БЕЛГИЯ - 24

• 51 891
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Аз нещо пак съм изпуснала - никъде не виждам новината за Лиотка, но пък виждам честитките за нея!

Лиота, честита рожбичка! Много, много радост да ви носи!  Hug Hug Hug

tsvetik, стискам ти палци вече и на краката  Hug Hug Hug

# 136
LIOTA  си има мом4енце!!Жив и здрав да и е!!О6те са в болницата,от нея после подробности..;  ylinfant

Честит син на Лиота, здрав и щастлив да расте   bouquet

# 137
Здравейте, момичета! Simple Smile
Искам да попитам имате ли близки или познати, които работят в Белгия посредством Limosa?
В интернет има много малко информация за лимоза декларациите.
Мъжът ми работи от няколко месеца чрез тази схема и засега всичко е наред, но не ми е ясно какви права и задължения има като пребиваващ и работещ в Белгия.

И още един въпрос. Какво е средното трудово възнаграждение в Белгия, по-специално в района на Атверпен, интересува ме нето?

Благодаря на всеки, който ще се отзове на питанията ми.

Желая ви всичко най-хубаво и много слънчеви дни, а на бременните - лека бременност и раждане!

# 138
Ловис, аз незнам даали ще се изкажа компетентно за лимозите, но знам, че командированите хора при мъжа ми имат всички. изпращам ти линк на който има информция за командиованите работници в европейския съюз и за правата техните и на семействата им.
http://europa.eu/youreurope/citizens/work/postings-abroad/index_en.htm
Като се разровиш пише доста неща, а и има телефони и адреси на институциите в Блегия, които могат да ти дадът подробна информация. А съм се обаждала и ми обясниха любезно.
Ох, за възнаграждението не искам пак да я почваме тая тема, много дискусии предизвика. Мисля, че в предишната Белгия 23 или ако се лъжа е Белгия 22 тема доста пописахме по въпросите.
Успех в желая!
Мамета, един въпрос по вашата част. Тука каква е практиката ако те поканят на бебе. Всъщност кани ли се изобщо. Понеже нашия хазяин има бебече, но беше в ковьоз 2 месеца, че се роди много, много рано, и спомена на мъжа ми, че ще ни покани. Има ли някаква практика тук или си карам по българската  Simple Smile
Блонди, добре ли си? Аз съвсем се обърках кой ден си на преглед, ама нещо 4 ми се мота в главата. Как е бебчо?

# 139
Лиота, честито бебче! Нека расте здраво и щастливо!!!!    bouquet

Мурчица, например при нас като идват посетители да видят бебето не носят подаръци, а картичка и вътре слагат парички. Но не знам дали такава е практиката навсякъде. Ние пък им даваме от бонбонките, които направихме с името на бебчо  Laughing

Блонди, всичко наред ли е с бебка?

Цвети, още ли сте 2 в 1???

# 140
Всичко е наред, момичета, благодаря  Hug Тази сутрин ми се обади док, че всичко е в норми, огледали са цялото бебе на ЯМР, не само мозъчето и всичко е идеално и супер  Blush Heart Eyes

# 141
  • Semmerzake, Белгия
СУПЕР БЛОНДИ, най - после !!!  newsm44 newsm44 Много се радвам, сега можеш да се насладиш на последните седмици от бременноста без излишни тревоги !!! Hug

# 142
ЙЕЕЕЕЕее, СУПЕР, БРАВО, адаш!  Hug Hug Hug

Цветик, къде сииииииии????????????

# 143
Тук съм момичета  ooooh! и още сме си 2 в 1.
Днес бях на преглед и на монитор и утре пак ще ходя.Нямам грам разкритие.......
Блонди чудесно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Много се радвам! хайде сега най-после да си отдъхнеш и да се поглезиш до края  1dating

# 144
Лелеееее, Цвети, тази твойта бебка голям инат още от сега  Joy Joy Joy

Я спретни един луд секс с мъж ти и да вземе да излиза малката, че да види какво става  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 145
БЛОНДИ,4удесни новини за теб и спокоиствие в последните дни на бременността .. balloon..

# 146
 Hug Блонди, страхотна новина, всъщност дали е новина, ние всички чакахме точно това да напишеш!

А като ми казвате за парички в картичка кажете колко да сложа на бебето на хазяина. Не ни е близък, но си имаме приказка както се казва, при положение че говорят само френски, а ние с мъжа ми сега учим и говорим.....силно казано, та си представете и каква приказка върви  Joy.
А за "лудия секс" за да тръгне бебето..... да има да вземате. При мен не помогна нищо от това дето ме съветваха: ни секс, ни миене на прозорци, ни ходене по 5км, ни стълби... нищо, само ножа....
Но да е добре бебето, другото когато и както реши природата или в крйна сметка лекаря. На всичкия ми зор при мен да се получи нормално и естествено се наложи 2 пъти да ме режат. Ама незнам ни какво е разкритие ни контракция и с двамата преносени Thinking
Продължаваме да чакаме още бройка.  bouquet
Нели, защо не вземеш да спретнеш един списък на родените през тая година бебета на форума, че аз съвсем се замотах.
А и още нещо пак за Нели се сетих, за първата страница на форума, ако искаш да включиш онлайн курсове по френски и фламандски: Ваня Иванова vanya@live.be. За следващата начална може и това да сложиш.

# 147
Момичета на 5 юли ще пътувам с полет за Шарлелоа,как да се предвижи до Брюксел или Гент?

Блонди ,радвам се за добрата новина  Hug
от тук на татък споко,и се наслаждавай на бременноста......

# 148
Еми,от лети6тето има автобус до града 6арлероа..то си има спирка  пред вход,6те я види6..автобуса спира на гарата в града и от там хва6та6 влак..има ги на 4есто,но гледай влака да е IC те са най-барзите ..успех  Peace

# 149
Еми,от лети6тето има автобус до града 6арлероа..то си има спирка  пред вход,6те я види6..автобуса спира на гарата в града и от там хва6та6 влак..има ги на 4есто,но гледай влака да е IC те са най-барзите ..успех  Peace

Благодаря ти  bouquet
Този автобус ли е така наречената линия А?

Общи условия

Активация на акаунт