Лятно слънце вече грее, СЕПТЕМВРИйчето в коремчето на мама все повече дивее!

• 27 362
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Успях,качени са прословутите снимки:).Обличам се сега и отивам при АГ.Стискайте палчета,после ще дойда с новини:) Hug

# 631
Milena_87 Айде чакаме отчета!  Heart Eyes

# 632
  • Бургас
Добро утро, момичета !
И аз днес съм на женска консултация и ще ходя и да си сменям личния лекар. А пък в неделя пътувам за Пловдив, защото в понеделник съм на контролен преглед! Ще изпусна плажа Sad

# 633
Добро и слънчево утро на всички!!!
Петък е Simple Smile newsm18 и ще си пътуваме към любимия ми Пловдив.
Да се похваля вчера си купих парео и то доста големичко. Crazy Сега остава да открием и ние сезона на някое басейнче, че да не му се радвам само от гардероба. Praynig Joy
По въпроса за шишетата някъде бях прочела, че било хубаво по възможност да са стъклени.  newsm78
Milena_87 благородно ти завиждам за съня.  Flutter
Аз се въртя по цяла нощ и нито на ляво, нито на дясно ми е удобно. От шаването изведнъж някакъв мускул на крака, откъм прасеца ми се схвана тази нощ. ooooh! Crazy Още ме наболява. Whistling
stefiss_1978 чакаме снимки на кошарката. Hug
За отоплението, тъй като се местим в Люлин и там апартамента е с парно, ще пробваме тази година така.

# 634
  • Варна
Добро утро! Hug
Качих една снимка от предната си бременност.В 9-ти месец ,седмица преди да родя.Сега корема ми се движи в същите параметри,но още нямам снимки  Embarassed.Не знам как да се отбележа на снимката  Thinking
Разгледах всички покупки и коремчета-страхотни са.
Хубав ден от мен !

# 635
Добро и утро и хубав ден на всички!
Аз снощи се гледах малко по-обстойно в огледалото и да ви кажа, корема ми е станал огромен... Отгоре като го гледам не му личи толкова, ама в профил на голо, мале, мале. Иначе и на мен много хора ми казват, че не е толкова голям за 7-ми месец. Ще си го снимам уикенда и ще ви го покажа.

# 636
Avara надписах те:)

# 637
Добро утро и от мен, вчера докато търсех тези шишета на авент в УК сайтовете намерих още една изгодна оферта. За тези които мислят да си вземат електрически стерилизатор и подгревател, или харесват продуктите на Томи типи ето един сет с всичко http://www.amazon.co.uk/Tommee-Tippee-Closer-Complete-Starter/dp … 744738&sr=8-2  дава ми безплатна доставка до БГ.

# 638
  • София
Добро и утро и хубав ден на всички!
Аз снощи се гледах малко по-обстойно в огледалото и да ви кажа, корема ми е станал огромен... Отгоре като го гледам не му личи толкова, ама в профил на голо, мале, мале. Иначе и на мен много хора ми казват, че не е толкова голям за 7-ми месец. Ще си го снимам уикенда и ще ви го покажа.

И при мен е така. В профил на сголо ми се струва много голям и най-интересното е, че ми порастна за няколко дни. А уж отгоре като гледаш по-голямо би трябвало да ти се вижда. Една позната казваше, че мъжете затва се мислят за толкова надарени, щото си ги гледат отгоре Joy Оф, пак изпростях Embarassed

# 639
Добро утро !
Аз имам въпросче- имали ли сте болки , нещо като прерязване отдолу? Случи ме се два пъти до сега в интервал от 2 седмици, всичко става за секунди и отминава...звънях на доктора да го питам , ама не дига ..по-късно пак ще му звънна.
И още нещо да питам,малко ме е срам ама...като чета повечето бременни имат запек , а аз даже обратното, дали е нормално? Embarassed

# 640
на 14-тия етаж сме и ако няма асансьор, ще е много забавно с тия дърва  hahaha
Успешен петъчен ден и много положителни емоции  Hug

Малиии,Стефи на 14 етаж?Хихихи,когато с моя си купувахме жилище той много си хареса един на 12 етаж,но Аз заявих,че на тая терса никога,ама никога няма да изляза Crossing Arms.Голям страх ,братче. Laughing
Сега се връщам да ви изчета,че не ми остана време до сега  Hug

# 641
  • София
Добро утро !
Аз имам въпросче- имали ли сте болки , нещо като прерязване отдолу? Случи ме се два пъти до сега в интервал от 2 седмици, всичко става за секунди и отминава...звънях на доктора да го питам , ама не дига ..по-късно пак ще му звънна.
И още нещо да питам,малко ме е срам ама...като чета повечето бременни имат запек , а аз даже обратното, дали е нормално? Embarassed

Аз имах такива болки и си пиех нош па докато не ми изписаха магнезий и тогава спряха. Миналата седмица пък не знам как се беше настанил моят маймун обаче ниско под пъпа все едно ток ме удряше отвреме навреме, ама сега отмина.
По другия въпрос, аз нямам нито един от двата проблема, но мисля, че твоят по-скоро създава дискомфорт отколкото опасност, за разлика от запека. Точно това ми казваше оня ден моята приятелка и маникюристка как етърва й щяла да се отрови с този запек.

# 642
И при мен е така. В профил на сголо ми се струва много голям и най-интересното е, че ми порастна за няколко дни. А уж отгоре като гледаш по-голямо би трябвало да ти се вижда. Една позната казваше, че мъжете затва се мислят за толкова надарени, щото си ги гледат отгоре Joy Оф, пак изпростях Embarassed

хихи, може и затова да е
Скрит текст:
ама като отпуснат коремите не знам как си го виждат
Иначе бюста ми се струва огромен, като се гледам отгоре и имам чувството, че все са ми огромни деколтетата, но отпред е по-прибрано.

# 643
Благодаря ти за отговора el_sol Heart Eyes
Значи да не се притеснявам тогава Wink
Имам чувството колко повече раста и наближава времето за раждане , толкова повече ме  е страх за бебчо дали е добре...нещо ме е хванала параноята напоследък Rolling Eyes

# 644
  • София
Благодаря ти за отговора el_sol Heart Eyes
Значи да не се притеснявам тогава Wink
Имам чувството колко повече раста и наближава времето за раждане , толкова повече ме  е страх за бебчо дали е добре...нещо ме е хванала параноята напоследък Rolling Eyes

Е това е нормално, аз колкото и да съм спокойна и самата ми бременност е лека(да чукна на дърво) и се чувствам добре, си знам, че докато не си го видя жив и здрав в ръцете няма да мирясам. Ама сега определено стана по-добре откакто почна да шава, по не се притеснявам.

Общи условия

Активация на акаунт