Отслабване с диетата на Д-р Гайдурков

• 224 479
  • 537
  •   1
Отговори
# 180
Моля ви да припомните идеята за чай от бъз- освен детоксикиращ ефект, какви други има.
И как се приготвя, естествено!Предварително благодаря!

Пролетна, най-приятелски ти завиждам!Написаното то теб ме амбицира да продължа, трябва да успея  и аз.

Хубав ден на всички!    bouquet

# 181
Аз ям плода.За много неща е-според Димков-най-българската и полезна билка-имунитет,обмяна,отслабване,тонус,кръвопречистване....
Или спазвай индикациите на пакетчето.
Сега пия студен чай от цвят бъз,после пак ще ям сушени плодчета.
Мартинче,няма да се предаваме.Като бях на 20 и ,ден -режимност и ограниченост,и кг го нямаше..Сега ми трябва по седмица за същото..Но пък след такова пречистване и обновяване на клетките,пак ще заработят като на 20г. Grinning

# 182
  • София
Здравейте девойки , от доста време чета в този форум и едва сега се присъединявам към вас ох и аз имам едни  Embarassed 10-12 кг за сваляне  #Cussing out #Cussing out и от години си ги влача , то не беше Дюкан то не беше Лида дай дахо то не бяша точкови диети и тн и незнам какво да правя  Cry Cry

# 183
bilqnita, добре дошла тук! Дано да се почувстваш добре на този режим, струва ми се че е по благотворен от другите неща, които си пробвала. Ще чакаме да споделяш как вървят нещата.
Мартина, аз бъзака го дъвча сутрин на гладно. Започва се от 5 зрънца и се увеличават с едно на ден до 20. После се пият така дълго време. По принцип започнах да го взимам за отслабване, като обаче може да трябва да се взима няколко месеца преди да се усети ефекта. Бъзакът е плодът на тревистия бъз. Ти какво направи, още ли си на режима?
sun sea, днес гледах чиа в Карфур в био частта - ами 200 г. са за 9 лв, т.е. 45 лв. килото и нещо не ми се дават тези пари, пък и не знам как да я консумирам тази чиа. Това са едни съвсем миниатюрни зрънца. На опаковката пише, че чиа била най-добрият източник на Омега-3, но конопът също е. Купих си книгата за лечебното гладуване на Брег. Да видим кога ще успея да я прочета. Аз купувам небелен коноп на женския пазар - има едно магазинче съвсем в началото откъм Пиротска за семена и ядки. С него става млякото, май беше 5 лв. за кг. Не знам при какви условия живееш, но блендери в днешно време навсякъде продават.
happysmile, таханът от край време ми е заместител на олиото през пости. Може да пробваш и с млени ядки - стават много добре в кафемелачка.
Paia4e_54, какво става с теб?

# 184
Paia4e_54, какво става с теб?
Тук съм,Ади LaughingМай инатът ми е по-голям от глада.Днес пътувах и затова не съм писала.Сутринта нямах време дори да се претегля,но не очаквам нов минус.Дванайстият ден е към края си .Изкарах го на 1 нектарина за закуска;2 домата и 2 корнишончета за обяд;малко джанки и шепа орехи към 17 ч.и пак домати и краставици за вечеря.През деня се чувствам добре,но вечер ми е мн.трудно.Стомахът ми непрекъснато гори,като че ли съм яла люти чушки на гладно #2gunfireНа всичко отгоре трябва и да готвя за семейството-абе...не е за разправяне.
Сега да кажа добре дошла на bilqnita Hug
Sun sea,Proletna продължаваме,нали?
А на Ади и  happysmile успешно захранване  chefМоля ви да споделяте тук менютата си както и отражението им върху теглото ви.Ще ни бъдете мн.полезни като дойде и нашият ред.

# 185
малко джанки и шепа орехи към 17 ч.
Нали не смесваш плодовете с ядки? По инструкции се ядат отделно - 2 часа разстояние.

# 186
Да,Ади,права си,но не можах да се въздържа.По принцип винаги ям плодовете отделно Heart Eyes

# 187
Paia4e_54,разбира се,че продължаваме.То не остана.. Hug
Proletna,ти как си? Hug
bilqnita,добре дошла и от мен! Hug
Adriana71,как върви захранването? Hug

# 188
Здравейте! Тук съм! Благодаря за поздравленията! Тази сутрин бях - 3 кг. Чувствах се страхотно! Но  утре не знам! Днес съм на 2 праскови, печени  тиквички с оцет и чесън, но и няколко залчета от корички хляб, също салата от домати и краставици. Не ям ядки, нито семена, но ми беше много горещо и пих малко безалкохолно. Утре сутрин сигурно ще съм на +.
За навиване взимам пълно 3- литрово шише и си мисля, че толкова съм махнала от себе си, колко ще е прекрасно да махна поне още толкова и да мога да си купя нова рокля. Обикновено ходя с панталон и туника, рядко поли и блузи. Но ми се иска хубавка лятна рокля с деколте и презрамки. Но за целта трябват още усилия. Хайде, лека нощ! Пожелавам ви воля и успех!

# 189
Добро утро,момичета GrinningЗапочвам 13-я ден от диетата ядосана и обезверена,защото за последните 2 дни не съм свалила нито грам #2gunfireЗакотвила съм се на 58,0 кг.и това е.Едва ли днес и утре ще мръдне кантара.
Чета ,че Proletna продължава да сваля Heart EyesДано и другите момичета да се похвалят със същото.

# 190
  • София
Здравейте Hug.
Аз продължавам със захранването, не знам дали го правя правилно, правя го по усет Rolling Eyes.
Вчера - закуска череши, обяд - леща и салата зеле, домати и краставици, с.з. - череши, вечеря - задушени зеленчуци и същата салата.
Днес мисля да добавя зелен боб.
Paia4e_54 - не се отчайвай Hug. Почти всяко сваляне не е постоянно надолу, а стъпаловидно - редува се сваляне със задържане, тялото се адаптира. Ще свалиш и по време на захранването, ще видиш Hug.
Пролетна - честити 3 килограма Hug.
Хубав ден  bouquet.

# 191
Привет,момичета! Hug
Paia4e_54,бавно,но славно и трайно! Hug
happysmile ,браво за постепенното захранване.  bouquetТам и след глад,умея добре да се издъня..Сега поне ще продължа с постите и е успокояващо.
Ади,как си? Hug
Аз продължавам..2 дена ми се ядеше само диня с бадеми,сега ядките вече не ми са приоритет..Затъжих се за зеленчукова супа,картофи,ориз и спагети..Размечтах се вече..
Прекрасен ден! Heart Eyes

# 192
Трети ден захранвене. Днес дотук съм на конопено мляко и грах с пълнозърнест ръжен хляб. Ядките съм ги свела до минимум. Имам вкъщи запаси от хляб Местемахер и горчица и това ми е голямо солно изкушение. Иначе си приготвям храната без сол. Като изконсумирам въпросните изкушения, няма да купувам повече такива.  Mr. Green Следобеда предстои диня и може би салата от маруля. Пак добре, че са пости, както казва sun sea, и не мога да се изкуша и по-зле. Няма да ми е трудно да се храня с храните по Гайдурков, но да махна солта е по-трудно. Иначе за олио не се изкушавам. Ядките вършат достатъчно добра работа.

В тези жеги почти не излизам. От утре щяла да падне температурата. Паяче, според мен ако изкараш и последните два дни, все някакъв ефект ще имаш. Това дето ти пари като от люта чушка само да не е някоя язва. happysmile, струва ми се че отлично се справяш, за разлика от мен, но и аз горе-долу успявам. Proletna, по-добре се изкушавай с нещо по-режимно - сушени плодове, грах, жито и пр. sun sea, и ти си се затъжила по някои неща. Ако ще ядеш спагети и ориз, непременно си купи качествени пълнозърнести! Картофите Гайдурков не ги препоръчва нещо. Аз за сега не съм ги яла.
 Hug  bouquet  Hug

# 193
Ади,при нас семейно солта вече не съществува в къщи повече от 15год.след като прочетохме разработките на П.Брег за нея,но за съжаление всичко купешко си е солено.Но се свиква на безсолно,започваш да усещаш нови вкусове.
Не знам мнението на Гайдурков за картофите,но съм правила по Димков картофени дни и заради богатството им на калий,диуретичния ефект се засили и имах по -1кг на ден.
Радвам се,че се затъжих за варива и през ум не ми минава за сладки боклуци и тестени.Ако това ми избие режима,ехее... Laughing
Ти пиеш ли чая от 17-те билки?

# 194
Здравейте!
Окончателно се отказах днес, след като, освирепяла за сладко, въведох към захранването си един голям Бос. Embarassed
Без сол мога, без сладко-не.А от него най-качвам.
За утре съм приготвила салата от домати, краставици и чушки за обяд- не съм яла такава в последните 13 дни, а за вечеря-марули с риба тон.
До понеделник трябва да измисля с какво друго да се захвана, за да сваля последните 5-6 кг.При всичките лишения, физически натоварвания по 4 часа седмично, толкова трудно се случват нещата, че .......
Имам цвят от бял бъз, за това ви питах как да го пия.
Ще ви чета.Желая успех на всички!!!!

Общи условия

Активация на акаунт