Лятно слънце вече грее, СЕПТЕМВРИйчето в коремчето на мама все повече дивее!

• 27 420
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
maimunkata1 успех на прегледа  Hug

Мен в неделя май ще ме водят на басейн  Heart Eyes ... аз мисля да вляза, но точно преди да си тръгнем и после веднага вкъщи у банята  Mr. Green

Иначе аз все още шофирам ... коремчето не ми пречи и се надявам да мога да го правя по-до късно, че като ме хванат лудите си паля колата и отивам да хайманосвам по магазините  Whistling Mr. Green

Момичета как си разглеждате снимките,аз нищо не намирам.А и опитах да си качвам моя поне на аватара,но ми изписа,че е прекалено голяма.То е вярно,че и аз не съм много малка,ама чак пък толкова Joy

hahaha hahaha hahaha
 снимките са качени в сайта Снимка.бг  Mr. Green На първа страница или линк и юзърнейм към тях  Peace Сега на лични ще ти пратя паролата  Hug

# 376
Благодаря момичета,но аз така благородно ви завиждам на тумбитата сега като ги разгледах.Така се надявах поне втория път да се видя с корем.Даже с тази бременност ми се вижда по-малък от първия път.Явно не е много вярно това,че втория път расте по-вече и е по-голям.А сега доктора твърди,че дори бебето ще е по-голямо.Явно се е свряла на вътре.аз все пъча ли пъча някой да ме забележи,че съм бременна,ама рядко ми се случва.Вечер е по-големичко  Crazy
Аз шофирам и мисля да не спирам,лекаря ми каза,че щом се чувствам ок-няма проблем.
Прането на бебка -в пералнята.Чак така да си усложнявам живота дори не ми е хрумнало.
daria_86-Моя лекар изражда във окръжна.Там ще съм във Вип стая,избор на екип и планирано секцио.Всичко трябва да излезе към 1500 лева.Което ми се вижда много добре на фона на предното ми раждане-3000 лева.

# 377
Аз се завърнах от изследванията, но на обед ще ходя да взема резултатите. Качила съм още 3кг.тоя месец, с което станаха общо 7  #Crazy Множко ми се виждат ама... какво да се прави. Аз си шофирам още и тъй както се движат нещата, може и сама да се закарам да раждам  Joy Joy
Канелка, ти сигурна ли си че си бременна? Аз така изглеждах като преям с диня  hahaha Страхотно изглеждате всички  Heart Eyes

# 378
Аз си шофирам още и тъй както се движат нещата, може и сама да се закарам да раждам  Joy Joy

днеска ще ме разбиете от лафове  Joy Joy Joy Joy Joy

# 379
Фейт какво си купи от Кауфланд ??? Shocked Embarassed
Искам да ми кажете дали наскоро сте виждали пликове за вакуумиране и цените им съответно и размерите че ми предстои голямото прибиране на всякакви дрехи и неща за да освободя за бебо пространство

# 380
Фейт какво си купи от Кауфланд ??? Shocked Embarassed
Искам да ми кажете дали наскоро сте виждали пликове за вакуумиране и цените им съответно и размерите че ми предстои голямото прибиране на всякакви дрехи и неща за да освободя за бебо пространство

За хапване разни работи Blush Изкуших се да си купя прах Ариел - намелен е, но ще изчакам да отидем с мъжо  Mr. Green

Такива пликове има в него, онзи ден ги гледах и аз  ooooh! ... но цена не мога да се сетя  Rolling Eyes

# 381
  • Стара Загора
Здравейте,момичета от вчера имам една влажна кашлица и не знам какво да пия!Ако някоя от вас знае някоя бабешка рецепта нека сподели!Вчера бях на ЖК и лекаря ми изписа проспан,ама в листовката пише ,че няма достатъчни данни при бременност!За сега смуча медени лукчета,но за сега ефект няма,днес ще отскоча и до личния та да чуя и неговото мнение!

# 382
Здравейте и от мен, момичета! И аз лека полека си подготвям багаж за болницата, нищо че е раничко. Станала съм голяма забравана и със сигурност ще забравя нещо важно ако го приготвям в  последния момент.  Grinning За снимчиците и аз искам да питам. За да мога да ги разгледам, а и като имам по-нормална снимка и аз да кача, да видите какво дунди съм.  Laughing Blush

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 11:47 от Mishony

# 383
Аз нищо не съм приготвила още.Даже и болница не съм избрала.Ама май ще е в Девата.На скоро една приятелка ми се накара,че още нищо не ми е готово-избор на болница,багаж за там,да мина през очен и ендокринолог т.н.Все си викам има време,ама като се замисля вече въм в 7 месец ...
Оф,мами чудя се как ще изкарам до края на месеца.Страшна жега ми е и ако не си вирна джопаните някъде ми се подуват  ooooh!

# 384
Здравейте, момичета!  Hug

Аз се връщам от болницата, където правиха имунизация на малкия. Такива циркове направи, че още съм втрещена и не мога да се успокоя. Наложи се да го държим 4-ма души, че да му вкарат 3 мм игла подкожно и едва си го докарах до вкъщи. Ужас, ужас...  ooooh! С големия съм нямала такива проблеми, явно прилича на мен, а аз по принцип сама си бия инжекции. А таткото при вида на игла вече е на ръба на припадъка. Та и малкия същински бащичко... Как ме дразнят такива женчовци.  Close

maimunkata1 и аз си шофирам. Ходя на консултации в Кърджали / на 35км от вкъщи/, където и ще раждам, а таткото ще се връща едва в края на август. Така, че се надявам поне за раждането той да ме извози дотам.  Wink Иначе и мен ме успокоява шофирането и не усещам някаква разлика от преди или сега. И при предишната бременност си карах до 9-ти месец.

За праха за пране, аз и преди съм казвала, че не съм ползвала бебешки, а съм прала дрешките на бебето заедно с нашите, не съм ги отделяла, дори не съм ги и гладила и съм нямала проблеми. И сега смятам да си продължа тази практика. Въпрос на гледна точка.

Аз ще си направя едно кафенце, че още треперя от нерви, даже и цигара си взех, та белким спре да ми пуши главата.  Praynig Лек ден ви желая, момичета и се пазете!  Hug

# 385
Здравейте момичета, аз си ви чета от началото, но не съм много фен на регистрациите по фоумите и затова чак сега се разписвам. Иначе, чакаме момиченце около 20.09 Simple Smile
За шофирането, и аз карам като тираджия само с горната част на колана, ама си ми е много удобно и мисля да продължавам докато ми е удобно.
maimunkata1 - За басейните, мойта лекарка твърди, че Дианабад (закрития) е по-чист. Обаче аз си плувам на спартак 2-3 седмично. не мога да спра, цял живот съм си плувала там. Все пак ползвам Floragyn gel всеки път след плуване профилактично да не си лепна нещо и за сега всичко е ок. Но както обичате да казвате, всеки сам си преценява Simple Smile
Future-maman, видях, че споменаваш д-р Венета Стойкова, мен тя ме следи и съм супер доволна. Много е внимателна и определено ми вдъхва доверие. Тя си е в МД и доколкото знам винаги е била там.
И последно, F.a.t.e. pls дай ми парола за албумчето да мога най-накрая да ви видя и да слепя nickname със снимка Simple Smile
Аз отивам да стягам багажчето за моренце за няколко дни Simple Smile

# 386
vesi_84 не знам какво да ти кажа, лекаря е преценил, но се консултирай следобед пак  Hug

antonia79 Явно наистина още си под пара ... пийни си кафнцето и се успокой  Hug
Сигурно детето доста го е страх и за това така се държи, но пък когато не иска, а трябва ... няма начин  Tired

yael Добре дошла  Hug

newsm78 не се сещам вече кой търсеше бански, но сега в брошурата на Лидл има такива  Heart Eyes

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_16455.htm

Аз днес взех на мъжо един от Кауфланд за 5.99 лв.  Crazy

# 387
Здравейте и от мен в този така горещ ден!
Да се вмъкна по темата с шофирането-аз също си шофирам,даже миналата седмица ходих до Гърция на море и взех сама пътя:)
Ако не те заболява нещо заради позата,не мисля,че е проблем шофирането Simple Smile
Също така съм чувала(но не го правя),че ако тръгнеш на дълъг път е хубаво да правиш повечко почивки:)
Хубав ден  bouquet
P.S.Забравих да кажа,че тук http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … 18504_10001_61194
има много добра оферта за шишета Авент.Миналата седмица в България ги гледах за по 63 лв.
Проблемът е,че сайта не приема БГ карти,но ако имате познати,може и да ви се отвори парашута Mr. Green

# 388
antonia79 и моя приятел е същия, само при вида на инжекция дори и да не е предназначена за него и пребледнява и изпада в тих ужас Simple Smile Като му вземат кръв за изследвания и е на малко да припадне Simple Smile Дано бебко се метне на мен в това отношение, аз нямам проблеми с инжекции и такива неща ама аз имам тренинг от малка, като боледувах всяка година Simple Smile
За прането на дрехите в пералнята не пречи, но ние си имаме една пералничка Роса подобна на тези старите Диана (с нея се перяхме като се преместихме в Пловдив и още нямахме автоматична) и мисля в нея да пера бебешките дрехи и да ги центрофужа в пералнята на 400 оборота Simple Smile
Ааа и добре дошли на новите мами Simple Smile
Фейт багажа за болницата съм решила по някое време другия месец да си наглася основните неща и като открия в кой град и в коя болница ще раждам ще добавя разните неща дето искат от самата болница Simple Smile

# 389
А теб кой те следи в Майчин дом сега?
ЖК ми я води д-р Савчева. Малко се престарава с изследванията, които ми назначава и постоянно ми дава направления за болница  Mr. Green. Иначе Дяволов като ме отряза за следенето, отидох във Фемина при д-р Врагалева, защото доплера ми е много важен. Общо взето се надявам да няма изненади до началото на август, когато Даволов каза, че ще ме приеме в болницата за пълни изследвания. Ще се радвам да поделиш мнението на твоята позната и към кого те е насочила.

Общи условия

Активация на акаунт