Отслабване с диетата на Д-р Гайдурков

• 224 447
  • 537
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря ти!  bouquet

# 226
  • Пловдив
[Жижи,спортуваш ли?Видях,че си от Плд и ако търсиш компания за спортна дейност,свиркай. Hug

Ами аз по принцип ходя 2 пъти седмично на йога,ако имаш желание насреща съм.
Жижи, и аз имам от хималайската сол, но понеже не е йодирана, сега съм на нерафинирана морска йодирана с водорасли. Напоследък се зачетох за солта и научих че нерафинираната сол съдържа 2-5% други в-ва, които не са натриев хлорид. Морската сол съдържа 80 други вещества и затова кристалът ѝ бил толкова сложен, че никой химик не можел да го възпроизведе. Но със сигурност рафинираната сол е много вредна!

А ти защо държиш солта да е йодирана,аз пък специално предпочитам нейодирана,тъй като във всичко готово,което купувам,например сирене,кашкавал и т.н.е пълно с обикновена йодирана сол.

# 227
Жижи,ще ти пиша на лични. Hug

# 228
А ти защо държиш солта да е йодирана,аз пък специално предпочитам нейодирана,тъй като във всичко готово,което купувам,например сирене,кашкавал и т.н.е пълно с обикновена йодирана сол.
Понеже имам кг. в повече се опасявам за хипо функция на житовидната жлеза, която е свързана с йод. Другото е, че няма гаранция че се използва обикновена йодирана сол, има такава и нейодирана. Като цяло избягвам да купувам готови продукти.

# 229
  • Пловдив
Аз пък преди години имах хиперфункция и при лечението качих 10кг.за 2месеца.
Иначе вчера прегреших брутално,но днес съм пак с вас примерна и добричка с ябълка и пъпешче LaughingНе знам за вас,но аз с този начин на хранене започнах да чистя целулит,което много ме радва.

# 230
  • София
Здравейте Hug.
Днес последен ден от постите - закуска - кафе, обяд - салата и леща, с.з. нектарини, вечеря - постен ориз с тиквички Simple Smile. Килограмите не мърдат, доволна съм Mr. Green.
Жижи - не искам да ти звучи като поучение, ама това не е точно пречистване. Вчера ти беше 3 ден, нали?
Според мен редуване на глад с "брутално прегрешение" не само не пречиства, но и обърква метаболизма(пък и нагласата към храната). Ако не си готова да гладуваш(да си на такъв режим), яж често и по малко, изключи вредностите, увеличи зеленчуците и водата. Разбира се това е лично мнение и приятелски съвет Hug.

# 231
  • here, there, everywhere
Happysmile, ти минус колко килограма си и за колко време

# 232
  • София
TedyV - изкарах 7 дни пречистване и после захранване - с това свалих 2 килограма и ги задържам(но бяха тия трудните, последни).

# 233
Здравейте момичета. Вместо да започна да ям животински продукти, продължих да се храня като за строг пост, но прилагам 24-часови гладувания по Пол Брег, учител на Гайдурков и Ковачева, с много добри резултати. Вчера и онзиден само вечерях не много и каквото качих при захранването, го свалих, като при това ядох солени храни. Мисля да карам на такова хранене два дни в седмицата. Споделям, защото намирам че е много ефективно.

# 234
Как сте,Гайдурковци? Hug
Аз след захранването ,не се чувствам добре..Обострих колит,гастрит,бъбр.криза за капак..
Явно ще съм на прости храни,по възможност дом.приготвени.
Ади,хайде в понеделник на вода по Брег!Искаш ли? Hug
И аз ги харесвам тези гладувания от вечеря до вечеря или с плодове по Ори,но на глад ми е по-свежарски.

# 235
Здравейте! Ето ме пак при вас! За целите пости - 4 кг. Много добър резултат за мен. На Петровден имам именници вкъщи и понаправих доста вкусотии. Хапнах от всичко по залък, вчера внимавах много, но май съм качила малко. От днес започвам строг режим. Повече плодове и зеленчук, малко млечни  и още по- малко месо. Задължително един воден в дните на лунната диета. Трябва да сваля още 7 кг. Това е програма минимум за това лято.
Може ли малко подробности за режима на Брег?
Чао, момичета и успех!

Последна редакция: нд, 01 юли 2012, 10:37 от Proletna

# 236
  • Пловдив
Здравейте,момичета!Аз поразгледах из форума и реших да се прехвърля на режима на д-р Ори.Той си прилича малко с Гайдурков по това,че и там през целия ден се ядат само плодове и зеленчуци,но там вечер се яде,само че в определен ред.Така че пожелавам на всички ви успех в борбата за по-красиво тяло и много свалени килограми!

# 237
Задължително един воден в дните на лунната диета. Трябва да сваля още 7 кг. Това е програма минимум за това лято.
Може ли малко подробности за режима на Брег?
Чао, момичета и успех!
При Брег се гладува на вода и нищо друго. Като за начало 24 до 36 ч. 24 ч. е лесно осъществимо - като лунната диета - и с много добър ефект. За отслабване, той препоръчва чести 24 ч. до 36 ч. гладувания. Например през ден. Миналата седмица направих 2 дни по 24 ч. един след друг с отличен ефект.
По темата коментираме тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=501521.465  Заповядай ако желаеш.
Ето линк към книгата на Брег "Лечебен глад". Аз си я купих - има я по книжарниците - 14 лв. за над 300 стр.  http://www.scribd.com/doc/24310554/%D0%9F%D0%BE%D0%BB-%D0%91%D1% … D0%BB%D0%B0%D0%B4

Здравейте,момичета!Аз поразгледах из форума и реших да се прехвърля на режима на д-р Ори.
Аз с Брег за два дни миналата седмица махнах над 2 кг. и в събота и неделя ги задържах. Ори е нещо доста различно, независимо от това, че sun sea прави сравнение. При Брег организмът се изчиства от токсини.

# 238
  • София
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
как се бях нагласила днес да започна малко така на плодове , но уви мц ме изненада с една седмица по-рано и сега се чудя как да го спра , че заминавам през уикенда и май ми се прецаква плажа( съжалявам за лирическото отклонение)

# 239
Не би трябвало МЦ да трае повече от 5 дни.
Гладуването на плодове го избягвам - защото са въглехидрат - тогава организмът се храни с глюкоза и мускулна тъкан, вместо да премине към кетоза - хранене с мазнини.

Общи условия

Активация на акаунт