Отслабване с диетата на Д-р Гайдурков

• 224 475
  • 537
  •   1
Отговори
# 195
Ади,при нас семейно солта вече не съществува в къщи
но съм правила по Димков картофени дни и заради богатството им на калий,диуретичния ефект се засили и имах по -1кг на ден.
Ти пиеш ли чая от 17-те билки?
А с какво си овкусявате храната вместо сол? Аз за себе си нещо все не мога да постигна задоволителен резултат.
По колко дни се кара на картофи? Колко картофи ядеш? Предполагам, че се ядат варени? Овкусяваш ли ги с нещо? И колко отслабваш за цялото картофо-ядене  Laughing?
Аз 17-те билки пих много отдавна, после харесах най-много едни 7 билки, които са други + отвара за затлъстял черен дроб от аптеката на ул. Поп Богомил. 17-те билки ми помогнаха да престана да се тъпча с боклуци, но 7 ми убиват апетита по-добре.

Мартина, какъв е този Бос? Нещо не се сещам. За сладко са предвидени фурми, сушени смокини и пр. сушени плодове. Много харесвам смес от фурми, орехи и какао, всичко добре смляно и оваляно на топчета - бомбони. Може да се оваля в кокосови стърготини, неподсладени. Те нали са ядки. За бъза напиши в гугъл БЪЗ и виж какво излиза.

Днес най-после си сготвих нещо като хората - черен ориз с тиквички, моркови, целина, лук и чесън + подправки + кокосови стърготини. Това смесено със сурови моркови, пресен лук, чесън, джинджифил.

# 196
Ади,с любими подправки.Аз съм фен на магданоз,ябълков оцет,люто и така спря да ме впечатлява солта.Преди злоупотребявахме семейно.
Картофи-от 1 до 3 дена дава Димков,пекани също може,с лук,магданоз за овкусяване.До 1кг на ден.Той разрешава и до 3 лъж.ягодово натурално сладко.Това го прескачам.
Днес и аз бях на кокосово мляко-много ми хареса-гъсто като сметана и в него сложих различни плодове и ме държа сита до сега.
Martina 329 237,опитай с монодиета.2кг за седмица ще свалиш със сигурност.Аз след постите също ще направя един курс.

# 197

А с какво си овкусявате храната вместо сол? Аз за себе си нещо все не мога да постигна задоволителен резултат.

Мартина, какъв е този Бос? Нещо не се сещам. 

Ади, аз използвам хималайска сол.
А Бос-ът е любимият ми сладолед, който не съм вкусвала от 2-3 години.Е, днес се предадох-тъй като цяла нощ бях на работа и ръфах салати, та спала-недоспала-се изложих.
Нощният труд е допълнителен минус към възрастта ми.... Sick

# 198

Martina 329 237,опитай с монодиета.2кг за седмица ще свалиш със сигурност.Аз след постите също ще направя един курс.

Sun sea, точно картофената разучавам, мисля си и за ориз отново.Чувствах се прекрасно с него, никакъв глад не усещах за сладко или каквото и да било.
Лошото е, че идват отпуски и почивки, а тогава спазването на режим е почти невъзможно.Поне две седмици няма да посещавам любимите си танци и масажи, но ще заложа на плуването и рибни специалитети.

# 199
и аз от оризени дни отслабвам също.
за това от понеделник по ден на ориз,картофи,спагети,риба..
нощния труд много обърква диет схема.

# 200
и аз от оризени дни отслабвам също.
за това от понеделник по ден на ориз,картофи,спагети,риба..
нощния труд много обърква диет схема.
Ами- да започваме, какво ще кажеш.Готова съм.

# 201
С удоволствие.От понеделник става ли?

# 202
Да.
В понеделник-ориз.
Вторник-картофи.
Сряда- пак съм вечерта на работа...
Четвъртък-риба.
Приемам всякакви идеи.  bouquet

# 203
става.
от събота ще продължа-кис.мляко или яйца.неделя-почивка-ден сладко и изкушения за раздвижване на метаболизма,а? Wink

# 204
А Бос-ът е любимият ми сладолед, който не съм вкусвала от 2-3 години.
Специално съм си купила машинка за сладолед, че да не изпадам в такива изкушения. Тази година не съм имала нетърпимо желание за сладолед, но ако се появи - ще го направя с мляко блендирано с фурми + естествена ванилия. Като млякото ще е нехомогенизирано - на Добрев, примерно, а може да експериментирам и с конопено.

И на мен ми се върти да пробвам и с картофите и с ориза.

# 205
Ади,хайде с нас! Hug
Дойде и моя последен ден,независимо,че мога да продължа.
Благодаря ви,момичета,за компанията и подкрепата.Във вашата компания ми беше изключително приятно.Надявам се,че през следващите пости,ще направим поне 10 дена заедно.  bouquet  bouquet  bouquet
Усмихната и релаксираща неделя! Hug

# 206
  • Пловдив
Здравейте!Приемате ли нови Grinning?От днес и аз съм с вас,досега съм на една ябълка и 2 резена диня.Надявам се да издържа 2 седмици или поне ще се опитам с всички сили Grinning.

# 207
Жижи,добре дошла! Hug
Желая ти много минуси!
разкажи от колко кг започваш,колко искаш,какви диети си опитвала до сега.
Ако не бъркам,ти беше предложила една доста успешна диета,при която през ден се караше на плодове и зеленчуци-понеделник,сряда и петък.Вторник и четвъртък-във ваканция.

# 208
Добре дошла и от мен, Жижи! Пожелавам ти успех!

До сега имам резултат - 3 кг и 200- 300г.
От днес започвам захранване. Току що си сготвих доматена супа с много зеленчук и малко ориз. Сипах си да изстине и ще си хапна. Тази сутрин ми причерняваше като се навеждах по някакъв повод. Затова стига вече само суровоядство.
Лек ден! 

# 209
  • Пловдив
Жижи,добре дошла! Hug
Желая ти много минуси!
разкажи от колко кг започваш,колко искаш,какви диети си опитвала до сега.
Ако не бъркам,ти беше предложила една доста успешна диета,при която през ден се караше на плодове и зеленчуци-понеделник,сряда и петък.Вторник и четвъртък-във ваканция.
За съжаление не аз съм предложила тази диета,но ми се струва интересна.А в събота и неделя какво се прави?Иначе аз съм 165см.и започвам от 64кг.Исками се като за начало да сваля до 60, а после ще видим Grinning.Днес съм на един банан,5-5 кайсии и 50гр.сурово кашу.За довечера имам пъпеш и диня.

Общи условия

Активация на акаунт