Лятно слънце вече грее, СЕПТЕМВРИйчето в коремчето на мама все повече дивее!

• 27 354
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
  • където мечтите се сбъдват
Момичета,от днес съм на постелен режим  Confused Кървенето ми се оказа от шийката на матката.Причина:гъбична инфекция.Имам и контракции.За тях ми изписа магнезий и но шпа.Иначе бебчето ми е добре.Развива се правилно,отговаря си на седмиците.Бременността се оказа,че хич не е шега работа.А,иначе се чувствам толкова добре,нищо не ме боли,нямам отоци,ама... Пазете се много и стискайте палци да си докарам бебчето до термин  Praynig

# 661
Честит рожден ден Зори !   bouquet 

Болката ниско долу и аз я имам , особено при ставане , боли ме точно там където се опъвам все едно шпагат да правя.... но докато се изправя и минава. Напоследък имам притеснения с гърдите .... нещо почнаха да се лющят около зърната дали това е нормално ??

Avara тези упражнения според мен са подходящи най-вече за жени, които са спортували и преди това. Виж колко клекове,навеждания и съсредоточаване на мускулите има, това е хубаво ама не и в този период, най-добре е ходенето пеша и не да се измерва в километри, а във време. Лично мнение 

# 662
Стефанел , всичко ще бъде наред  Hug  Praynig Радвам се, че си отишла и за друго мнение, почивай си и всичко ще бъде нареед. И аз съм постоянно с гъбички, но за момента няма кървене... уж, дано и няма  Confused

# 663
Честит рожден ден, Зори! Да си много щастлива и обичана! Весел празник!

# 664
stefanel - всичко ще е наред, браво че си потърсила друго мнение, че тая докторица...
zornitsa  newsm51  Честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и горда мама

Тези болки, които усещате отдолу, аз ги имам от 4-ти месец, но се появяват чат-пат. Споделих за тях на АГ-то - това са болки от разширяването на таза и боли най-вече срамната кост - при мен е рядко, но си е болка.

Avara - супер, като имам време ще тествам тренировката. Аз понякога правя и тези йога упражнения за бременни - след тах се чувствам много добре - и кости и мускули и гръб са екстра Simple Smile

И аз понякога пея на малката в тумбака. Като си легна и тя се разшава да се понамести и ми е много дискомфортно. Изпявам й една моя любима приспивна песен и тя се укротява и отпуска.  Heart Eyes

# 665
Благодаря ви много момичета за хубавите пожелания Hug Hug Hug Hug
stefanel нещо ме притесни с тези гъбички - и аз ги имам от началото на бременността и не им отдавам чак такава важност, въпреки че ме притесняват. Не знаех, че може да предизвикат кървене ooooh! ooooh! ooooh!

# 666
Честит Рожден Ден, Зорница!  Tada Пожелавам ти здраве, щастие, любов и много  усмивки!!! Бъди най-щастливата жена на този ден, а септември най-гордата мама!  newsm67

-LiLi- това лющене е напълно нормално и при мен го има от около месец почти. Вече постепенно започва отделянето на коластра и не е повод за безпокойство.

# 667
  • където мечтите се сбъдват
Момичета,не се шашкайте с тези гъбички.Всичко е индивидуално и е до организъм.Едва ли това е единствената причина при мен.Толкова много жени имат гъбички през бременността.Аз за това и не се притеснявах особено.В началото пробвах да ги лекувам,но без сериозен успех.Сега съм с повечко лекарства и вярвам,че ще ги преборя до раждането.Това,че при мен е станало така,не значи че и при вас ще стане.Споко  Hug Все пак се пазете.Вече сме на прага на третия триместър.Още малко остана.След два-три месеца всички ще гушкаме сладки бебенца  Heart Eyes

# 668
Зори честит рожден ден  smile3525
Стефанел радвам се, че си потърсила второ мнение...Сигурна съм, че сега като вземете мерки всичко ще се оправи и бебчо ще си стои на хубаво и топло възможно най-дълго  Hug
За шишетата аз имам две стъклени на нук first choice мисля, че се водеха със силиконови биберони. Не знам защо са ми две ама майка каза едно голямо и едно малко и аз не се сетих да я питам защо Simple Smile Предпочетох стъклените, защото стъклото ми се вижда по-хигиенично от пластмасата и не се надраскват и не е нужно да се сменят често, а и в началото неможе да ги хвърля и не е проблем, за после ще взема и пластмасови поне за навън Simple Smile

# 669
stefanel  браво мила след като разсъждаваш така финала ще е повече от положителен  HugПочивай си и се пазете с бебенцето .Целувки и много положителна енергия и кураж Simple Smile

# 670
Стефанел стискам палци да се справиш бързо с тези гъбички. Всичко ще бъде наред и ще си износиш бебчето до края  Hug

# 671
Момичета,не се шашкайте с тези гъбички.Всичко е индивидуално и е до организъм.Едва ли това е единствената причина при мен.Толкова много жени имат гъбички през бременността.Аз за това и не се притеснявах особено.В началото пробвах да ги лекувам,но без сериозен успех.Сега съм с повечко лекарства и вярвам,че ще ги преборя до раждането.Това,че при мен е станало така,не значи че и при вас ще стане.Споко  Hug Все пак се пазете.Вече сме на прага на третия триместър.Още малко остана.След два-три месеца всички ще гушкаме сладки бебенца  Heart Eyes
Браво миличка, само така! Всичко ще е наред! Hug
Сега почивай и само положителни мисли! Praynig

# 672
Завърнах се.
Док каза ,че бебчо си е супер.Отговаря си на седмиците,обърнал се е с главата надолу,само дето не са му слязли тестисите  от коремчето още и аз веднага-а може ли изобщо да не слязат-демек да е момиче Laughing.Доктора каза ,че има някъв шанс и така да станело.
В понеделник ще ходя за кръв и урина,мериха ми коремче-за последния месец не е наедряло,нито пък аз.Чак доктора ме пита да не съм спряла с опитите да си покача кръвната захар с шоколад /тва му говорех преди и той казваше да спра ,че няма да стане ама кг се качват  Mr. Green Mr. Green/Викам ми не,ама не си признавам вече;))).Няма никакви пречки за нормално раждане-в изходна позиция сме вече.
За крачето -разтегнала съм някакво сухожилие-ще мине,няма страшно.
Зори да си жива и здрава.Много красиви мигове и много щастливо майчинство  Hug
Бе доволна съм:).Хубав дееен:)

# 673
Зори,честит рожден ден!Желая ти всичко най!!!Лека бременност и здраво детенце да имаш след няколко месеца:)

# 674
Завърнах се.
Док каза ,че бебчо си е супер.Отговаря си на седмиците,обърнал се е с главата надолу,само дето не са му слязли тестисите  от коремчето още и аз веднага-а може ли изобщо да не слязат-демек да е момиче Laughing.Доктора каза ,че има някъв шанс и така да станело.

Praynig май и аз за това стискам палци

Общи условия

Активация на акаунт