Лятно слънце вече грее, СЕПТЕМВРИйчето в коремчето на мама все повече дивее!

• 27 458
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
Фейт, честита ви годишнина, много, много да се обичате, да те слуша мъжлето и най-хубавият розов бебок за финал на лятото!!!   bouquet

Ако излезе розов ще очуди и нас и доктора дето дава 100% гаранция че е мъж  Mr. Green

# 301
Фейт, честита ви годишнина, много, много да се обичате, да те слуша мъжлето и най-хубавият розов бебок за финал на лятото!!!   bouquet

Ако излезе розов ще очуди и нас и доктора дето дава 100% гаранция че е мъж  Mr. Green

newsm09smile3522 smile3532

# 302
  • София

Ама ще са розовки и пухкави, щото ще са ни здрави и силни юнаците.

# 303
Фейт, честита ви годишнина, много, много да се обичате, да те слуша мъжлето и най-хубавият розов бебок за финал на лятото!!!   bouquet

Ако излезе розов ще очуди и нас и доктора дето дава 100% гаранция че е мъж  Mr. Green

Ама ще са розовки и пухкави, щото ще са ни здрави и силни юнаците.

Mr. Green Каквото и да излезе ... не го връщам  Naughty Hug

Една от нас  Hug Hug Hug

Stasy87 излизай повечко да се разхождаш и не милси за такива работи. Още малко остана  Hug

# 304
  • Варна
Фейт, честита годишнина и от мен! Бъдете много щастливи и сплотени   bouquet

Аз до сега обикалях улиците, магазините и заведенията  Mr. Green Купих си две нощници от тези с копчетата, една да спя сега , че нищо не ми става и тъничка дънкова пола . Намерих едно магазинче, където шият спални комплекти. И за стари и малки са много сладки  Simple Smile Видях, че имаше платове и на TAC.
С голямата имах 3 комплекта с олекотени завивки, но чаршафче не съм слагала. Наистина като повърне така или инъче ще се пере всичко.

# 305
Честита годишнина Фейт  bouquetОще дълги години заедно във всичко и на есен едно пухкаво бебче HugЗа желязото пия на капсули и има приятен вкус.

# 306
Гледам, че тези с кучетата си имате същите проблеми като нас с по-големите деца  hahaha
Той и без това мъжът ми като се роди Камен и каза: "Ха! ами че то бебе се гледа точно като куче!" И топоцин знаеше какво е, пък аз идея си нямах и за витамин Д-то май беше наясно...
Та да знаете - имате опит вече!  Wink

Хаха,май има нещо такова.Даже с мъжо се шегуваме,че ако беше бебе,до сега да е станал 11 годишен юнак.
Иначе за пликовете за одеалцата-ами поне аз мисля да слагам ,че и кучо сигурно ще е при бебо и за това по-честичко мисля да го сменям.Просто все още се чудя как ще е с двамцата в една стая,но сърце не ми дава да отделя и игнорирам песа  Blush

# 307
Stasy87 и аз тия дни си мислех за момичетата които по-рано напуснаха темата.
Желая им от все сърце в най-скоро време да се похвалят с хубави новини.  Hug
А на нас си пожелавам да успеем да доведем нещата до успешен край и да си гушнем милите създания на есен. Hug Praynig
Днес споделих на мама, че приятелката ми от Англия, иска да ми праща колет с покупки за бебката.
Не одобри- според нея било още много рано....поне да съм влязла в 9-я месец..
Не ми дава и нищо да купувам. Взела съм всичко на всичко една хавлийка. Whistling  ooooh!

# 308
Ева ... когато си прецениш тогава ... просто в девети месец ще ти е по-трудно излизането в тези жеги и определено ще се измориш много бързо  Heart Eyes

както казват мамите в съседната тема ... ще заприличаме на „пуфтящ локомотив с походка на пингвин”

Joy Joy Joy Joy Joy

# 309
Хахаха,аз от сега я имам тази походка.Направо си ме е срам да съм сред хората Blush
А пък с тия болки на всякъде и най-вече от към задните части и сънят ме измаря.Сутрин се събуждам пребита като куче.Чудя се как ще изкарам ощеее.Вчера забравих да питам доки за този крем с арния.

# 310
Оп, привет в жегата   Nature Sunny
Фейтче честита годишнина, бъдете мноооого, много щастливи и се обичайте както досега, че и повече  newsm51

# 311
  • shumen
Фейт,честита годишнина.Да сте живи и здрави и още дълги години заедно.
Аз сега се връщам от ЖК.Тегли ме,мери матка и всичко както си му е реда.Пусна ми пак стерилна урина и утре ще отида да е занеса,да видим какво е станало след АБ.Но на ехографа не ме гледа.Каза пак другият път и затова не знаем пола още.Но аз днеска пак купих много сладурско боди с дълъг ръкав и довечера ще ви го кача в албумчето.
Изписа ми и Малтофер фол за хемоглобина,че бил 100,а бебо сега си изгражда костната система и да не ми пада още.

# 312
Ева ... когато си прецениш тогава ... просто в девети месец ще ти е по-трудно излизането в тези жеги и определено ще се измориш много бързо  Heart Eyes

както казват мамите в съседната тема ... ще заприличаме на „пуфтящ локомотив с походка на пингвин”

Joy Joy Joy Joy Joy
Това се опитвам да и обясня, но е трудно.. иска да оставя всичко на нея. Златна ми е майчицата, но не искаме да товорим никой и лека полека да си накупим нещата. Tired
Като се сетя, че е дева и как се излиза на глава с тях и ме хваща страх. Laughing

# 313
Ева и аз имам такова вето наложено от баща ми...ама той милия е много суеверен и след предния път предпочитам да го оставя да му е спокойно на душицата пък аз и мама си пазаруваме тайно от него хихихи Аз съм на мнение, че каквото има да става ще става и ако не купя нищо това най-много да ми усложни живота след това Simple Smile

# 314
Честита годишнина мила Фейт!
Бъдете все така влюбени един в друг и продължавайте да гледате в една посока! Пожелавам ви здраве, семейно щастие и много усмивки във вашата семейна крепост. Септември трима, а живот и здраве четирима, защо не и петима. Празнувайте този ден дълги години, нека любовта ви става с годините все по-силна и прекрасна! Весел празник!

Благодаря ви за коментарите за Малтофера  Hug Купих го, сдъвках първото хапче, не е толкова гадно за сега, преживях го  Mr. Green. Обаче като гледам ампулите Тотема, какви са черни, гадни и ми настръхва косата. Добре че ще ги пия през ден тях.

мама Зайка, благодаря  Hug. Вчера лекарката ми каза до 6 седмици да се ориентирам за раждането, къде, как. Наистина наближава  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт