Лятно слънце вече грее, СЕПТЕМВРИйчето в коремчето на мама все повече дивее!

• 27 373
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Edna ot nas ,честит рожден ден !  bouquet

# 61
  • Where I am Happy
Запис в новата тема  bouquet
Вчера си купихме количка Graco Quattro tour deluxe
Скрит текст:

само че не взехме зимен кош защото на нас тук не ни трябва.Количката е доста практична,сгъва се лесно,не е от най-леките но то пък идеална количка няма.
Незнам как е жегата в България но тук е убииствено горещо около 34 градуса,даже и на плаж не ми се ходи.
Една от нас  nbirthday Желая ти здраве,щастие и безпроблемно раждане!

# 62
  • shumen
Момичета качих нощницата в покупки за бебо.

# 63
Една от нас честит рожден ден!Много здраве,щастие и усмивки!На есен здраво,пухкаво бебче!      Привет момичета!Да се запиша и аз в новата ни тема и да изчезвам по разходки,но аз не мога да седя в къщи,постоянно съм в движение,дори понякога си чудя дали е полезно чак толкова много движение!Хубав следобед!

# 64
Честит рожден ден на Една от нас. Желая ти много здраво и сладко бебче наесен.   bouquet
Аз също бера страхове, че бебето може да тръгне по-рано, а и нали от начало още съм си с контракции и всеки ден за мен е изпълнен със страхове. Интересно ми е в коя седмица вече ако вземе да излиза бебчо е сигурно, че ще може да оцелее в кувьоз? newsm78 Всеки път си поставям цел -например веднъж да стигна 25 седмица, веднъж да стигна 27 седмица и така я карам бременността.
Фейт страхотна темичка, както винаги.  Heart Eyes

# 65
Здравейте момичета! Голяма жега днес.
Една от нас честит рожден ден!

С предишната бременност имах една тъпа болка точно м/у гърдите ... усещах я като натъртено  Whistling стоя ми няколко месеца след раждането, а какво ли не пих. Просто матката вече се качва доста на високо и притиска почти всичко  ooooh!

Ох, много е неприятно. Фейт, може и при мен да е същото. Но все си мисля, че може да е гастрит, защото боли малко под гърдите, точно в средата.
Знаете ли дали там боли гастрита?
Снощи след като вечерях болката се засили, придружена от киселини. Не ми се иска в почивните дни да звъня на доктора, пък и не е толкова спешно. Търпи се, но все там са ми мислите, какво е и какво да пия, че да мине. Знам, че талцид не е за препоръчване, сещате ли се за нещо друго подобно?

# 66
edna ot nas честит рожден ден   party023 За баткото може ако тръгне раждането през нощта да го вземете в болницата и после за 3 дена да е командирован при някоя баба, защото наистина няма да е удобно да изпада в кризи насред болницата като се разделяте всеки ден Simple Smile Но сигурно сега само ще го мислиш и ще се притесняваш, а бебо ще тръгне да излиза през деня Simple Smile
nikita_gd явно при вас в академията трябва да са по-прилежно изглеждащи Simple Smile Моя като се върне след учение целия кален как да ме убеди да го гладя Simple Smile Аз само ги изтръсквам хубаво и като ги простра изпъвам ръбчетата и джобовете и е идеален Simple Smile
А за култивираните мъже аз моя май си го развалих самичка...майка му ми го пробутваше за готов отгледан и можел да се грижи сам за себе си, а сега не знае как се правели бъркани яйца Simple Smile Иначе за чистенето ми е златен, пуска прахосмукачка бърше прах по собствено желание(то за тея работи мен трябва да ме карат, че много мразя).
silvi мисля че след 28 29 седмица бебетата се водят жизнеспособни извън утробата, но колкото повече толкова по-добре, а и контракциите не са сигурен знак, че ще има преждевременно раждане...С предната бременност имах контракции от 5ти месец и докторката се уби да ме убеждава, че няма да докарам до термин ама аз родих един ден преди термина, а майка ми и с двете си бременности е имала контракции от самото начало и си е преносила по 2 седмици и мен и брат ми Simple Smile Не го мисли толкова само се стресираш самичка.
Май се престарах с писането Simple Smile Хубав и слънчев уикенд на всички Simple Smile

# 67
Здравейте и от мен Simple Smile Бих искала да попитам дали някоя от вас знае онлайн магазин или такъв във Варна, от който мога да си купя рокля за бременни, на която на коремчето да има апликация  с бебенце? Предполагам сте виждали, съжалявам, че не мога да го обесня по-ясно. Много благодаря и се извинявам, ако съм объркала темата Simple Smile Лека бременност и раждане на всички.  Simple Smile

# 68
Аз се поразрових из нета по въпроса, от който най-много ме е страх и вижте какво открих. От списание "9 месеца"       
 "* До 23 г.с. бебетата се нуждаят от майчината утроба, за да оцелеят. Извън нея те просто нямат шанс;
 * Днес до 60% от родените в 24 г.с. оцеляват, но около 60% остават с трайни увреждания;
 * След 26 г.с. оцеляват 95% от децата, но 40% от тях са с увреждания;
 * От децата, родени в 28 г.с. оцеляват 96% като делът на увредените  спада до 25%
 * През 30 г.с. шансовете за оцеляване са 97%, а увреждания се очакват при около 15% от бебетата;
 * През 32 г.с. шансовете при преждевременно родените почти се изравняват с тези при доносените новородени - 98% от децатаоцеляват, а само 3% остават увредени."
Д-р Илияна Стева (акушер-гинеколог)
Значи от понеделник си поставям заветната цел да стигна 32 г.с. тогава ще ми е по-спокойно.  Значи още  4-5 седмици. Rolling Eyes

# 69
Това с 24 г.с в България няма да се случи според мен...В други държави може и да са 60% ама тук едвали...Иначе 32 седмица е добра цел ...аз съм си набелязала най-рано 37ма, че тогава ги водят износени Simple Smile

# 70
millenitta, гастрита боли малко под това място, където се събират ребрата, но сега мисля, че може и малко по-високо да те боли, бебето нали приповдига всички органи на горе. Обаче сега много е тежко да се кажи дали е точно това или нещо друго, трябва задължително да се консултираш с лекар...

# 71
Здравейте,мами Hug ФЕЙТ, страхотна темичка,пеперудите -много ги обичам Heart Eyes
с бебчо се стъбилизирахме,няма вече опастност за него,милинкия ми....един стрес може да причини голяма щета наистина Cry
скоро се прибираме вкъщи Praynig
ама ще си пия един тон лекарства,де Shocked
имам една молба към всички ви,имам нужда от многоооо положителна енергия в този момент за нашия тати Cry да си дойде при нас Cry моля ви стиснете по едно палче за нас Praynig другата седмица да ви пиша добри новини,че пак сме си тримата Hug Praynig Praynig Praynig
наслаждавайте се на прекрасното време,и бъдете спокойни и усмихнати Hug

# 72
Франческа  Hug Радвам се ,че сте добре с малкия.Стискам палци само за добри новини от тук нататък.

# 73
  • При моите мъже...
Edna ot nas, и мене ме тресат същите терзания с оставяне на баткото, докато сме в болницата с бебето. Но мисля, че едва ли ще позволя да го водят, защото драмата ще е голяма... Много са малки още и не могат да разберат защо мама трябва да остане в болницата.

francheskasweet, всичко ще е наред! Praynig

Баткото ми е с варицела... За щастие още не виждам признаци по мен - дано се размина Crazy

# 74
francheskasweet, пращам ти много прегръдки и ще се моля всичко при вас да е добре!  Hug  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт