Отслабване с диетата на Д-р Гайдурков

• 224 502
  • 537
  •   1
Отговори
# 165

Мартинче,с теб имаме еднакви резултати HugИ те май са най-ниските.

Да не би ЕГН-то нещо да се намесва newsm78
Започвам да се обезверявам-за 10 дни- 1,200 и нито грам повече.Със съвсем леки прегрешения....
Май ще се огледам за нещо друго.

# 166
Момичета, май и аз ще започна да захранвам. Днес не можах да хапна никакви плодове. И салата не ми се яде. Днес май се получи ВМ НВД само на зеленчуци на обяд и 100 г. ядки. Мисля си, че мога да си направя готвени зеленчуци и ориз. Като че ли имам нужда да си почина от всякакви мазнини, вкл. ядки. Да видим утре сутринта как ще се чувствам. Днес ми се наложи следобеда и вечерта да се наливам с отвари, за да си загрея коремчето. Имам нужда от топла храна, струва ми се. Мисля, че 10 дни са добро постижение. И без това постите са кратки.

# 167
Добро утро Grinning Аз имам още 200 гр.минус,така че режимът действа!Дотук точно два кг.свалени за 10 дни.Не е чак толкова зле  newsm78
Ади и аз като теб вечер си викам ,че съм дотук,ама сутрин като видя колко ми е залепнал корема и пак се амбицирам Hug
Мартинче имала ли си по-голям успех с някоя друга диета?Защото аз и с другите свалям мн.бавно.И не мисля че е от ЕГН-то.Тук във форума пишат доста по-възрастни жени и резултатите им са мн.по-добри.За себе си го обяснявам с многото правени диети(организмът ми е свикнал с какви ли не  ограничения)и с малкото кг.които имам да свалям.Според калкулатора вече съм с идеално тегло.
Sun sea,happysmile само така,момичета Heart Eyes

# 168
Паяче, не знам, може да мина на зеленчукова супа за днес. Все още е рано, ще изчакам до обяд. Аз съм почти на - 4 кг без малко. То това си мислех и аз, че ако сте слаби дами, които искате да придобиете тяло на манекен - това обяснява нещата.
Другият вариант е да мина на зеленчукови фрешове, но какви? Освен домати и краставица май друго не ми харесва като идея.
Вие с какво си овкусявате салатите? Ще ви бъда благодарна ако ми дадете някакви съвети.
Мисля че от тази диета се разхубавих - лицето ми и цялата глава се освободиха от някакви отоци, явно. Имам и енергия вече, бих могла да правя някаква по-динамична гимнастика.
Мартина, ти вечер ли се теглиш? Върти ми се в главата да премина на оризовата диета - ориз със сурови плодове и зеленчуци. Мартина с нея е отслабнала 5 кг. за две седмици. Също е без сол, но и без никаква мазнина.
sun sea, браво на теб, ти си най-големият ентусиаст тук.

# 169
След малко тръгвам на работа и затова пиша толкова рано. Момичета, аз съм почти  на 59 г, значи вече възрастна според нашите географски ширини. Въпреки това, искам да изглеждам добре и да се обличам хубаво. Жените на моята възраст могат да изглеждат чаровни при днешните козметични средства и достатъчно разнообразие от хубави дрешки. Макар че, никак не съм раздрусана, имам добра стойка и хубава походка, кг ми са в повече. Ето защо искам да свалям и в момента се получава. До сега за 10 дни съм свалила 2 кг 8оо г. Имах леееки прегрешения, но и 2 водни дни- на 11 и 19 юни. Резултатът ми е добър и ще продължа. Готвя за съпруга и сина ми, но не се изкушавам  да ям. Чак в понеделник ще си включа готвени зеленчуци /зелен фасул, зеле с домати, доматена супа и така ще продължа до Петровден. След това ще включа 2 пъти в седмицата пиле и риба, малко изкиснато сирене и малко мляко. Написах това, за да ви мотивирам. Вие сте по- млади и е хубаво за вас да подържате добра форма! Приятен ден! И не се отказвайте! Взимайте пример от мен- по- старата!

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 08:20 от Proletna

# 170
  • София
Здравейте Hug.
Аз от вчера се захранвам - включих едни задушени зеленчуци на вечеря(грах, моркови, броколи и царевица).
Днес - 90 гр. ядки и 400гр. кайсии, следобяд - ябълка, а вечеря - салата. Днес - утре пак ще ям задушени зеленчуци или варен грах.
Аз в момента съм 53-54 килограма, със спорта доста съм се свила като мерки. Лошото е, че нямам вече лице и гърди- 1 номер надолу в сутиените(първо там свалям). Но пък и другата част е добре, та е поносима жертва.
Хубавото на пречистването е, че кожата ми е по - добре и овладях апетита, който ме гонеше.
Енергия нямам особено и едно главоболие ме гони, но то не е от храната.
Adriana71 - в някоя от темата обясняваха за зеленчукови смутис, пусни в гугъл търсене на рецепти. Ще ти цитирам пример:
Зеленчуковите смути се правят от домати, моркови, младо цвекло, авокадо, краставици, целина и спанак. Сместа се подправя с босилек, кориандър, мента и други ароматни подправки.
Или смути зелено утро -
 •4-5 листа от къдраво зеле (kale)
 •3 зелени ябълки, почистени от дръжката само
 •сока от 1/2 лимон
 •1 чаш вода
 •1 чаша лед
Приготвяне:
 Смесете всички съставки в блендер и пасирайте до фина еднородна смес. Зелено утро!

Като цяло с добро пасиране и лед май всичко става Simple Smile.
Хубав ден  bouquet.

# 171
Proletna newsm74 Искрено ти се  възхищавам!!!Браво
Ади дръж се,моля те!Малко остана.А за оризовата диета-тя е на същия принцип като тази.Отслабването е за сметка на безсолната храна и малкото ккал.Не мисля,че ще свалиш много ако я започнеш веднага след захранването.

# 172
Здравейте момичета, не се сърдете, но започнах да захранвам. Имах проблем със съня. Като хапнах малко зърнени и веднага заспах. Освен това ми се очертава ходене в Гърция на манастир за Св. Св. Петър и Павел и е по-добре до другия четвъртък да съм захранила (тогава заминаваме рано сутринта). Досега никога не съм правила подобен режим, нито мога да спазвам някакви специални диети. Така че тези 10 дни са постижение. На Лидия Ковачева съм издържала по 1 ден. Освен това при мен тези - 4 кг. са много за 10 дни. Просто почувствах, че съм стигнала до някакъв предел на организма си и го послушах. Все пак не съм под лекарско наблюдение и не съм в първа младост.
хепи, мерси за рецептата, но за този път толкова. Следващото гладуване може да го направя със смутите. Ти на зелева супа ли беше казала, че ще си?
паяче, благодаря и на теб. Може би в бъдеще ще издържа по-дълго. Все пак пости ще си има и в бъдеще. Радвам се за теб, че си постигнала идеалното си тегло.
Пролетна, благодаря и на теб за споделеното. Сигурно изглеждаш много добре за възрастта си. Аз отскоро научих и за Лидия Ковачева и за Гайдурков (в деня, в който пуснах темата), така че тепърва ще набирам опит и скорост.
Така или иначе ще бъда с вас до края.  newsm51

# 173
  • София
хепи, мерси за рецептата, но за този път толкова. Следващото гладуване може да го направя със смутите. Ти на зелева супа ли беше казала, че ще си?
[
Аз ще продължа с разделно хранене като ще наблягам на пресни салати и ще огранича много въглехидратите Peace. Това след като се захраня Simple Smile.

# 174
Здравейте и от мен! Hug
Proletna,радвам се,че продължаваш с мен.
Успешно захранване на останалите! Peace
Ади,аз ти препоръчвам Пол Брег с книгите му."чудото на гладуването"е невероятно обяснено и доказано за солта,пр.мляко и др.,но е много хард като режим.Останалите му книги-рецептите и природосъобразния начин на живот са съобразени с ежедневието ни.Мисля,че ще ти допаднат,виждам,че си търсеща и амбициозна личност за начина на хранене.След него,вече толкова години,и на професионално мед.ниво,никоя теория не ме убеди. А неговия живот сам по себе си е доказателство..
Ти ще продължиш с постите,нали?
На Лидия Ковачева на плодове и аз не мога..Прилошава ми,а на вода нося..
Ще се радвам да направим още един курс,пречупен и през нашия опит и призма през следващите пости.
Хубав ден,момичета! Hug

# 175
Ти ще продължиш с постите,нали?
sun seawaveyразбира се че продължавам с постите и то по схемата за захранване на Гайдурков.  Crossing Arms Днес кантарът е мръднал нагоре, но това е нормално. Малко попрекалих вчера с количествата. Но от това днес не ми се яде.  Sick Вчера ядох бразилски орехи, домати, варени червени чушки без подправки, ръж и нахут с тахан. Рядко ям толкова стабилно. Joy По принцип избягвам бобовите, защото ми действат надебеляващо, но това беше изключение. За днес: закуска - остатъкът от варените чушки; планирам обяд - домашно мляко от сурово набъбнато конопено семе; вечеря - диня. Надявам се да продължа да свалям до края на постите. През миналите пости се храних подобно на режима на Гайдурков, но със сол: малко хляб Местемахер, без бобови, малко готвени гъби, малко зехтин/студено пресовано олио, иначе само салатки, ядки и малко плодове и смъкнах не малко, като повечето от сваленото го задържах.
Мисля, че ми се наложи да спра режима, защото ми изстина коремът, от една страна, от друга - черният ми дроб е леко слаб - явно бях достигнала лимита на фруктозата, с която може да се справи, и затова не ми се ядяха и плодове. Имаше опция да премина на пълен глад - но имам работа и другата седмица ми предстои изпит, за който се готвя. Така че се наложи да прекъсна.  newsm61 А и не мога да устоя на изкушението да отида на пътуването!
Успешен диетичен ден на всички!

# 176
Добро утро! Hug
Ади,радвам се,че продължаваш да пишеш тук.Вчера и за мен беше колебаещ ден,защото бях на чуждо място и се изкушавах да пробвам местни постни ястия,но надделях над желанието..Харесва ли ти конопеното семе?Много хубави неща съм чела,но не съм го пробвала,както и чията.Ползотворна подготовка за изпит!
Момичета,някой друг продължава ли?
Прохлада в горещината ви желая! Hug

# 177
  • София
Здравейте  bouquet.
Вчера менюто ми беше - за деня около 150 гр. ядки, разпределени на два пъти, 300 гр. кайсии и задушени зеленчуци със салата печени чушки.
Днес - закуска - череши, на обяд ще включа леща и салата, с.з. - кайсии, вечеря салата.
sun sea - браво за волята  bouquet.
Ади - имаш интересни неща в менюто, аз никога не съм експериментирала(ни със семена, ни с тахан). Ще трябва да пробвам Crazy.
Хубав петъчен ден  bouquet.

# 178
Конопеното семе е много добро. Накисва се от вечерта. На сутринта, заедно с водата от накисването се блендира и прецежда. Получава се бяла течност, много свежа и вкусна и много прилича на краве мляко и на вкус.
В Карфур видях книгата на Пол Брег. Днес май ще ида до там и ще използвам да я купя.

bouquet

# 179
Коя от всичките му?
В алтернативния имаше тема-"лечебния глад"и там имаше нещо от него..
Ади,това с конопеното много вкусно звучи,но при липса на блендер, други възможности има ли?Чия пробвала ли си?
happysmile , Hug

Общи условия

Активация на акаунт