна...както е казала Дезди, за това сме тук, за да си помагаме, пък било то и с инфо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт