Отслабване с диетата на Д-р Гайдурков

• 224 444
  • 537
  •   1
Отговори
# 255
Roisin, радвам се на добрите ти резултати. Можеше да ни бъдеш вдъхновение през постите.

Proletna, sun sea, млечните май е най-добре да се ограничават.

# 256
  • Sofia
sun sea, чудесно! Аз съм все още и на бъзака, може би той помага да не качвам. Вече започнах трети месец с него. Иначе с Пол Брег последният път се получи май йо-йо и ще почина малко от него.
Извинявам се, че повдигам малко остаряла тема вече, но...
Откъде си взимаш бъзака? Аз вече сто пъти ходя в билковото магазинче на ул. Три уши и все им е свършил (според мен и не зареждат  Crossing Arms). Преди 2 години си бях купила оттам и това беше, после все нямат.

Иначе днес ми е 5ти ден по Гайдурков, макар и за момента да пропускам някои от нещата, като сутрешните сокове.

# 257
Извинявам се, че повдигам малко остаряла тема вече, но...
Откъде си взимаш бъзака? Аз вече сто пъти ходя в билковото магазинче на ул. Три уши и все им е свършил (според мен и не зареждат  Crossing Arms). Преди 2 години си бях купила оттам и това беше, после все нямат.

Иначе днес ми е 5ти ден по Гайдурков, макар и за момента да пропускам някои от нещата, като сутрешните сокове.
Взех го на ул. Венелин - билкова аптека - близо до храм Св. св. Седмочисленици. Всъщност, като се замисля, нормално е да няма сега - в момента има зрял бъзак, който можеш сама да си набереш. А след някой месец ще съберт и изсушат "новата реколта". Даже мисля сама да си набера тези дни, видях че има на едно подходящо място.

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 15:51 от Adriana71

# 258
може ли актуални тел. на др Гайдурков?

# 259
Има го в нета

# 260
Здравейте момичета и момчтета Simple Smile
За мен сега е най-подходящото време за прочистване. Има толкова плодове и зеленчуци!
Започнахме с мойто мъж. Таргетът е 20 дена. Вярвам, че ще мине така леко и прятно както и досега.
Успех на всички, имащи желание или нужда да си "почистят къщичката"   newsm53

# 261
Oт 1.08 ,в съчетание с постите,смятам също да опитам.
Миналата година бях супер доволна.

# 262
Много хубав хранителен режим,но не видях много рецепти. newsm78

Ако сте ги пуснали някъде,извинете!

# 263
Аз отдавна си мисля за една темичка с рецепти, съобразени със стил на хранене препоръчан от д-р Гайдурков.
Друго което се чудя, е дали модераторите ще разрешат темите за д-р Гайдурков да са в "Хомеопатия, алтернативна медицина", защото този режим е не просто за отслабване, а за лекуване и поддържане на добро здраве.
Ако идеята е да отслабнеш с тази 2-седмична програма или 20-дневна, и после се храниш пак по начин различен от препоръчания се връщаш отново в изходна позиция. /и аз съм го правила, но този път се надявам да направя последната, решителна крачка за Промяната Simple Smile /
В нашето семейство остана да махнем готвенето с мазнина, и да ограничим още повече солта... за съжаление не вярвам да я изключим напълно.
Иначе bellaa , за самото прочистване няма кой знае какви рецепти - плодове, зеленчуци, ядки и фрешове - всичко сурово, без сол и мазнина. След това има много внимателно и особено важно захранване. Д-р Гайдурков прави консултации със задължителни кръвни изследвания. Назначава и допълнителни, които са индивидуални за всеки.
Ние тепърва се учим на балансирано хранене след почистването. То трябва да включва голям процент сурови плодове, зеленчуци, подправки, ядки. Ежедневно да се консумират бобови комбинирани със зърнени.
Ако наистина някой реши да отвори темичка за такива ястия - бобови + зърнени, приготвени без мазнина, за разни дресинги, сосчета, дипове от ядки, тахан и т.н. ще следя с много голям интерес. Ще си споделяме рецепти, за да ни е вкусно, здравословно и разнообразно. По-скоро идеи Simple Smile Например сега разбрах, че боб с ориз била много вкусна манджа. И то от хора, които не са чували за д-р Гайдурков. Имам и аз някои идеи за тези, които се интересуват.
Само ще помоля, ако някой се реши за подобна тема /дори и в "рецепти"/, да пусне линк към нея тук.
  bouquet

# 264
В нашето семейство от днес започват опитите за балансирано хранене по системата на д-р Гайдурков. Надяваме се да сме здрави и да стопим тези сланинки, които не можахме по време на прочистването и захранването /общо 30 дни/.
Днес например ще си приготвим пълнени чушки с булгур, хумус и таратор с ядково мляко. Всичко сме си разкиснали от снощи. Новото за нас е готвенето без мазнина. Дано ни се получат вкусни манджите  yes Не се и надявам, че всеки ден ще успяваме с тази комбинация, но и на 4 дни седмично ще съм доволна.

# 265

Днес например ще си приготвим пълнени чушки с булгур, хумус и таратор с ядково мляко. Всичко сме си разкиснали от снощи. Новото за нас е готвенето без мазнина.

Добри заместители на мазнината са авокадо, кокосови стърготини и млени ядки. Не е толкова трудно да си набави човек мазнина. Ядковото мляко не знам дали е по Гайдурков, той нали препоръчваше цели храни? А при млякото се прецежда голяма част от ядката с фибрите.

# 266
Здравейте момичета, едва днес попадам на вашата тема и съм много благодарна, че тя съществува Simple Smile!

Имам нужда от помощта ви.

Посетих д-р Гайдурков в края на м. август. Започнах разтоварителната програма на 18-ти септември. Имахме уговорка с него да му пиша по мейла, седмица преди края на разтоварването, тъй като нямах възможност да бъда в София по това време, за да ми изпрати програмата за захранване и на втората консултация да му заплатя, когато ще ми даде и програмата за балансиран начин на хранене. Разбрах, че има такава практика и с други пациенти. Днес е последният ми 20-ти ден от разтоварването, а той не ми е писал, нито някой вдига на двата телефона, които ми е дал. Писах му два мейл-а, звъня от една седмица насам и нямам никакъв отговор. Не зная какво да предприема и съм уплашена, да не би да си прецакам организма. Той ми беше казал, че трябва да се захранвам 10 дни. От написаното от вас дотук, долу-горе се ориентирах какво мога да включа утре, но идея си нямам как да продължа и как да направя захранването постепенно, защото зная, че то е по-важно дори от самото разтоварване. Ще ви бъда много благодарна, ако някой от вас ми сподели подходящи стъпки за захранване.

Успех на всички! Бъдете здрави!

# 267
Не съм била при него, но в някои от темите има захранвания, например тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=718698.0

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=718943.0 - тази тема е за плодуване по Лидия Ковачева и д-р Емилова

Също мисля, че можеш да си изтеглиш в интернет книгата на Лидия Ковачева, ако се поразтърсиш.
Надявам се, че тази информация ще ти е от полза!

Успех с лечението!

# 268
Здравейте, има ли някой който е ползвал услугите на Д-р Гайдурков? Peace

# 269
Ядковото мляко не знам дали е по Гайдурков, той нали препоръчваше цели храни? А при млякото се прецежда голяма част от ядката с фибрите.
То по тази и логика и фрешове не трябва да пиеш, защото евентуално изхвърляш пулпата  Wink А пулпата от ядки винаги ползваме за дресинги, кремчета.
Аз да се похваля, че ние се справяме много добре с менюто  smile3521 И детето харесва кухнята, което ме прави още по-щастлива. Снощи излапа 6 кюфтета /пет годишен е/.

Общи условия

Активация на акаунт