Лятно слънце вече грее, СЕПТЕМВРИйчето в коремчето на мама все повече дивее!

• 27 427
  • 731
  •   1
Отговори
# 330
future_maman кошарка от плат или дървена си поръчала?

Миналата година продадохме едно креватче и пътува до София с Еконт /от Пловдив/. Тежеше близо 35-40 кг и сметката беше около 10-15 лв за сметка на купувача, разбира се Crazy
Предполагам, че за по-дълги разстояния имат някакви намаления ... питай най-добре на място или влез в някой сайт и виж за кг. колко таксуват  Heart Eyes

vesi_84 И вие сте пораснали много ... браво  Hug

Болничните са 15 карендарни дни от датата на изписването /което значи, че и събота и неделя влизат  Whistling/

Моите крака все още не отичат, но от една седмица имам чувството, че горят  Mr. Green
Снощи си ги понамокрих със студена водица, вдигнах ги и ми олекна  Heart Eyes

# 331
аз нямам болка или сериозен дискомфорт, освен това, че ми стягат обувките, или сутрин изобщо не намирам кои да обуя. Това е най-странното, че някой път се събуждам с отоци. Братовчедка ми, която е лекарка изрично ми каза да спя на ляво, защото надясно като притискам една вена спомагам за тях. Иначе и аз си ги обливам със студена вода, правя си вечер ваничка със студена вода пак, вдигам ги на високо като съм си в нас, пия много течности и гледам да не ям солено. Май това знам като съвети аз, но не ми помага особено.

# 332
  • shumen
Момичета вижте на какво попаднах за Търново:
Датата е 27 юни в Сентрал Мол:
1. Контрацепция след раждането или достатъчно ли е само да кърмите, за да се предпазите от забременяване ?
Д-р Веселина Витанова
Акушер гинеколог МЦ Хера, гр. Велико Търново

2. Хранене и захранване на бебето - кога, как с какво?
Д-р Кина Николова
Неонатолог, Завеждащ неонатологично отделение в МОБАЛ " Д-р Ст. Черкезов" Велико Търново

# 333
аз нямам болка или сериозен дискомфорт, освен това, че ми стягат обувките, или сутрин изобщо не намирам кои да обуя. Това е най-странното, че някой път се събуждам с отоци. Братовчедка ми, която е лекарка изрично ми каза да спя на ляво, защото надясно като притискам една вена спомагам за тях. Иначе и аз си ги обливам със студена вода, правя си вечер ваничка със студена вода пак, вдигам ги на високо като съм си в нас, пия много течности и гледам да не ям солено. Май това знам като съвети аз, но не ми помага особено.

По-напред коментираха и може да опиташ с безсолна диета, защото другото, което правиш си е ок. Само солта да ограничиш. Аз се подувам, но само от жегите и заседяването на работа през деня.
Иначе тая сутрин се събудих, така ме стегна с крампи единия крак - почти минута ме държа и вих от болка и го тръсках и свивах, чак като го раздрусах по-енергично поотмина. Някоя от вас има ли такива грижи с крампите? Аз се чудя да питам АГ-то дали да пия и аз някакъв магнезий, че през отпуската профилактично пиех Магнерич 500mg сутрин и вечер и си бях супер - но не е и било горещо

# 334
Ариел, аз почти всяка сутрин имам крампи, то аз ги имах и преди да забременея, ама бяха много рядко, е сега много често ми се случват, дори някоя сутрин по 2 пъти. Преди трябваше само да си напъна пръстите нагоре и ми минаваше, сега какво ли не правя, обаче не минава толкова лесно. Пия магнезий, обаче не помага...говорих с лекаря, той каза, че може да е поради ниския хемоглобин (108) и сега пия Малтофер, ще видим дали ще мине!

# 335
При мен много краткотрайни схващания понякога като се изпъвам сутрин за събуждане, но като си изпъна крака в шпиц и после контра-шпиц и се оправят...

# 336
future_maman кошарка от плат или дървена си поръчала?
Кошарката е сгъваема, от плат. Тежи около 14 kg.

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 16:43 от future-maman

# 337
  • Варна
Здравейте, днес се спуках от ходене точно в най-голямата жега. Харесах една кошара от продавалника за 100лв. А щях да поръчвам точно същата от пакостник. Късмет, че хората се оказаха от Варна и направо отидох да я видя. В събота ще е вече в къщи  Mr. Green Остана само матрака и още един спален комплект. Намерих едно място, където ги шият по поръчка и можеш да си направиш комплекта от каквито части искаш. За два дни са готови и си ги вземаш. На мен все нещо ми липсва в готовите комплекти и затова тази услуга ми се струва супер.

# 338
Здравейте!
Фейт-честита годишнина-желая ви много здраве и най-хубавите мигове занапред
Дъщеря ми е нещо хремава и трети ден се оплаква от главоболие......направо ме притесни това дете.Няма никакви други оплаквания,само леки сополи,обадих се на док и тя ме успокои,че вероятно е от хремата това главоболие.Два дни не бяхме излизали,днес сутринта за един час -не вярвам да е от слънцето.Дано и мине,че като са болни децата целия дом сякаш помръква ooooh!
С нея съм ползвала и спално чувалче/което беше супер удобно Peace/,но има деца,които не понасят да стоят в чувал.Имам също и комплекти със завивка и само с чаршафи-за зимата завивката е добре дошла,но и само в плик може да се сложи одеалце.Въпрос на личен избор е според мен и не е кой знае каква дилема-в смисъл че и двата варианта вършат еднаква работа.Най-добре от двата варианта по един-така или иначе трябва да има за смяна и ще се преценява на момента.
Голям мор е в София...........ама и на нас няма угодия........

# 339
Фейт Честита Годишнина  smile3525 
Относно плик или олекотена завивка мисля, че има значение дали ще ползваш спален чувал .Аз мисля този път да пробвам ,защото с щерката нямаше завиване  Heart Eyes

# 340
Фейт , честита годишнина миличка  newsm51 Още много дълъг и щастлив семеен живот ви желая а септември да си най-щатливата мама  Heart Eyes

# 341
sentex - честита кошара  Hug аз вече си получих чаршафчетата на Арбор - страхотни са и ми ги ушиха по индивидуален размер  Mr. Green

баща ми вика: вие толкова хубави и скъпи неща сте купили на това бебе, че от малък ще го правите царче Grinning

ама си имам звездички и на креватчето и на чаршафчетата Grinning за моята бъдеща звездичка Grinning

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 20:24 от anghella

# 342
Благодаря отново на всички за пожеланията  Hug

Качих ей сега две снимчици от разходката ни тази вечер ... като се гледам и аз ... се виждам вече моооого закръгленка ... има къде да щипне човек  Mr. Green никога през живота си не съм била на тези кг  Crazy

sentex Честито легълце - това се казва късмет, браво  Hug

danaeka много е срамежливо твоето бебче значи ... айде да видим следващия път  Hug

# 343
Феейт  Hug Заблестяла си направо!!!
Иначе за килограмите и аз не съм била толкова никога ама...Wink.Мен продължава да си ме боли глезена,някоя мама от София може ли да сподели от къде да си взема крема с арника?

# 344
  • При моите мъже...
момичета, само да вметна по повод чувалчетата за спане - ако решите да ползвате, свиквайте децата от рано в тях, че после е по-зор. В момента, в който почнат да се обръщат на една страна е най-късния за слагането в чувалчето, по мои лични наблюдения и опит на мамите покрай мен Peace

Общи условия

Активация на акаунт