Частни детски градини и ясли - София (5)

• 123 407
  • 766
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Бихте ли споделили отзиви за частна ясла в Младост.
Ще съм много благодарна.   bouquet

# 181
Здравейте, от известно време следя темата; бих искала да попитам дали някой има отзиви за този детски център - http://usmivkabg.com/ ?
Извинявам се, ако е обсъждан вече, нямам възможност да прегледам старите теми.

# 182
Здравейте на Всички Simple Smile
Нямам намерение това да прозвучава като реклама, но искам да информирам за една от детските градини в списъка, която е с нов адрес и телефон. Става дума за:

„Първа частна детска градина”, София, Хаджи Димитър; английски 3 пъти седмично; 7.00-20.00 ч.; изобразително и приложно изкуство, музика, танци, художествена гимнастика, зелено и бяло училище; градината е със голям собствен двор; 400 лв. месечно/с включена храна/. Има промяна в адреса на Първа частна детска градина. Новия адрес е на ул. Найден Георгиев 50 , зад магазин Практис в ж.к. "Хаджи Димитър", София. Телефона на директорката на ПЧДГ - Ваня Пампулова е 098 884 88 65. http://1detska.eu

# 183
  • София
Здравейте на Всички Simple Smile
Нямам намерение това да прозвучава като реклама, но искам да информирам за една от детските градини в списъка, която е с нов адрес и телефон. Става дума за:

„Първа частна детска градина”, София, Хаджи Димитър; английски 3 пъти седмично; 7.00-20.00 ч.; изобразително и приложно изкуство, музика, танци, художествена гимнастика, зелено и бяло училище; градината е със голям собствен двор; 400 лв. месечно/с включена храна/. Има промяна в адреса на Първа частна детска градина. Новия адрес е на ул. Найден Георгиев 50 , зад магазин Практис в ж.к. "Хаджи Димитър", София. Телефона на директорката на ПЧДГ - Ваня Пампулова е 098 884 88 65. http://1detska.eu

Еееййй, супер, че тук една потребителка се скъса да ги търси Simple Smile

# 184
  • Sofia
Ето ме аз съм дето все за тях питах:) разгеле / дано така се пише/ та ще отида отново, близо ми е, дано скоро някой все пак смени телефона за връзка че са си с 098 и са неоткриваеми! Благодаря за инфото!

Здравейте, от известно време следя темата; бих искала да попитам дали някой има отзиви за този детски център - http://usmivkabg.com/ ?

И мен ме интересува, предлагат ни цени с отстъпка, не ми е близо но с транспорта може да е ок, та да помоля и аз който знае нещо Hug

Последна редакция: ср, 19 дек 2012, 19:39 от AnMary

# 185
Бихте ли споделили цени? Изглежда много добре и ми е сравнително близо.   bouquet

# 186
Извинявам се, ако е обсъждана тази детска градина, но нямам време да прегледам цялата тема! Може ли да сподели някой пресни впечатления от ЧДГ "Мила" - персонал, база, отношение към децата, обучение,има ли медицински персонал и т.н.? Всяко мнение ми е ценно и благодаря за което! Имам същите въпроси и за "Българанче" в кв. Павлово.

# 187
  • София

Дъщеря ми тръгва от средата на септември в Коколино. Не е идеалното място, но на нас ще ни свърши работа.
В апартамент са и мястото не е много, но е добре подребено, функционално и е чисто. Нямат двор, извеждат децата в парка отсреща (има пресичане на улица).
4 жени са за 12 деца, като 3-те са там постоянно, а 4-тата е сестрата, която е на половин ден.
Препоръчаха ми я като място, където "децата не плачат сутрин"  Laughing
Подчертавам обаче, че още не сме я посещавали.

# 188

И мен ме интересува, предлагат ни цени с отстъпка, не ми е близо но с транспорта може да е ок, та да помоля и аз който знае нещо Hug

Да не работим в една фирма?  Mr. Green

malka_mravka, 495 лв на месец е цената с корпоративна отстъпка,  не знам колко е редовната цена.

# 189
  • София
Здравейте,

Препоръчаха ми детска градина по метода Монтесори, която се намира в кв. Лозенец. За съжаление, жената не можа да се сети за името. Единствено разбрах, че е с изучаване на Английски език. Гледах списъка на 1 стр., но не можах да намеря инфо за такава. Някой да се сеща коя може да е?  newsm78

# 190
Може би е имала предвид родителския кооператив Светулчета, които работят по метода Монтесори и се намират точно в Лозенец.
Тук има повече за тях - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=644954.0

# 191
  • София

Дъщеря ми тръгва от средата на септември в Коколино. Не е идеалното място, но на нас ще ни свърши работа.
В апартамент са и мястото не е много, но е добре подребено, функционално и е чисто. Нямат двор, извеждат децата в парка отсреща (има пресичане на улица).
4 жени са за 12 деца, като 3-те са там постоянно, а 4-тата е сестрата, която е на половин ден.
Препоръчаха ми я като място, където "децата не плачат сутрин"  Laughing
Подчертавам обаче, че още не сме я посещавали.
Благодаря то Бърди, с нетърпение ще чакам отзиви Simple Smile

# 192
  • София
Може би е имала предвид родителския кооператив Светулчета, които работят по метода Монтесори и се намират точно в Лозенец.
Тук има повече за тях - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=644954.0

adi_27 благодаря за информацията. Вероятно става въпрос за друга, защото тя каза, че таксата е около 800 лева. Но този център също звучи интересно. Ще го проверя и него   bouquet

# 193
  • София
Здравейте,

Препоръчаха ми детска градина по метода Монтесори, която се намира в кв. Лозенец. За съжаление, жената не можа да се сети за името. Единствено разбрах, че е с изучаване на Английски език. Гледах списъка на 1 стр., но не можах да намеря инфо за такава. Някой да се сеща коя може да е?  newsm78

Тук имам чувството, че някакво недоразумение се е получило.

Има Монтесори градина в Лозенец, но таксата ѝ е значително по-ниска и изучаването на английски е общо взето средно статистическо (т.е. толкова, колкото във всяка друга градина, не е интензивно и обикновено човек не споменава този факт, говорейки за градината). Това е Камелини на ул. Богатица Simple Smile

Има и градина с подобна на спомената такса и с изучаване на английски език (т.е. говорят само на английски на децата или по-скоро имат амбициите да правят така), в Лозенец е, но пък тя не е Мотнесори Simple Smile Става дума за Тути на Червена стена (на 2 пресечки от Камелини Simple Smile )

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 15:50 от Stelfy

# 194
Има и градина, в която учат английски, по Монтесори е и таксата е 800лв, но се намира в кв. Витоша.
Преди информацията за таксата, род. кооператив покриваше най-добре всички условия, но сега вече не знам  Laughing Едно от условията не е така, ама кое ли е?

Общи условия

Активация на акаунт