Лятно слънце вече грее, СЕПТЕМВРИйчето в коремчето на мама все повече дивее!

• 27 377
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
Честит рожден ден на Канелка, Лина и на милото детенце на Ина!

Пожелавам най-вече здраве, другото е лесно!!

Калинас нави ме!! Heart Eyes

# 526
Канела, честит ден рожден. Много усмивки и сбъднати мечти!!! smile3525
Барбера, не ми е никак трудно. Но имам и голям късмет, че детето си има някакви си тесни интереси и основно си се занимава с тях самостоятелно. Това като сме си в къщи. Реди Лего с часове, или си прави задръствния с коли и градове. Разглежда книги, а ако пожелае и чета. Което за мен пък е огромно удоволствие. И за да не ми доскучава си взимаме книги от детския отдел на библиотеката. Препоръчвам! Много обича и да слуша приказки на Плейъра си, но това като фон на нещо което прави. Другото е да си пуска АрЕмБи музика и да танцува. Нещо забелязвам че го влекът брейк танците ще го пробвам май на едни занимания в гранда някой ден. Филми не гледаме през лятото. Само в студените зимни дни. Иначе си обича, както и на кино, но и то тогава. Навън си го мъкна с мен ако имам някакви задачи за вършене , черпя го един сладолед и е най-доволното дете на света. Онзи ден ходихме до детския кът в Морската, че дори ме убеди да се кача с него на Виенското (за което горчиво съжалих после). Вечер играят на площадката с приятелчетата - на гоненица, на криеница и на Кобра. Тренировките по плуване и те заемат някой друг час три пъти седмично. Обича и колело да кара. Понякога ги водя с приятелчето му в детския кът в младост, но там само надвечер, че не е пълно с бебета и е по хладно. Днес ще правим едни оригами самолети, че е наказан без коли до края на седмицата, а това е най-тежкото наказание по 10-то балната система, и респективно ни отпадна една от любимите игри. Та така ще я заместим. Тва е в най общи линии.

# 527
  • Варна
Скай, дъщеря ми също не е някоя обсебваща. Обожава да рисува и за нея това е най-важното. Занимава се и с куп други игри, но гледам да сме повече време на вън. Морската като, че ли взе да и омръзва. Кара тротинетка, колелото сега не го мъкна.Инъче, ако имам да свърша нещо по никакъв начин не ми пречи, върви си , слуша си...И все пак все още е на градина, но ако всеки ден си е в къщи незнам  Rolling Eyes
Може някой ден да ги изведем заедно. Дъщеря ми обожава динозаври , а в градината си играе с момченцата повече Mr. Green

# 528
  • Варна
Честито на  рождениците и от мен!
Канелка направо ме просълзи! Аз февруари навърших 30 и също си направих такава равносметка и съм много щастлива от това което имам и съм постигнала до тук! За напред само любов и здраве ви желая, а останалото само ще се нареди (разбира се и малките човечета да са скоро при нас).
За варненските мами: в АГ вече записват за 11.07 сряда от 13:00 часа за деня на отворените врати. Аз сега се записах. В окръжна все още има места за 28.06.

# 529
Честит рожден ден, Канела! Пожелавам ти да се сбъднат всичките ти цели и мечти! Весел празник!

# 530
ОО разбира се. И ние гледаме да сме навън основно, че лятото свършва адски бързо.
Нико не обича да рисува особено. Или ако го прави рисува основно коли. Един ден го взимам от градината и госпожата отбелязва, че не е доволна от Нико. Имали тема пролетна картина и той нарисувал дърво, път и коли с много дим от ауспуха. Питам го "Нике, това ли мамо си представяш като ти кажат пролет?" А той с присъщата си детска откровенност - "Ами на мен каквото и да ми кажат аз си представям коли."
Пък за ваканцията на Нико тя само тази седмица. Не мога да го задържам цяло лято. А и без това юли ще е на море.

# 531
ех..честит рожден ден на всички празнуващи   Gift много ми харесва името Карина - дано 2-рото да ни е женско - добре, че и в Укр. има име Карина  Heart Eyes

мач - беше страхотно, много културно, без блъскане - едно от малкото обществени места, на които има по-малко опашка на женското WC  Mr. Green
много съм доволна и Кристияно си е симпатяга  Party

аз продължавам с екстремните ситуации - утре пътувам 23 часа за БГ  hahaha

сега почвам да подреждам и чистя у нас, че да му е чистичко на мъжо - 2 седмици без мен  Mr. Green

# 532
Добро утро момичета.  bouquet
Честит рожден ден на Канелка, Лина, Ина   bouquet  bouquet newsm59
Продължава серията от юнските рожденници Hug Hug

# 533
Честито на рожденниците днес! Пожелавам им много здраве, много усмивки и положителни емоции и да са щастливи с хората около себе си.

И на нас в неделя ни предстои такова весело мероприятие  Party

Ками, мерси, че сподели. Аз тъкмо се канех да звънна в АГ за 27, но понеже съм на консултация по обяд се чудех дали ще успея. Сега ще се запиша направо за 11.07.

Леле sky, твоето детенце мечта Simple Smile Лъчезар вчера 1 час стоя обут до вратата и мърмори до кога щял да ме чака да излезем, а аз след пътуването бях зарината с пране и тем подобни... Днес го пратих на градина.

За чанта за болницата и на мен ми е рано. Като знам 9-ти мес. какво чакане чаках, нали и преносих уж, та всеки звънеше да пита не съм ли родила още. Много изнервящо. Сега на никой не съм казвала точна дата. Когато дойде, тогава. Но ми се вижда още доста далече..

# 534
Честит рожден ден на всички рожденици днес, малки и големи!
Ина - да ти е жива и здрава принцесата и голяяяма да порастне!
Канела - пожелавам ти всичко най-хубаво, все така да си отстояваш правата, да си много обичана от мъжете ти и щастлива на есен с малкото съкровище Simple Smile  bouquet

Много от рано се разписвате сутрин Simple Smile
Снощи много се забавлявах с моя корем - малкия мисля, че беше решил да провери колко може да го разпъне. Никога досега не го бях усещала така - от двете ми страни, точно все едно се протяга и си разширява място Simple Smile Може да се е обръщал, че досега беше седалищно, не знам, но толкова дълго време не е бил активен досега. Аз много се радвам като си го усещам и си го галя, да свиква на ласки. А миналия уикенд направо ме изплаши, почти никакво движение, чак в неделя вечерта са размърда, но после реших, че е бил на спа-уикенд и си е почивал  Joy

# 535
Благодаря на всички за хубавите думи и пожелания.
Аз леко по леко почвам да се подготвям за гостите довечера Crazy
По повод Деня на отворените врати в Окръжна на 28-аз се записах.Има ли други мами,които ще ходят?На 28.06 във 15,30 часа на третия етаж във старата сграда.Аз мисля,че съм виждала какво представлява,но ме интересуват Виповете,там не съм ходила,а съм решила да раждам във Вип им.

# 536
Здравейте коремчета Simple Smile Гледам поизтрили сте ме Wink но не мога да пиша по-често, ставам за работа рано, прибирам се и гледам да си почивам повече.
Ние лека полека напредваме с покупките и набелязване на бъдещите нещица. Килограмите също напредват сега съм +8 в началото на седмия, дано не кача повече от 5, че после ще е трудничко Simple Smile. Мисля да си искам болничен вече от док, да си поостана у нас, че жегата не ми понася. Знае ли някой колко дни има право да ми даде Аг-то без комисия?

# 537

Здравейте коремчета Simple Smile Гледам поизтрили сте ме Wink но не мога да пиша по-често, ставам за работа рано, прибирам се и гледам да си почивам повече.
Ние лека полека напредваме с покупките и набелязване на бъдещите нещица. Килограмите също напредват сега съм +8 в началото на седмия, дано не кача повече от 5, че после ще е трудничко Simple Smile. Мисля да си искам болничен вече от док, да си поостана у нас, че жегата не ми понася. Знае ли някой колко дни има право да ми даде Аг-то без комисия?
Без ЛКК е 14 дни максимума

# 538
Добро утро, ихааа много рожденици днес!!! Simple Smile
Много здраве, късмет, щастие, сполука, любов..всичко най-добро! newsm51 newsm59  ura

# 539
Благодаря за бързия отговор nikita   bouquet,

Така се надявах да не се налага да стигам до комисия (не ми се разправя), искаше ми се Аг-то да ми даде болничен до началото на 45-те дни и така, да не се занимавам с разни бюрокращини...

Общи условия

Активация на акаунт