Лятно слънце вече грее, СЕПТЕМВРИйчето в коремчето на мама все повече дивее!

• 27 362
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичета, днес и аз прибавям още една свещичка към моята торта и още една година в календара. newsm38 beer3 Wine Glass чуствайте се почерпени кой с каквото обича. Сега се връщам да ви чета, че много сте писали снощи! Hug Hug

# 646
Зори,   nbirthday !!! Да си жива и здрава, много щастлива и септември гарда мама!!!   bouquet

# 647
velviamo и аз имах такива пристягания,но когато направя някое по-рязко движение.Когато се оплаках на док той ми каза,че ще се направи,че не ме  е чул щото съм била бременна и не трябвало да правя никакви такива резки движения Rolling Eyes Може и ри теб да е нещо подобно,но ако се появява без причина най-добре да те види док.Иначе аз като почна да истерясвам относно бебо (поне веднъж на ден Mr. Green)дали е добре,дали правя всичко което трябва и всякакви подобни бременни мисли много ми помага да си  пусна някоя комедия или пък да си поговоря на корема след което бебо обикновенно се размърдва много здраво и усещам толкова силна връзка с него,че забравям всякакви притеснения.
впрочем веднъж даже си пях на корема след което малкото така се разшава,че го приех като неодобрение на фалшивия ми глас и оттогава не съм го изтезавала  повече с пеенне Embarassed
Зори   newsm59

# 648
Привет и от мен мами!!!
За отоплението, ние сме в нов апартамент и ще пробваме с парно, да видим как ще е.
А за шишенцата смятам да заложа на Авент или Томи... още се колебая Thinking
Зори, Честит Рожден Ден!!! Бъди здрава, щастлива и септември месец да си гушкаш едно здраво и красиво бебче ти желая!!!  newsm59
Между другото разгледах снимчиците, и тумбачетата и нещицата, които сте взели са страхотни! Скоро и аз ще се разпиша с няколко снимчици.  Grinning
Сега отивам  да поразходя тумбачето.  Grinning

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 11:32 от Mishony

# 649
Tada zornitsa85
Присъединявам се към мамите в 7 -месец и аз днес  preggo

Момичета искам да ви питам нещо от 2 седмица имам странна болка ниско долу в областта на срамните устни , от ляво сякаш съм се ударила но не е така .В началото си мислех, че е в следствие на разширяващия се ханш и  подобни...,но болката не отшумява не съм ходила на лекар от тогава предстои ми на 28.06 и естествено ще попитам какво може да е ,но до тогава ... А и нощем ставам едвам сякаш съм посинена на това място  Shocked

# 650
Честит рожден ден на патерици на рожденниците от вчера - надявам се да сте си изкарали много весело  baloni
Аз имам много работа тази седмица и честно казано взе да ми писва, вече обмислям и по-ранно излизане в отпуска или болнични  Thinking
Анхела, лек път насам и хубаво да си изкараш   Nature Sunny
Мартичка, как си? Нещо ми се изгуби тези дни  Hug
За отоплението, ние мислим в стаята на бебо да сложим маслен радиатор, но се замислям и за тези конвекторни печки, които ползвате - ще проуча как стоят нещата.
Иначе мъжо каза, че като се роди малката ще се изнесе да спи в мазето  smile3532

# 651
  • София
Tada zornitsa85
Присъединявам се към мамите в 7 -месец и аз днес  preggo

Момичета искам да ви питам нещо от 2 седмица имам странна болка ниско долу в областта на срамните устни , от ляво сякаш съм се ударила но не е така .В началото си мислех, че е в следствие на разширяващия се ханш и  подобни...,но болката не отшумява не съм ходила на лекар от тогава предстои ми на 28.06 и естествено ще попитам какво може да е ,но до тогава ... А и нощем ставам едвам сякаш съм посинена на това място  Shocked

И аз я имам тая болка, ама по скоро в свивката между бедрото и срамните устни. И го усещам само при ставане.

# 652
Честит рожден ден, Зори!  nbirthday Да си жива и здрава и да се сдобиеш със здраво сладко бебче на есен!

# 653

И аз я имам тая болка, ама по скоро в свивката между бедрото и срамните устни. И го усещам само при ставане.

Да мила особено осезаемо е при ставане Sad Но с предишната си бременност не помня такова нещо ???

# 654
  • Варна
Не мога да не споделя какво правих досега   261uu  newsm44 http://www.youtube.com/watch?v=2qo_nCKpTcM (има 4 части)
Започвам да подготвям тялото  си за раждането ,че само с 10-те километра на ден няма да стане  Laughing
Упражненията ми се отразиха добре,затова споделям за тези,които имат желание да се пораздвижат.  Hug

# 655
Зори , честит рожден ден   bouquet ПОжелавам ти много здраве, щастие и късмет, бъди много щастлива и едно здраво и прекрасно бебе на есен  Heart Eyes  Hug
За тези болки, които изпитвате ниско долу... и аз ги имам от време на време, пробождащи и сякаш съм се натъртила лекичко  Laughing Но си мисля, че са нормални и не съм се съветвала с доктор. Всичко така ми се изменя в тялото в момента, че просто няма как да не ме боли тук там понякога  Grinning
За отоплението си говорите... ние сме на локално парно и смятам така да се отплява стаята ни с бебка. Тя е и най-топлата стая в апартамента, а и не мисля да я претоплям много, защото аз още страдам от изнежването на баба ми  Rolling Eyes
А пък относно шишенцата... смятам да взема на НУК с каучокови биберони, защото ме посъветва ортодонт. Според него това са най-добрите за зъбките не бебчоте биберони. Пък аз имам проблем със захапката заради биберони и смятам да се вслушам в този съвет  Grinning

# 656
  • София

Да мила особено осезаемо е при ставане Sad Но с предишната си бременност не помня такова нещо ???

Е аз предишна нямам за сравнение, ама предполагам, че това е нещо с костите свързано.

# 657
nikita_gd,velviamo Болката в срамните устни я имам от време на време, става ужасна в дните на растеж на тумбака. Имам режеща болка при ставане, напрягане и така нататък.
А тези дни от кашлицата дето я имам, все едно имам мускулна треска на целият тумБак.
И всички тези неща са съвсем нормални за месеците в които сме. И док ме видя, няма проблеми, повече почивка, пия си хапчетата и така.

В 8 и 9 месец вече ще сме като тотални бабички  Laughing

Честит рожден ден Зори!! Много здраве и пълна къща!  Heart Eyes

# 658
Зори, честито! Много здраве, лека бременност до края и много щастие! newsm59

Авара - много готин комплекс упражнения ми се струва, довечера ще го пробвам.

# 659
Честит рожден ден, Зори! Много здраве, усмивки и сбъднати мечти!

Общи условия

Активация на акаунт