БЕЛГИЯ - 24

• 51 812
  • 738
  •   1
Отговори
# 60

Здравей,
това, което замества тук но-шпа и е безвредно за бременни се казва Бускопан. Ето го  Simple Smile

Момичета, добре съм, часът е бил за 4-ти, не за 14-ти, така че резултати нямам, сега съм на 22-ри това е  Hug

# 61
  • Semmerzake, Белгия
Цитат
Момичета, добре съм, часът е бил за 4-ти, не за 14-ти, така че резултати нямам, сега съм на 22-ри това е 
Оф Блонди, още чакане и притеснения от твоя страна. Дано са напразни  Peace!
Аз пък снощи имах такива сериозни и болезнени контракции, доста си мислех дали да не тръгваме за спешното, но се разходих из апартамента и изчезнаха. Поизплаших се, рано е още да излиза човека. Явно си е правил място и се е посмъкнал, защото днес корема ми е определено по - ниско и дишам малко по - леко.
Сглобихме кошарата и скрина днес, пера дрешки и прибирам, че да не ни изненада фъстъка!
Приятна и спокойна вечер на всички  Hug!

# 62
А аз си мислех за Бускопан, но не посмях да го предложа, че не бях сигурна.

Блонди, ако беше нещо много тревожно никой нямаше да те остави да чакаш толкова дни. Ще чакаме новини на 22-ри  Hug

# 63

Блонди , как не го догледа този папир бе мила. Rolling Eyes Ох, отново 4акане. Мина един месец в о4акване и неизвестност. Само се моля един лош спомен да остане след време и вси4ко да е наред с малката госпожица Praynig

При киселини имам изисан РАНИТИДИН. Ако не се лъжа се дава без рецепта , но т.к пия и други лекарства гинеколожката ми го записва и него в рецептата. Та се надявам да не те подведа Peace

# 64
Аз сега на свой ред да попитам , Блонди какво е станало ?Доколкото разбрах имаше съмнения за г.диабет нали ?Каква е тогава връзката с ЯМР или говорим за 2 различни неща , този диабет с ЯМР ли се открива , защо ще го правят ? / ЯМР -ядрено магнитен резонанс нали така ?/
По мои наблюдениа тук правят ЯМР  за щяло и нещяло , така че не се бой , звучи много страшно , но на мъжа ми на баща му му правеха ден през ден .

# 65
Здравейте и от баба Крис,  Blush дъщеря ми роди на 13.06, имаме си малка сладка принцеска.

Блонди,не влизах доста веме и сега разбирам, стискм палци, всичко ще е наред, бъди спокойна.

Ама какво време само, не спря да вали #2gunfire

# 66
Момичета, много ви благодаря за бързите отговори, успех на всички! Simple Smile

# 67

Ама какво време само, не спря да вали #2gunfire
Изгних направо , костите ми започнаха да изчезват.За първи път в живота си края на юни аз съм с цвят на кожата замразен бройлер  , бяла бяла че чак синя  ooooh!

# 68
Здравейте и от баба Крис,  Blush дъщеря ми роди на 13.06, имаме си малка сладка принцеска.

ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе, СУПЕР. Ха да ви е жива и здрава малката сладка принцеса, родена на страхотна дата  Hug Hug Hug

Jeje, не се оплаквай от времето, ами мисли другата седмица как ще си печеш дупето на морето  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ние да му мислим, където оставаме тук на това време. Моите втори ден искат разходка - ама къде да ги водя?!?
УЖАСно е

БлондиHug Hug Hug Още малко остана

# 69
  • Semmerzake, Белгия
Честита ти внучка Крис   bouquet, да Ви е жива и здрава. Много  Hug на мама и бебка. Кога ще ги нацелуваш лично ? А как се чувсва вуйчо ???

# 70
Крис, честито! Да расте здраво и щастливо!   bouquet

Блонди, още малко търпение!  Hug

От това шашаво време малкият е с обрив. Предполагам е от претопляне, но ако и утре го има отиваме на лекар. Става въпрос за малки червени петънца, които изчезват като опънеш кожата и са по цялото тяло, най-вече памперс зоната.

# 71
Крис,честито!!!  bouquet
Да е здрава малката кукла,а баба да има по-често възможност да я гушка   Hug

Блонди,спокойно- ВСИЧКО Е И ЩЕ БЪДЕ НАРЕД!!

# 72
Цветик, ти още ли си тук????????? Я, марш да раждаш  smile3513 smile3534

Liota* се изгуби....  newsm78 Стискам палци и там всичко да е ОК

После започваме да се дебнем и ние  - muyldermans, Сони, Аз и Блонди - коя ли ще е първа - пу за мен  Joy Joy Joy Mr. Green

Нали не изпускам някоя?

# 73
Нелка,тук съм още и сме 2 в 1  Joy
Бебка си се натиска и си танцува в корема,но не дава никакви признаци за излизане.Нека само да мине сряда,че тогава ми е последния изпит по езика и вече и давам и аз зелена светлина  newsm53

# 74
Хахахаха, Цветик, ти си оптимист - в сряда на изпит  hahaha hahaha hahaha Хайде стискам ти палци, да не реши малката да отговаря и тя на въпросите наживо  newsm62 Представяш ли си какъв екшън и фурор ще настъпи, ако да речем ти изтекат водите по време на изпит - хахахаха.  Joy Joy Joy

Аз от моя курс се отказах - и без това в последния месец нищо не ми влиза в главата... Иначе по план график изпитите ще са ми другата седмица, ама няма да ходя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт