Отслабване с диетата на Д-р Гайдурков

• 224 513
  • 537
  •   1
Отговори
# 150
Pinkito, не се сърди, но ти всъщност не си пробвала режима на д-р Гайдурков, защото си яла сол и банани, а в инструкциите и двете се изключват. Желая ти успех в отслабването!
happysmile, Пролента, Радост4e, радвам се че напредвате и вие. Пролетна, добър резултат! Радост4e, и да си прегрешила, радвам се, че не си се отказала. happysmile, утре да отчетеш седмичен резултат.
sun sea, мисля че ще имаш по-добър ефект ако махнеш и фрешовете. Този конкретен режим за отслабване на доктора е без фрешове.
Мартина аз лично никога не бих пила кола лайт, аз и никакви газирани напитки не пия от години, но специално лайт-версията е пълна подсладители, от които доказано се пълнее, защото объркват организма, да не говорим че са канцерогенни!
При мен днес няма промяна в кантара, но това не ме тревожи. Една приятелка ми разказа как, като ходила някога на държавен дебелариум, отслабнала много, но чак на четвъртата и последна седмица. Служителите ѝ обяснявали, че така ще стане. Просто организмът има нужда от време, за да се преструктурира.
Една моя братовчедка пък, преди години, получи изсъхване/спаружване на лявата половина на тялото. Излекува се от тази 'неизлечима' болест като престана да яде сол, пиеше витамин Б, ежедневно плуваше в морето и се хранеше с чиста храна, това по съветите на една близка-педиатър, която се интересува от природна медицина.

# 151
Здравейте! Включвам се за втори път днес, за да ви поканя да направите заедно с мен лунната диета, която започва в 18. о3 ч. и свършва точно след 24 часа. ПИЕ СЕ САМО ВОДА или чай, но без захар. Правила съм я. С воля може да се издържи, а резултатът е най- малко 1 кг.

# 152
ади,режима е с фрешове,имам оригиналния му ръкопис,но аз пия само сок от моркови.абсурд е да го спра,защото съм на много агресивна терапия и ми предстои доста сложно лечение,а той ми защитава черния дроб.Д-ра също го е препоръчал.Другите пости ще ми е приятно още един режим да направим.
Пинки,спокойно,мила.Стъпка по стъпка и не го мисли толкова.  Hug Hug Hug
Proletna, happysmile,Радост4e,браво на всичките за постоянството.  bouquet
Усмихнат ден от мен! Hug

# 153
Привет ,момичета GrinningОтчитам девети успешен ден.Тази сутрин кантарът беше -200 гр.в сравнение с вчера,въпреки леко посолената салата за вечеря(бях на гости).Днес имах кошмарен ден и може би това е причината за липсата на апетит ThinkingДотук 2 ябълки и салата от 2 домата и 1 корнишон,2 кафета и 2,2 л.вода.
Радост4е,не се отчайвай,мила.Ами че повечето тук имаме същия проблем.Ако бяхме стриктни и праволинейни,сега нямаше да се подлагаме на поредната диета SickОсвен това знаеш,че строгите ограничения водят точно до това-като ти падне пердето и всичко отива по дяволите.Много е трудно,но трябва да променим мисленето си,да овладеем емоциите и след това да контролираме лакомията.Това,което си написала важи с пълна сила и за мен.На теб поне килограмите ти са по-малко,което показва,че все пак се справяш успешно Heart Eyes
happysmile,Proletna,браво!Много се радвам на резултатите ви.
Мартинче,с теб имаме еднакви резултати HugИ те май са най-ниските.
Пинки,ще ни липсваш CryПиши с какво реши да продължиш.

# 154
sun sea много съжалявам за терапията. Дано режимът да ти помогне трайно! Радвам се, че ще си тук през постите.
Пинки, ако размислиш, можеш да продължиш до края. Според мен си открила, че млечните продукти не са най-доброто за теб. От друга страна, понеже пиеш повече вода, може да си задържала, което не е непременно лошо ако си била постоянно дехидратирана (не знам така ли е).
Proletna, мерси за поканата. Аз по принцип често не закусвам и обядвам късно, друг път не вечерям, така че правя едни кратки гладувания. Точно сега, вероятно няма да мога да го направя.
happysmile страхотен резултат. Радвам се, че ще си тук през постите.

Към всички, с които започнахме миналия понеделник - вече 9 дни са почти зад гърба ни. Останаха 5 дни до захранването. Нищо не е, щом сме стигнали дотук, няма да е трудно да издържим до края.

# 155
Момичета,как бихте коментирали товаhttp://www.zdrave.bg/?c=n&id=3910

# 156
Момичета,как бихте коментирали товаhttp://www.zdrave.bg/?c=n&id=3910
Аз действително се разхлабих първите дни, но после ми мина. А ти не се ли оплакваше от запек? Тази статия обяснява защо винаги предпочитам маруля, а не домат, зеле или краставица. Доколкото знам, ако човек има някакви гастрити, колити и подобни, суровата храна дразни. Иначе за 2 седмици, не вярвам нещо да ни стане. Динята никак не е кисела. От друга страна, не знам и аз какво да мисля, всякакви статии и мнения има. Аз лично се чувствам добре. Даже се притеснявам какво ще стане като премина на друга храна. Дали няма пак да се подуя? Тъй като стомахът ми изстива взимам лют чай за подгряване. Наистина, всеки сам трябва да следи организма си и да преценява кое е най-доброто за него.
Като се замислих, аз ям много плодове и зеленчуци от както се помня и засега нямам стомашно-чревни проблеми. Стомахът ми е редовен. Не знам кой е писал тази статия, за пръв път чувам такова нещо, а се интересувам от здравословно хранене от години.
Все пак, благодаря ти че ни предупреди. Самият Гайдурков предупреждава, че лекарското наблюдение при отслабване е от значение. Тъй като си в по-напреднала възраст и вероятно имаш здравословни проблеми, е добре да внимаваш и да следиш за състоянието си.

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 21:33 от Adriana71

# 157
Добро утро!Тази сутрин имам -400 гр. GrinningОбщо храната ми за вчера беше 2 ябълки,2 корнишона,4 домата и късно вечерта стотина гр.орехи.Затова съм много щастлива,че не се е отразило на кантара!Ади,а относно статията,която помолих да коментирате-аз също бях учудена.От години се интересувам от здравословно хранене и  смея да твърдя,че знам доста по въпроса,но такова нещо чувам за пръв път newsm78 За съжаление слабителния ефект на плодовете и зеленчуците при мен беше много краткотраен и след 3 дни без WC ,от вчера отново съм на лекарства.Други проблеми със здравето нямам а що се отнася до възрастта ми,ако съдя по числото в ника ти,съм с няколко години по-малка от теб Hug

# 158
Днес съм - 0,5. Чувствам се добре. Твърдо съм решена да изкарам и втората седмица до края. Вчера изядох една салата от маруля, домати и лук с тахан, едно парче диня, към 0,5 кг. малини, 1 морков, орехи.
Паяче, радвам се, че не си дала линка към тази статия заради някакъв твой дискомфорт.  Hug

# 159
  • София
Здравейте bouquet.
Вчера беше 7-ми успешен ден, давам отчет - около -2 кг. Като се има предвид, че имам да свалям малко и че отдавна бях зациклила на едни килограми, е много добре bowuu.
Бих искала и аз да се включа в дискусията Mr. Green. Като цяло съм привърженик на разделното хранене(по конкретно Леви), което доста се доближава до напътствията на Гайдурков - по - голямата част от храненето да е от пресни зеленчуци, сутрин - плодове, останалата част - голяма салата от 1-2 зеленчука и малки количества от млечни или протеини, или овесени ядки, или варива. Максималко ограничаване на въглехидрати, особено бързите такива. Според него зеленчуците са алкални и не образуват кисела среда в стомаха(доматът е плод). Също така дели плодовете на сладки и кисели, като за закуска препоръчва ябълки или по-зелен банан, а киселите плодове - за с.з.Честно казано такива крайни статии не харесвам, особено без научни доказателства. За профилактиката и лекарското наблюдение мисля, че обществото ни трябва да узрее, че здравето е лична отговорност и е задължително не само при диета.
За рязкото спиране на пречистване - според мен е много по-добре да се започне захранване, ако нямаш сили и мотивация, отколкото да подложиш организма си на такъв стрес като рязко включване на различна храна.
Днес - закуската сигурно ще е малини, обяд - салата, за после не съм мислила.
Хубав ден  bouquet

# 160
Добро утро,прекрасни! Hug
Продължавам..малко остана,а и ми харесва.
Желая ви усмихнат и щастлив ден! Heart Eyes

# 161
Днес съм само на вода до 18 ч. До сега издържам и дори ми е добре на стомаха. Чувствам се малко гладна, но пък имам усещане за лекота. Вие как сте?

# 162
  • София
Ами не съм гладна, но, както и преди споменавах, ми е малко замотано на главата и отпаднало. Колегата днес каза, че съм изглеждала изтощена, макар че сутрин като се гледам съм си все аз Mr. Green. Може кръвното ми да играе, знам ли Simple Smile.
Мързи ме да започвам да се захранвам Joy, иначе планирах да започна захранване след 7-мия ден и след това да продължа да постя до 29 юни.

# 163
Аз бях "замотана" до съботата включително. После от неделята насам живнах. Не знам дали е някакъв етап от режима или екскурзията до Мелник с преспиване ми се отрази благотворно.

happysmile, ако ти се захранва от по-рано, можеш да започнеш с нас от понеделник.

# 164
Аз кипя от енергия,карам с няколко часа сън,отвратих се и от кафето..
Довална съм от режима и тонуса си,ще го правя редовно през всички пости.
Лека вечер,момичета!

Общи условия

Активация на акаунт