тегло и ръст на 2годишно дете

• 18 707
  • 49
  •   1
Отговори
# 15
  • България/Германия
На две годинки е била 88 см и 10.9 кг. Педи каза тогава, че е малко лекичка за този ръст, но след като е здрава, жизнена и си хапва добре, не вижда абсолютно никакъв проблем. Според мен сте си съвсем добре  Peace

# 16
  • София
твоето колко е, че се тревожиш Simple Smile

иначе нямам точни записи за 2, но някъде около 92-4 см и 10,5-11 кг... момче
ами доста сме 13кг и височина 93см

Сега си погледнах файла - на 2 години и 1 месец синът ми е бил 16 кг и 96 см. Но той е роден голям и си расте така - много по-едър от връстниците си.

# 17

Сега си погледнах файла - на 2 години и 1 месец синът ми е бил 16 кг и 96 см. Но той е роден голям и си расте така - много по-едър от връстниците си.
то и ние сме родени малко повечко 3855кг 52см и аз с това се успокоявам че от малка си върви едричка.
благодаря ви за отговорите,да са живи и здрави дечицата ви Simple Smile

# 18
  • София

то и ние сме родени малко повечко 3855кг 52см и аз с това се успокоявам че от малка си върви едричка.

Синът ми беше 4340 гр и 54 см.
И двамата с мъжа ми сме едри, няма на кой да е дребосък.

# 19

Синът ми беше 4340 гр и 54 см.
И двамата с мъжа ми сме едри, няма на кой да е дребосък.
оо браво да е жив и здрав  Simple Smile

# 20
То се оказа, че има две еднакви теми та да се запиша и в тази
Сега на 2,5 м. е 98 см и 15 кг.
Роден е недоносен - така че не смятам че има връзка между едното и другото. И в никакъв случай не е дебел. Въпроса е как изглежда твоето дете в твойте очи , явно нещо те притеснява? Какво е то?

# 21
ами не изглежда дебела единствено има бузки и ''бебешкото коремче'' но тя си яде доста добре и имам чувството,че не 13 а ще стане 16кила..избягвам всякакъв вид сладкиши и разни такива но си хапва от малка си има апетит Simple Smile

# 22
  • България/Германия
Радвай се, че има апетит Peace Ако се движи много детенцето, както е типично за тази възраст, няма да напълнее, спокойно Wink

# 23
Ами то коремче имат всички деца...на моя син му изчезна коремчето когато беше болен две седмици.
Иначе на ядене му давам около 250 мл. ядене за да не му се разшири стомаха и между яденетата яде доста плодове. Сладко давам максимум два пъти в седмицата... миналата седмица е изял едно барни. Иначе е на фаза близалки...почти всеки ден вземаме близва , два - три пъти после ми я дава да я прибера и дотам. Имаше и период със Зрънчо сега не иска и какъв ли не друг...но никога не съм отказвала плодове. Влизаме зимата в магазина и той знае че може да си избере едно нещо - той избира резан диня - прежалих 6 лева и диня с вкус на пластмаса. Но реших че ако откажа ще всемем я Зрънчо , я Барни...и сега предпочита плод пред тях.

# 24
ами не изглежда дебела единствено има бузки и ''бебешкото коремче'' но тя си яде доста добре и имам чувството,че не 13 а ще стане 16кила..избягвам всякакъв вид сладкиши и разни такива но си хапва от малка си има апетит Simple Smile

До 3 г. и моето беше така, след това рязко спря, даже свали 2-3 кг. Според мен това си е период на бърз растеж, след 3 г. вече нещата се нормализират.

# 25
и аз така се надявам смисъл не да спре да се храни но да понамали.иначе аз не давам повече от 200гр на ядене,хапва си и плодове..също се боря с зрънчотата и солетите аз не купувам но навън се някой ни черпи по малко....движи се много мога да кажа,че когато не спи постоянно е в движение,бяга.скача катери се и т.н.т.. да са живи и здрави Simple Smile

# 26
Е, щом им стигат 200 гр., значи е добре  Simple Smile
Дъщеря ми изяждаше по 300-400 грама на ядене.
Даже детската кухня по норма е повече от 200 грама (1-во, 2-ро и 3-то).

Не знам защо са ти втълпили, че детето ти има проблем, няма такъв, не се притеснявай.

# 27
  • България/Германия
Аз пък изобщо нямам представа какъв грамаж изяжда. Сипвам, яде, колкото иска, понякога няколко лъжици, друг път омита всичко и си иска допълнителнo Wink

# 28
Аз пък изобщо нямам представа какъв грамаж изяжда. Сипвам, яде, колкото иска, понякога няколко лъжици, друг път омита всичко и си иска допълнителнo Wink

Peace
Аз си спомням, че изяждаше по около 2 бурканчета, затова си мисля, че е било 300-400, но е абсурдно да се мери, все пак човек не яде всеки ден едно и също количество, понякога не му се яде, друг път повече.

# 29
  • София

Peace
Аз си спомням, че изяждаше по около 2 бурканчета, затова си мисля, че е било 300-400, но е абсурдно да се мери, все пак човек не яде всеки ден едно и също количество, понякога не му се яде, друг път повече.

Точно така. Синът ми въпреки че е едър за възрастта си не яде много.

Общи условия

Активация на акаунт